Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[FUN] Gry, teksty, foty, linki - wszystko co śmieszne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3813 odpowiedzi w tym temacie

#1501 grzegor

grzegor
  • 1 125 postów
  • SkądKRK

Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:19

przenosze dalsza dyskusje na priva coby bardziej nie smiecic

#1502 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 15 sierpnia 2007 - 13:56

http://pl.youtube.co...h?v=oFt6IYG1vZA - BMW dla kazdego ;)

#1503 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 15 sierpnia 2007 - 16:18

Dziś wracając z defilady spotkałem w tramwaju tą starszą panią.
http://img519.images...djcie015pt3.jpg

Kojarzy ktoś ją? :) Nie?
http://www.wrzuta.pl...ggW/superpartia

A teraz? :)

#1504 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 15 sierpnia 2007 - 16:30

Spore podobienstwo... Ale czy to ta sama? Wskazywalaby na to smutna mina- w koncu SuperGiertycha juz nie ma :twisted:

#1505 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 15 sierpnia 2007 - 16:51

lutecki: trzeba było wziąć autograf :P

#1506 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 15 sierpnia 2007 - 16:55

@Michu otoz nie. Ten z przyciskami pod wyswietlaczem to byl 2G, 1G mial przyciski wokol koleczka i bylo ono automatyczne. 3G byl pierwszym duzym iPodem z ClickWheel, a 4G wygladal identycznie, ale mial kolorowy wswietlacz i mozna bylo ogladac na nim zdjecia. 5G juz chyba znasz (czyli iPod video, obecna generacja to poprawione iPody Video czyli 5.5G).

#1507 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 15 sierpnia 2007 - 22:23

evil penguin
evil penguin 2

>Mekintosz znajdź ipoda 3rd Gen
pierwszy i drugi wyglądały tak samo tylko że pierwszy miał mechaniczne, obracające się kółko a drugi dotykowe (wciąż nie był to clickwheel bo przyciski były obok), potem był 3G a ponim 4G z czarnobiałym wyświetlaczem. Pewną odmianą 4G był iPod photo, który wyglądał tak samo ale miał kolorowy wyświetlacz ;)

#1508 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 15 sierpnia 2007 - 23:44

@surveyor jak to nie ma ?? (sorry za braki wrocilem w pon do pl )

#1509 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 16 sierpnia 2007 - 00:17

Odwołali go ;) Nowym ministrem edukacji został Ryszard Legutko

#1510 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 16 sierpnia 2007 - 00:30

hmmmm ten focus to jakas niezla kapela z niemiec jest

#1511 grzegor

grzegor
  • 1 125 postów
  • SkądKRK

Napisano 16 sierpnia 2007 - 01:03

hmmmm ten focus to jakas niezla kapela z niemiec jest

holandii
lata świetności dawno za nimi, ale 4 lata temu sie reaktywowali

#1512 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 16 sierpnia 2007 - 02:14

ale jodelkoja po niemiecku ujlaljlajlajlajlajalj :D

#1513 grzegor

grzegor
  • 1 125 postów
  • SkądKRK

Napisano 16 sierpnia 2007 - 08:46

to jodłowanie odbywa się w jakimś konkretnym języku?

#1514 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 05:42

no z tego co sie orjetuje to jest to raczej bawarska specjalnosc :)

#1515 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 sierpnia 2007 - 18:17

niewiem czy to śmieszne ale podaję:
nie róbcie tego w domu
to już bardziej żałosne a nawet przerażające:
mały hardkorowiec

#1516 berus4

berus4
  • 326 postów
  • SkądSkarżysko-Kamienna

Napisano 19 sierpnia 2007 - 14:31

Halo vs CS
http://pl.youtube.co...h?v=NViDQi2r7GQ

#1517 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 19 sierpnia 2007 - 16:05

Rozbawiło mnie to maksymalnie :lol:

Posted Image

#1518 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 20 sierpnia 2007 - 21:32

Posted Image

Na stronie Apple (podstrona o skradzionym sprzęcie) :lol:

#1519 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 sierpnia 2007 - 22:10

Biurko Dilberta w Macu :)
Posted Image

#1520 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 11:31

Chlop z Mazur

Uwaga: Wulgaryzmy.

#1521 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 sierpnia 2007 - 11:37

prawie jak dzień świra:
piątek
piątek 2 część 1
piątek 2 część 2
uwaga: wulgaryzmy :P

#1522 Hex

Hex
  • 2 660 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:30

Pamiętacie reklamę w której z iPodów za 60k zielonych było ułożone domino ?
http://pl.youtube.co...=active_sharing :D

#1523 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 14:49

Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem. - Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają. Przy następnej wizycie pacjent prosi: - A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie... ---------------------- Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi: - Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi. - Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie. - Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia. ---------------------- Przychodzi baba do lekarza cała oblepiona muchami. Lekarz pyta: - Dlaczego pani do mnie przyszła? - Zostałam zmuszona ---------------------- Zasady postępowania wobec pracowników w firmie: Kadrę należy traktować jak pieczarki: 1. Trzymać w ciemnym pomieszczeniu 2. Od czasu do czasu obrzucić gównem. 3. Jak któryś wystawi łeb - uciąć ---------------------- Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi by zabić stojących im na drodze. Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota. ---------------------- Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom? 1. W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł. 2. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi. 3. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach. 4. Ocenić sytuację: a. Jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości. b. Jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu. c. Jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu inżynieryjnego. d. Jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania. e. Jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi. f. Jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń. g. Jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki. h. Jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr. i. Jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych, ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży. j. Jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu. k. Jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego. l. Jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły, pogratulować im i dać ich do zarządu. m. Jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu. --------------------- - Cześć tato, wróciłem! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato... --------------------- scenka z życia supermarketowego w jednym akcie Osoby: Energiczny Chłopczyk - dziecina dynamiczna, nadmiernie ruchliwa. Zrezygnowana Mamusia - posiadaczka synka i obfitych zakupów. Nobliwa Staruszka - przedstojaca mamusi w kolejce do kasy. Wymalowana Blondyna - przedstojaca Nobliwej Staruszki, model "tipsy, tapeta i woda utleniona". Miejsce i czas akcji: Znany Supermarket, godziny wieczorne. Energiczny Chłopczyk biega Zrezygnowana Mamusia: Nie biegaj. Energiczny Chłopczyk biega dalej Zrezygnowana Mamusia: Nie biegaj. Proszę. Energiczny Chłopczyk biega dalej Zrezygnowana Mamusia: Natychmiast przestań biegać. Energiczny Chłopczyk biega dalej Nobliwa Staruszka życzliwie, z promiennym uśmiechem: Ach, zupełnie jak mój prawnuczek. Niech się pani nie denerwuje. Dziecko ma dosyć zakupów. Ja zresztą tez. Zrezygnowana Mamusia z nieskrywana ulga: Tak, ja tez. Wymalowana Blondyna: O tej godzinie bachory to juz powinny być w łóżkach! Nobliwa Staruszka: A kurwy w pracy! ------------------- Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną. - I co?! Co z nią, panie doktorze. - Cóż...Żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych. - Oczywiście, oczywiście - na to mąż. - Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie. - Tak, tak... - kiwa głową mąż. - Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje... Koszt sanatorium - 10 tysięcy... - Boże... - Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki.. - Ile? - blednie mąż. - Miesięcznie 12 - 15 tysięcy złotych. - Jezuu... - Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę... Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu: - Żartowałem! Nie żyje.

#1524 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 21 sierpnia 2007 - 18:57

http://joemonster.or...rum-internetowe
nei wiem czy bylo ale jak nie to warto obejzec

#1525 altcomputing

altcomputing
  • 1 098 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 21 sierpnia 2007 - 19:04