Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[FUN] Gry, teksty, foty, linki - wszystko co śmieszne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3813 odpowiedzi w tym temacie

#1476 MalFunkTion

MalFunkTion
  • 118 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 14:09

Dołączona grafika

#1477 Chilon

Chilon
  • 1 930 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 14:33

Kilka rysunków:
http://2photo.ru/200..._sheharzad.html

#1478 db

db
  • 771 postów

Napisano 07 sierpnia 2007 - 00:35

Dołączona grafika fajna dziara :P

#1479 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 07 sierpnia 2007 - 14:22

Odnośnik do filmu został usunięty, ponieważ nie był opisany.
MF - MacDada

#1480 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 07 sierpnia 2007 - 23:32

... no koment ... ostatnio w tv widzialem i poszukalem na necie ...

#1481 Bednar

Bednar
  • 241 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 07 sierpnia 2007 - 23:39

hehe na filmie SUPER SIZE ME przedszkolaki śpiewały tą piosenkę :P

#1482 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 08 sierpnia 2007 - 01:39

O fuck, plastik hardcore...

---- Dodano 08-08-2007 o godzinie 02:49 ----
A tak a propos pamiętacie taki waatek brązowa nuta? było tam o torturowaniu więźniów w Iraku trash metalem. To według mnie to powinni im puszczać, a jak zrozumieją treść, ro będą się skręcać :P

#1483 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:15

hehe cala prawda... o nas? ----------------------- Szanowny Kolego! Mam zaszczyt zaprosić Ciebie na "Warsztaty tylko dla mężczyzn!" Wstęp wolny Uwaga! Ze względu na trudny i zaawansowany program zajęć każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum ośmiu uczestników. Program (dwunastodniowy): 1. Papier toaletowy - czy sam wyrasta na uchwytach? -dyskusja. 2. Różnice między koszem na pranie a podłogą ? ćwiczenia praktyczne. 3. Naczynia i sztućce - czy lewitują samodzielnie, kierując się do zmywarki albo zlewu? - debata panelowa z udziałem ekspertów. 4.Puste kartony, butelki - lodówka czy kosz? - dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 5.Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi? ? ćwiczenia na symulatorze. 6.W cyklu "Zdrowie" - temat: przynoszenie jej kwiatów nie uczula - prezentacja Power Point. 7.W cyklu "Dorosłe życie" - temat: Podstawowe różnice pomiędzy matką a twoją partnerką - ćwiczenia praktyczne. 8. Jak patrzeć jej prosto w oczy, a nie w dekolt - zajęcia medytacyjno-praktyczne. 9. Jak być idealnym partnerem podczas zakupów? ? ćwiczenia relaksacyjne, medytacja, techniki oddechowe. 10. Pilot do telewizora - utrata pilota, telefon zaufania i grupy wsparcia.. 11. Nauka odnajdywania rzeczy, np. paska do spodni. Strategia szukania we właściwych miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 12. W cyklu "Techniki przeżycia" - temat: Jak żyć będąc cały czas w błędzie? - zajęcia indywidualne z udziałem psychoterapeutów. 13. Nauka siusiania do muszli a nie na deskę - zajęcia w grupach, za dopłatą trener osobisty. 14. Opuszczanie deski klozetowej - zrób to sam ? ćwiczenia manualne, dla wybranych ćwiczenia na siłowni wzmacniające przedramiona." ----------------------------------- Pierwsza lekcja biologii w roku szkolnym : - Dzisiaj drogie dzieci - mówi nowa nauczycielka; opowiemy sobie o ośmiornicach…..Ośmiornice żyją na dnie oceanów. Poruszają się przy pomocy specjalnych odnóży. Z początku wolno, bardzo wolno pełzną po piasku. Potem coraz szybciej i szybciej aż nabiorą takiej szybkości, że pozwala im to pędzić pod górkę w kierunku brzegu. Wybiegają na plażę i biegną. Dalej i dalej. Przebywają bezkresne równiny, pustynie i z całą mocą woli kierują się w stronę gór. Na pełnym gazie wbiegają całym stadem na szczyt, podskakują i unoszą się w kierunku nieba. Mijają stratosferę i za chwilę są już w kosmosie…….. - Proszę pani - dobiega głosik z pierwszej ławki . Wydaje mi się, że pani mówi nieprawdę. - Taaak? A jak się nazywsz dziewczynko? - Karolinka Kowalska. - Dobrze dzieci, otwieramy zeszyciki i wszyscy piszemy: Karolinka jest pierdolnięta!"

#1484 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 08 sierpnia 2007 - 23:20

O fuck, plastik hardcore...

---- Dodano 08-08-2007 o godzinie 02:49 ----
A tak a propos pamiętacie taki waatek brązowa nuta? było tam o torturowaniu więźniów w Iraku trash metalem. To według mnie to powinni im puszczać, a jak zrozumieją treść, ro będą się skręcać :P

chodziło ogólnie o muzykę której rytmy kolidowały z biciem serca czy coś w tym stylu (taka muzyka jest cieżka do zniesienia) czytałem też że obok trash metalu więźniow traktowano twórczością Christiny Aguilery

#1485 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 sierpnia 2007 - 07:52

http://www.roflcat.com :D

#1486 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 09 sierpnia 2007 - 14:35

http://gadzetomania....ie-zolnierzowi/

No proszę, to 3G miały Click Wheela...
(Nie chodzi tu o kulę, bo to stare.)

A jaki to był iPod? 3G...

#1487 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 00:14

hahahaha to z kotami boskie usmialem sie jak nigdy :D:D:D

#1488 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 10 sierpnia 2007 - 00:17

no kotki to pierwsza klasa sa :D

#1489 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 10 sierpnia 2007 - 12:00

Rozmawia dwóch informatyków: -Mój kumpel w 5 minut rozwalił główny serwer - Jest hakerem? - Nie, debilem... :D

#1490 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 11 sierpnia 2007 - 09:10

Tak, 3G mialy ClickWheela, przed nimi mialy go jeszcze mini. Poza tym byl o tym osobny watek na foruum (i dosc dlugi).

#1491 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 sierpnia 2007 - 09:56

3G nie miały clickwheela, to były te z przyciskami pod ekranem. Potem był mini a po nim 4G czyli ten o którym wspomniałeś

#1492 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 11 sierpnia 2007 - 11:35

Notabene w odcinku Trącić myszką o jabłkach był konkurs, gdzie się pytali, w której G wprowadzono ClickWheela. Wszyscy mówili dobrze, że w Mini, a tylko jakiś idiota powiedizał, że w 2G. I wygrał :/ Kółko dotykowe to jeszcze nie ClickWheel.

#1493 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 12 sierpnia 2007 - 22:43

Dołączona grafika

EDIT:
poprawiłem odnośnik

#1494 berus4

berus4
  • 326 postów
  • SkądSkarżysko-Kamienna

Napisano 14 sierpnia 2007 - 17:09

Apple or Microsoft
http://pl.youtube.co...h?v=ekwhWjnhIYM

#1495 grzegor

grzegor
  • 1 125 postów
  • SkądKRK

Napisano 14 sierpnia 2007 - 22:14

Focus - "Hocus Pocus"

od 1:00 do 1:15 :D

No i ukryte funkcje iphone :)
http://pl.youtube.co...h?v=1xXNoB3t8vM

#1496 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 14 sierpnia 2007 - 22:20

Focus - "Hocus Pocus"

od 1:00 do 1:15 :D

No i ukryte funkcje iphone :)
http://pl.youtube.co...h?v=1xXNoB3t8vM

znow bylo. 2 link...

#1497 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 sierpnia 2007 - 22:22

oj, niedołujcie go Grzegor nie zrażaj się

#1498 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 14 sierpnia 2007 - 22:24

oj, niedołujcie go
Grzegor nie zrażaj się

wiesz ja nie chce nikogo straszyć, ale ktoś moze sie zdenerowac i warna mu dać ;)

#1499 grzegor

grzegor
  • 1 125 postów
  • SkądKRK

Napisano 14 sierpnia 2007 - 22:25

znow bylo. 2 link...

A tu akurat szukałem czy było. Nie znalazłem to umieściłem.
I szczerze mówiąc to byłem przekonany że już to dzisiaj umieszczałem ale skoro nie ma to jeszcze raz dałem więc prośba do nadgorliwych moderatorów - może byście tak powiadamiali dlaczego usuwacie posty? Jakbym dostał info "kasuję, bo już było" to bym nie umieszczał drugi raz (a przede wszystkim nie zastanawiałbym się czy mi się przywidziało że wysyłałem i nie robił dziwnych postanowień co do zmniejszenia częstotliwości chodzenia na zakrapiane imprezy tudzież ewentualnego zakupu Bilobilu). Rozumiem że to po to aby nie było bałaganu na forum i nie mam o to pretensji ale szanujmy się może trochę.

#1500 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:15

A tu akurat szukałem czy było. Nie znalazłem to umieściłem.
I szczerze mówiąc to byłem przekonany że już to dzisiaj umieszczałem ale skoro nie ma to jeszcze raz dałem więc prośba do nadgorliwych moderatorów - może byście tak powiadamiali dlaczego usuwacie posty? Jakbym dostał info "kasuję, bo już było" to bym nie umieszczał drugi raz (a przede wszystkim nie zastanawiałbym się czy mi się przywidziało że wysyłałem i nie robił dziwnych postanowień co do zmniejszenia częstotliwości chodzenia na zakrapiane imprezy tudzież ewentualnego zakupu Bilobilu). Rozumiem że to po to aby nie było bałaganu na forum i nie mam o to pretensji ale szanujmy się może trochę.

a kto ci posty kasuje?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych