Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?

• Please log in to reply
1840 replies to this topic

#176 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 30 January 2012 - 12:45

Dodałbym także możliwość wykupienia grupy PRO na 3 miesiące, tak jak w grupie donator. A może wykupienie na jeden miesiąc? :)

#177 Wudek

Wudek
  • 11 posts
  • SkądW-wa

Posted 30 January 2012 - 16:30

Dać się da, ale samo się nie zrobi...

To chyba lekka sugestia w strone Administratora ...
Coś w stylu: "Pomożecie ??? - .... "
:-)
Wudek

#178 Komel

Komel
  • 1410 posts
  • SkądTarnów

Posted 30 January 2012 - 22:06

Tapatalk omawiany był już na początku tematu, mimo "zapewnień" Administratorów od 3 Miesięcy nic się nie dzieję.

#179 Wudek

Wudek
  • 11 posts
  • SkądW-wa

Posted 30 January 2012 - 22:53

Tapatalk omawiany był już na początku tematu, mimo "zapewnień" Administratorów od 3 Miesięcy nic się nie dzieję.

W takim razie ponawiam apel do Administratorów/Moderatorów
"POMOŻECIE ???"

Pozdr,
Wudek

#180 ftpd

ftpd

Nie.

• 24175 posts

Posted 31 January 2012 - 13:10

Wstawiającym spację przed znak zapytania? Nie ;-)

#181 wieslawo

wieslawo
  • 3698 posts
  • SkądL-no/P-ń

Posted 31 January 2012 - 15:44

a czy można zrobić przeniesienie pod artykułem bezpośrednio do tematu na forum? Wystarczy skomentuj na forum w formie linka. Nie zawsze wszystkie komentarze pod artykułem są widoczne.

#182 mareksle

mareksle
  • 295 posts
  • SkądOlkusz

Posted 31 January 2012 - 18:19

@up Popieram Albo poprawić wyświetlanie komentarzy.

#183 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 31 January 2012 - 20:43

Przy okazji mam pewne pytanie. Do czego służy przycisk connect na górze strony, skoro nie działa?

#184 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 31 January 2012 - 21:53

@up Popieram
Albo poprawić wyświetlanie komentarzy.

I ja też bo nie korzystam z komentarzy pod artykułami nigdy.

#185 Komel

Komel
  • 1410 posts
  • SkądTarnów

Posted 01 February 2012 - 10:55

Błache sprawy a i tak sie nikt ty mnie zajmie. Jak tak to ma wygladac to wyrzuccie temat.

#186 wieslawo

wieslawo
  • 3698 posts
  • SkądL-no/P-ń

Posted 01 February 2012 - 11:08

to prawda. W kilka dni po wprowadzeniu nowego silnika, sugestie były realizowane, teraz temat wisi już jakiś czas i tak naprawdę nic się nie dzieje. Może dodatkowy temat, "Co robimy, czego nie zrobimy i przewidywany okres wprowadzenia zmian".

#187 ramzez

ramzez
  • 184 posts
  • SkądNaas,Irlandia

Posted 01 February 2012 - 11:12

Witam,nie wiem czy w dobrym dziale piszę , ale zaryzykuję,mam pytanko czy jest możliwość wstawić do swojego profilu "sygnature",bardzo proszę o odpowiedź.

#188 ZeroCool

ZeroCool
  • 19 posts

Posted 01 February 2012 - 14:38

Jeżeli uważasz, że narzekaniem jest próba zwrócenia, aby nie czytać postów ledwo co zarejestrowanych userów z 1 postem na koncie, którzy rozpoczynają od pyskówki z innymi to narzekanie to niech Ci będzie. Mi się to zwyczajnie nie podoba. Ale jak ktoś lubi to proszę bardzo. Tyle tylko, że to równanie w dół.

Widzisz, czasami zdarza się że to jest działanie z premedytacją. Ja na przykład ciągle się dopisuję do tego forum aby byc właśnie postrzeganym w ten, niezbyt miły sposób i zazwyczaj wywołuję zamieszanie celowo, bo badanie takiego schematu zachowań pomaga mi w mojej pracy.

W dodatku zwróć uwagę, że już od BARDZO dawna poziom forum utrzymuje się na bardzo niskim poziomie merytorycznym ze względu na idiotyzmy i hegemonie moderatorów, którzy przez brak zrozumienia zespołu zachowań grupy bezpiecznej (czyli się nie znamy i nie widzimy więc możemy sobie pisać co chcemy) wyrugowali z tej społeczności osoby które wnosiły coś więcej niż tylko: "pomocy, błagam niech mnie ktoś dobije, mój iPhone coś tam".

#189 wojtkow

wojtkow

• 6767 posts

Posted 01 February 2012 - 15:59

Przyznajesz się do celowego i wielokrotnego łamania regulaminu forum, który sam zaakceptowałeś, a innych oskarżasz o idiotyzm? Panie Kolego, tak się bawić nie będziemy, zacznij w swojej pracy badać swoje zachowania, bo nas szybko opuścisz.

#190 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 01 February 2012 - 16:22

Racja wojtkow. 11 dni na forum i już 2 ostrzeżenia i 3pkt karne.

#191 Komel

Komel
  • 1410 posts
  • SkądTarnów

Posted 01 February 2012 - 17:54

to prawda. W kilka dni po wprowadzeniu nowego silnika, sugestie były realizowane, teraz temat wisi już jakiś czas i tak naprawdę nic się nie dzieje. Może dodatkowy temat, "Co robimy, czego nie zrobimy i przewidywany okres wprowadzenia zmian".

Raczej "Czego Administracja nie zrobi/nie zrobiła ?" tak będzie łatwiej ;)

#192 parmenides

parmenides
  • 960 posts

Posted 01 February 2012 - 17:55

Po zastanowieniu: jest jedna rzecz, której mi brakuje na forum. Poczucia humoru. pozdr

#193 wieslawo

wieslawo
  • 3698 posts
  • SkądL-no/P-ń

Posted 01 February 2012 - 21:25

ZeroCool i będzie tak się utrzymywał dopóty, dopóki przestaniesz fałszować sobie wyniki sztuczną tanią prowokacją. Jak chcesz badać zachowania ludzkie, polecam zjeść LSD i ruszyć w miasto. Zobaczysz takie schematy, że przestaniesz przychodzić na obce sobie fora w celu siania fermentu i udowadniania, że to jakieś badania. Jako obiekt badający nie powinieneś przypadkiem wystąpić w roli obserwatora, tak aby zarówno przyczyna jak i skutek były Ci zupełnie obce? Zresztą na tym forum, są pewne osoby z którymi się "znamy". Znamy ich poglądy, a wymiana zdań to nie jest na zasadzie "wejdź, włącz wyłącz, reset i zobacz czy zadziała". I nagle uważasz, że jak wejdziesz pomiędzy rozmowę nie wiem Arrasa czy Artura czy też moją i Roberta i spróbujesz zrobić ferment to jest to jakieś wielkie odkrycie jak się zachowają dla Ciebie nicki nie mając pojęcia kto jest kim, a wszelkie informacje na temat statusu czy płci musisz przyjąć tak naprawdę na wiarę ? No doprawdy, zaiste te Twoje badania są niezwykle fascynujące. Ą ę ach.

#194 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 February 2012 - 21:28

Po zastanowieniu: jest jedna rzecz, której mi brakuje na forum. Poczucia humoru.
pozdr

O tak, w stu procentach się zgadzam.

#195 ramzez

ramzez
  • 184 posts
  • SkądNaas,Irlandia

Posted 02 February 2012 - 22:10

Witam, czy ja uzyskam odpowiedź na swoje pytanie???

#196 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 02 February 2012 - 22:26

Witam,nie wiem czy w dobrym dziale piszę , ale zaryzykuję,mam pytanko czy jest możliwość wstawić do swojego profilu "sygnature",bardzo proszę o odpowiedź.

Witam, czy ja uzyskam odpowiedź na swoje pytanie???

Rafek, ale o co Ci chodzi? Przecież możesz wstawić sygnaturę, bo nawet ją sobie zrobiłeś. Wprawdzie usiłowałeś grafikę i nie wyszło, ale to już kwestia przepisów na forum. Przeczytaj http://myapple.pl/in...r-podpisow.html

#197 Wudek

Wudek
  • 11 posts
  • SkądW-wa

Posted 03 February 2012 - 14:51

Wstawiającym spację przed znak zapytania? Nie ;-)

OBIECUJĘ POPRAWĘ JAK TYLKO BĘDZIE TAPATALK [SPACJA] !!!
;)
Pozdro,
Wudek

#198 tasiu

tasiu
  • 546 posts
  • Skądokolice Cieszyna

Posted 03 February 2012 - 16:36

Brakuje mi wersji mobilnej forum i/lub wsparcia dla Tapatalka, ale raczej na to nie ma co liczyć, bo wiadomo, że reklamy górą.

#199 sheeple

sheeple
  • 204 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 February 2012 - 17:43

Brakuje mi wersji mobilnej forum i/lub wsparcia dla Tapatalka, ale raczej na to nie ma co liczyć, bo wiadomo, że reklamy górą.

Chrome+AdBlock i reklamy wykastrowane.

Może zrobić listę userów zainteresowanych wsparciem Tapatalk
1. sheeple
2.

#200 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 03 February 2012 - 17:53

Może jednak nie, bo sprowadzimy wątek na manowce. Właściciel wie o Waszych postulatach i jak wróci z targów, to zapewne się ustosunkuje.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users