Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?
Napisano 03 listopada 2012 - 14:11
Napisano 03 listopada 2012 - 14:20
Aktualizacja wciąż trwa, w tej chwili jeszcze nie wszystkie opcje mogą działać poprawnie, przepraszamy za utrudnienia.
Napisano 25 listopada 2012 - 17:37
Napisano 12 grudnia 2012 - 18:22
Napisano 19 grudnia 2012 - 12:03
Napisano 19 grudnia 2012 - 12:23
Napisano 19 grudnia 2012 - 13:45
I uważasz, że najlepszym na to sposobem jest publiczne wyżalenie się tutaj, zamiast zaraportowania posta do moderacji?
Raportowałem nie raz, nie dwa. Zazwyczaj i tak kończyło się na tym że było to olewane. A patrząc na to co dzieje się w problemach z iPhone (najczęściej przeglądam te subforum) odechciewa mi się tam pisać. Co 3-4 post na temat reszta w kółko powielanie tego co jest na forum ewentualnie "mądrości" ala amex, tudzież "czaty".
Gdyby raportowanie coś dawało nie pisałbym tu
Napisano 19 grudnia 2012 - 23:58
A jak sobie to wyobrażasz? OST/BAN za to, że wg. Ciebie "ktoś nie ma wiedzy"? Tu nie ma żadnego odgórnego wszechwiedzącego autorytetu ds. Apple, który by takie kwestie rozsądzał, a poza tym dziwny pomysł karania kogokolwiek za brak racji. Ludzie mają prawo do pomyłek, nie zgadzania się ze sobą i polemizowania. W końcu chyba od tego jest forum dyskusyjne, czyż nie? I pamiętaj jest jeszcze opcja, że to Ty możesz w tym wszystkim nie mieć racjihttp://myapple.pl/ko...nie-pomaga.html to mnie denerwuje. Tacy użytkownicy bez wiedzy jak amex którzy spamuja bezsensownie nie są za to nagradzani. Nie raz już udowodnił że nie ma pojęcia o czym pisze , ale dalej pisze i nic się z takimi jak on nie robi...
Mi na forum brakuje większej kontroli "wielkiego brata" nad niektórymi zacnymi członkami moderacji.... Moderacja bardzo chętnie ocenia użytkowników, ostrzeżenia i bany rozdawane są na prawo i lewo, lecz czy ktoś rozlicza moderację? Ja np. bana dostałem za to, że napisałem, że na forum sa fanboye, w dodatku ogólnie personalnie do nikogo się nie odnosząc! Którys z moderatorów uznał sobie ochoczo, że "fanboy" to obelga i mnie postanowił za to nagrodzić Tak więc oczekiwałbym większej kontroli ze strony administracji nad tym co robi moderacja oraz fajnie by też było, by userzy mogli oceniać poszczególnych moderatorów poprzez np. formę ankiet i w ten sposób mógłby powstać swoisty ranking najbardziej i najmniej lubianych modów.
Napisano 20 grudnia 2012 - 11:00
Najpierw racz przeczytać posty tego śniegowy twór potem coś pisz 3/4 to brednie , ewentualnie kopie innych postów tak ma wyglądać forum ? Odpisywanie po zdaniu ? Sry chyba nie. A takich userów jest kilkunastu.A jak sobie to wyobrażasz? OST/BAN za to, że wg. Ciebie "ktoś nie ma wiedzy"? Tu nie ma żadnego odgórnego wszechwiedzącego autorytetu ds. Apple, który by takie kwestie rozsądzał, a poza tym dziwny pomysł karania kogokolwiek za brak racji. Ludzie mają prawo do pomyłek, nie zgadzania się ze sobą i polemizowania. W końcu chyba od tego jest forum dyskusyjne, czyż nie? I pamiętaj jest jeszcze opcja, że to Ty możesz w tym wszystkim nie mieć racji
Gdy nie mam racji to potrafię się do tego przyznać.
Napisano 27 grudnia 2012 - 23:11
Napisano 28 grudnia 2012 - 16:09
Napisano 28 grudnia 2012 - 18:18
Napisano 29 grudnia 2012 - 05:08
Napisano 30 grudnia 2012 - 16:12
Miałem tą samą sytuacje. Osoba, z którą razem mieszkam postanowiła sprzedać iPhone'a. W tym celu zalożyła sobie na tym forum konto. Ostrzeżenie dostałem ja, tylko dlatego, że razem korzystamy z tego samego rutera. Zdaje się, że dla częsci moderacji wiele kont z tego samego IP to jest automatycznie "jedna ta sama osoba" i koniec kropka. Nie zastanawiają się, że ludzie mogą razem mieszkać pod jednym dachem, tudzież np. w akademiku być podpięci do jednej sieci. Dla nich to jest jedna osoba i basta. Ciekaw jestem, czy w związku z taką polityką jest gdzieś ujęte w regulaminie, że jest zabronione rejestrowanie się wielu osób z jednego IP i że będzie to z automatu potraktowane jako jedna osoba?Dzień Dobry,
Mam takie pytanie.
Stworzyłem ten temat.
Próbowałem zorganizować porządny zlot i jak zostaje tym nagrodzony?
PerBanem?
Za MultiKonta?
To, że mój Ojciec założył sobie konto i mamy to samo iP to nie znaczy, że ja coś przeskrobałem.
Próbowałem kiedyś to wyjaśnić, ale nikt z Administracji nie ma "jaj" aby powiedzieć jaka był prawdziwa przyczyna.
Jak ktoś się obudzi z Administracji to czekam na PW lub Mail'u.
Przecież go widzicie po rejestracji.
@Komel, wierny pachołek.
Tak zostałem nazwany na tym forum.
To nie do mnie, jednak sądze, że należałoby zadać pytanie użytkownikom forum którzy userzy są tu mile widziani na stanowisku moderatora. Sądze, że byłoby to bardzo ciekawe. Zastanawia mnie, czy tutejsza moderacja kiedykolwiek zdobędzie się na odwagę wystawienia oceny przez użytkowników forum...? Zgadzam się z tym co napisał wyżej Montu. Niektórzy moderatorzy kompletnie się do tego nie nadają działając na szkodę forum.Twoje zachowanie spowodowało, że nie jesteś mile widziany w gronie użytkowników tego forum.
Napisano 30 grudnia 2012 - 18:30
Napisano 30 grudnia 2012 - 18:46
Napisano 30 grudnia 2012 - 21:36
Napisano 12 stycznia 2013 - 22:03
Napisano 13 stycznia 2013 - 17:23
Napisano 28 stycznia 2013 - 22:33
Napisano 28 stycznia 2013 - 22:33
Napisano 28 stycznia 2013 - 22:39
Napisano 28 stycznia 2013 - 22:46
Napisano 28 stycznia 2013 - 23:03
Napisano 28 stycznia 2013 - 23:12
Czy tylko mi sie otwiera durna reklama mcdonaldsa, kanapka drwala zaraz po wczytaniu sie
strony głównej forum?Wcześniej tego nie było.
O tym właśnie chciałem napisać. Jest to naprawdę irytujące.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych