PotwierdzamDenerwuje mnie, gdy wpada nowicjusz, nie przeczyta regulaminu, klepnie w ciemno "akceptuję" i lata po forum robiąc bałagan. I denerwuje mnie, jak potem ma pretensje, że przez własną ignorancję stracił pół godziny, bo nawet nie chciało mu się przeczytać ogłoszenia podwieszonego na samej górze, napisanego wielkimi, czerwonymi literami i zaznaczonego na niebiesko, żeby lepiej było widać.
Myślę, że przydałaby się możliwość edytowania postów po czasie dłuższym niż 24h.
---------- Wpis dodano o 22:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:06 ----------
Twój temat pisałeś 2 razy, a nawet nie spojrzałeś na ogłoszenia, lub chociaż na przyklejone tematy. Ja zarejestrowałem, się w styczniu br. tak jak ty, a regulamin udało mi się przeczytać. Zapraszam do lektury: FAQDenerwuje mnie gdy moderator wpada i zamyka temat - nabijając sobie posty ??? ... Złości mnie chaos na tym forum ... niech przenosi starsze niż 6 miesięcy tematy do archiwum i zamyka je zanim ktoś w nich napisze. już 30 minut straciłem, żeby znaleźć aplikacje i nikt nie przenosi tematu do odpowiedniego działu jeśli już zwróci uwagę ... Fajne forum.. ale bałagan większy. Normalnie MO-deratorzy