Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Iphone 4, blokada simlock T-Mobile - kilka pytań (chce kupić)

• Please log in to reply
56 replies to this topic

#51 Sebosz

Sebosz
  • 4178 posts

Posted 24 September 2011 - 19:58

Te aplikacje działają?

#52 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 24 September 2011 - 20:23

Powinny. :)

#53 Mlody993

Mlody993
  • 36 posts

Posted 26 September 2011 - 19:08

Mam jeszcze takie pytanka... Jak ustawić w iTunes, żeby mi nie usuwał piosenek z telefonu? Pobrałem jedną piosenkę z internetu, poprzez iFile i taki program wrzuciłem to do iPoda no i teraz gdy podłączam telefon pod komputer, włącza się iTunes i synchronizacja, po czym tej piosenki nie ma iPodzie ;/ Jak zrobić, żeby pliki z telefonu nie znikały, a żeby iTunes je dodał do swojej biblioteki ?

#54 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 26 September 2011 - 19:21

Mam jeszcze takie pytanka...

Jak ustawić w iTunes, żeby mi nie usuwał piosenek z telefonu? Pobrałem jedną piosenkę z internetu, poprzez iFile i taki program wrzuciłem to do iPoda no i teraz gdy podłączam telefon pod komputer, włącza się iTunes i synchronizacja, po czym tej piosenki nie ma iPodzie ;/ Jak zrobić, żeby pliki z telefonu nie znikały, a żeby iTunes je dodał do swojej biblioteki ?

Zsynchronizować przez iTunes...
Nie wierze! Po co tak sobie komplikować życie

#55 pmoo

pmoo
  • 406 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 26 September 2011 - 19:29

a propos geveya: Mam iPhone 4 z AT&T, używam pierwszego geveya (nie pro, nie ultra, nic innego)i wszystko chodzi bez problemów: - używam mms, internet, roaming (wakacje za granicą, nawet raz nie zawiódł), zmieniam nadajniki u różnych operatorów (sieć - play - raz nadajniki play, raz plus) wchodzę do knajp gdzie nie ma zasięgu, po wyjściu zawsze zasięg wraca, latam z nim za granice włączając i wyłączając ryb samolotowy. Działa. To rozwiązanie najzwyczajniej na świecie działa. Fakt, żeby go używać trzeba dokładnie przeczytać instrukcję, która zajmuje całe dwie strony rozmiaru paczki papierosów, ZE ZROZUMIENIEM. Da się jednak go wygodnie używać. Tyle mam do powiedzenia :-) P.S. A mój soft za każdym razem wędrował w górę wraz z iTunes, od 4.1 do 4.3.5. Pozdrawiam

#56 AHMPL

AHMPL
  • 51 posts
  • SkądKraków

Posted 20 July 2013 - 22:58

czy jeśli 4-ka posiada simlocka na węgierskiego T-mobile, będzie działał z polską kartą t-mobile ?!

#57 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 20 July 2013 - 23:30

Nie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users