Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Please log in to reply
831 replies to this topic

#651 bartg

bartg
  • 259 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 16 September 2010 - 21:59

Hej. jestem Bartek. W sobote powinienem dostac swojego nowego MacBooka Pro 13 wiec postanowilem sie zarejestrowac i trochę tu pobuszować. Pozdr ;)

#652 cwirke

cwirke
  • 117 posts
  • SkądPoznań

Posted 12 November 2010 - 21:24

Witam, Mateusz z Poznania. W dniu premiery telefonu Iphone 3G i po tygodniu przyniesienia go przez mojego kumpla do szkoły, oszalałem na temat produktów Apple. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Iphone 3G S i jestem taki chory na jaPka, że musze mieć kaftan. Obecnie staram się o Macbook Pro, lecz niedługo zapisuje się na prawko i nie wiadomo jak to z kasą. Troszkę zajmuje się Fotoszopem.

#653 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 12 November 2010 - 21:47

...i jestem taki chory na jaPka, że musze mieć kaftan.

Skąd ja to znam? Może z własnego doświadczenia?

#654 tom_zak

tom_zak
  • 288 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 14 November 2010 - 12:01

Witajcie! Ja jestem Tomek i mam 14 lat. Mieszkam nieopodal Szczecina. W głowie mam kompot jabłkowy od ~3 lat. Przygodę z Apple rozpoczął iPod Nano 4G. Przyszły posiadacz MBP 13". Na forum jestem już jakiś czas, ale dopiero teraz zauważyłem ten temat ;)

#655 Radziok

Radziok
  • 31 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 12 December 2010 - 18:06

Witam. Mam na imię Radek. Poprzedni nick - Radziok13. Po dość długim czasie postanowiłem wrócić. Jednym z powodów było to, że w przyszłym roku zamierzam kupić nowego Maca Mini. Mój komputer z którego korzystałem dotychczas umarł. Zepsuło się w nim tyle rzeczy na raz, że nie było po co inwestować w to... coś. Miałem już 3 Maci - iMac G3 Bondi Blue, G3 DV Graphite Special Edition, iBook G3. Przez ten czas zmieniło się u mnie trochę rzeczy, m.in. zostałem konsultantką Oriflame. Co by tu jeszcze dodać? Nienawidzę nietolerancji. Jestem fanem Madonny. No i mam nadzwyczajną pasję, a mianowicie - odkurzacze. :D

#656 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 12 December 2010 - 18:20

"zostałem konsultantką"... jesteś chłopakiem czy dziwczyną?

#657 Radziok

Radziok
  • 31 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 12 December 2010 - 18:34

"zostałem konsultantką"...
jesteś chłopakiem czy dziwczyną?

Oczywiście że chłopakiem ;) Napisałem tak specjalnie.

#658 Paultracker

Paultracker
  • 9 posts

Posted 21 December 2010 - 18:38

Przywitanie

Jako nowy użytkownik forum MyApple się przedstawię, Paweł i miło mi.

Właśnie otwarłemi (pisze się otworzyłem przyp. moderator) pierwszy raz uruchomiłem mój pierwszy komputer ze stajni Apple, MacBook Pro 13" z 8GB RAM'u. Potrzebny jest mi jako przenośna platforma do uruchamiania Abletona, Reasona itp. oprogramowania muzycznego, ale z tego co widzę, nie będę się z nim rozstawał również w innych sytuacjach.

Pierwsze wrażenie - z wyglądu i zachowania po prostu bomba. Laptop niemal idealny, tzn. wedle mojego gustu. Zaskoczył mnie jego zapach - bardzo specyficzny i miły. Poza tym, nie wiem, czy zauważyliście użytkownicy Apple, jakim fetyszem jest niesienie przez miasto (w moim przypadku Katowice) pudełka ze świeżym nabytkiem. Co druga osoba wodziła za tym białym, soczystym pudełkiem swoim wzrokiem ^^

Wychodzi na to, że można podrywać nawet na MacBooka :D

Co do samego komputera, nie wiedziałem, że Mac jest tak cichy. To niesamowite - przyzwyczaiłem się do notebooków marek takich, jak lenovo, toshiba czy hp i uznawałem je za dość ciche, ale w bezpośrednim porównaniu szczękopad - słyszę tylko delikatne pomruki dysku twardego. Poza tym, ekran - miód na moje oczy! Siedzę w półmroku, rzecz jasna jasność sama się dostosowała, ale przy tym nie ucierpiała wyrazistość szczegółów, ani kolorów. Jestem pod wielkim wrażeniem tego komputera i szczerze zaczynam się zastanawiać jak mogłem kupić w życiu tyle komputerów zupełnie ignorując takie cudo! Nawet klawiatura jest idealna!

No dobrze, kończę bo wyjdę na apologetę czystej materii, ale kurczę, no coś w tym jest!

Pozdrawiam
Paweł

#659 Ibrachim

Ibrachim
  • 177 posts

Posted 22 December 2010 - 14:37

Poza tym, nie wiem, czy zauważyliście użytkownicy Apple, jakim fetyszem jest niesienie przez miasto (w moim przypadku Katowice) pudełka ze świeżym nabytkiem. Co druga osoba wodziła za tym białym, soczystym pudełkiem swoim wzrokiem ^^

Raczej zastanawiali się dlaczego wydałeś tyle na komputer :- P

#660 knp

knp
  • 1 posts

Posted 27 December 2010 - 16:11

Cześć, jestem Sławek. Mam mamę, tatę, brata, siostrę, kota, psa, psa, kota, siostrę, brata, tatę i mamę. Głosowałem na Kononowicza, popieram rządy Kaczki i jestem zwolennikiem parytetów. Heh, teraz na poważnie(właściwie pierwsze dwa zdania się zgadzają). Mieszkam w Krakowie i od niedalekiej przeszłości jestem posiadaczem touch'a 4g(yy.. chyba) mam nadzieję, że szczęśliwym. Postanowiłem się tu zarejestrować, ponieważ to forum znalazłem jako pierwsze i już wyczytałem parę porad - ofkoz dziękuje autorom. Liczę na miłą atmosferę, sporo tłustej treści, oraz rodzinne przyjęcie(o ile mnie przygarniecie :oops: ). To pozostaje mi tylko pozdrowić wszystkich użytkowników i administrację. Kłaniam się! knp.

#661 claisen

claisen
  • 1 posts

Posted 27 December 2010 - 17:36

Witam wszystkich, nazywam się Maciek i po parokrotnym korzystaniu z forum postanowiłem się zarejestrować. Dotychczas miałem styczność z iPhone'em i iPodami. Przyszedł jednak czas na poważniejszy zakup i w środę odbieram swojego pierwszego Maca:D.

#662 Marutseru

Marutseru
  • 83 posts
  • SkądKatowice

Posted 27 December 2010 - 20:18

Poza tym, nie wiem, czy zauważyliście użytkownicy Apple, jakim fetyszem jest niesienie przez miasto (w moim przypadku Katowice) pudełka ze świeżym nabytkiem. Co druga osoba wodziła za tym białym, soczystym pudełkiem swoim wzrokiem ^^

Ja ostatnio kupiłem sobie w iSpocie drobnicę bo tylko pokrowiec na iPoda i dostałem małą siateczkę. Wychodząc ze sklepu dwóch gości, w wieku ok 17l aż do auta odprowadzało mnie wzrokiem ^^
Strach pomyśleć co by było jakbym niósł iMaka :P

#663 N_E_M

N_E_M
  • 1481 posts
  • SkądOne of Banksy's manors

Posted 27 December 2010 - 21:07

Ja ostatnio kupiłem sobie w iSpocie drobnicę bo tylko pokrowiec na iPoda i dostałem małą siateczkę. Wychodząc ze sklepu dwóch gości, w wieku ok 17l aż do auta odprowadzało mnie wzrokiem ^^
Strach pomyśleć co by było jakbym niósł iMaka :P

Przy większych zakupach polecam Ci wynająć goryli :D

#664 Yoogie

Yoogie
  • 24 posts
  • SkądŁódź

Posted 27 December 2010 - 21:40

Ło, odruch bezwarunkowy, sam zawsze dopatruje się co ktoś kupił, jak niesie worek z ispota itp. :P jakoś lubię.

#665 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 27 December 2010 - 21:58

Takie rzeczy tylko w Polsce. Normalna dzicz. Kiedyś za komuny ludzie patrzyli się na ciebie kiedy wychodziłeś z siatką mięsa ze sklepu albo papierem toaletowym.

#666 Yoogie

Yoogie
  • 24 posts
  • SkądŁódź

Posted 28 December 2010 - 10:29

Bez przesady nie gapie sie na owego człowieka jak opętany.

#667 tom_zak

tom_zak
  • 288 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 29 December 2010 - 09:52

Ja lubię patrzeć jak w restauracji/kawiarni itp. siedzi ktoś ze świecącym jabłuszkiem :D

#668 Mercz

Mercz
  • 2783 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 30 December 2010 - 17:37

Ja lubię patrzeć jak w restauracji/kawiarni itp. siedzi ktoś ze świecącym jabłuszkiem :D

Ja też,a szczególnie chcę do niego podejść zapytać się czy przypadkiem nie jest z MyApple i czy nie mogę dosiąść się z moją ''czwóreczką'' :D

#669 maciejbo1

maciejbo1
  • 45 posts

Posted 11 January 2011 - 20:17

Jak gdzieś jestem na wakacjach zagranicznych to się nie mogę przyzwyczaić do takiego częstego widoku Macbooków w restauracjach i białych słuchawek na ulicach.

#670 highbrass

highbrass
  • 79 posts

Posted 11 January 2011 - 23:43

Jak gdzieś jestem na wakacjach zagranicznych to się nie mogę przyzwyczaić do takiego częstego widoku Macbooków w restauracjach i białych słuchawek na ulicach.

Witam, niedawno byłem w Paryżu i nie mogłem uwierzyć , tam wszyscy gadają do iphonów i słuchają ipodów!
A szok przeżyłem w Luwrze - Największy salon Apple jaki widziałem!!!
A prywatnie jestem szczęśliwym posiadaczem imaca 21,5" od kilku tygodni (tak, tak okres załamania mam już za sobą i coraz bardziej doceniam zalety Maca)
Zajmuje się muzyką więc wybór był oczywisty :-)
ale i robie sporo zdjęć (ta rewelacyjna matryca)
Do Apple robiłem przymiarki już 5 lat temu(jeszcze do G4), ale niestety polityka polskiego przedstawiciela skutecznie mnie zniechęcała.
Przekonała mnie ostatecznie moja dziewczyna, która ma MB i dzięki Mikołajowi (którego niestety sam sponsorowałem) mam ten niesamowity komputer
Śmieje się, że wreszcie należę "do tej elitarnej grupy użytkowników Apple" :-)
A i jeszcze jedno . Coraz poważniej myślę o ipadzie ( pewnie poczekam na jego 2 odsłonę, choć jakoś nie bardzo podoba mi się ten nowy design)
Pozdrawiam

#671 DnL

DnL

• 370 posts

Posted 16 January 2011 - 15:37

Cześć, Mam na imię Daniel, mam 22 lata, studiuję na Politechnice Warszawskiej, interesuje się programowaniem min. C++, HTML, PHP, SDK, Perl, bazy MySQL, AMXX. Moją drugą pasją są narty, lubię pośmigać na lodowcach w Szwajcarii, chcesz coś wiedzieć? Pisz, pozdrawiam.

#672 it-life

it-life
  • 16 posts

Posted 01 February 2011 - 10:21

Siemanko 25-letni administrator sieci z Warszawy się kłania. Na imię mam Grzesiek i kilka lat już na MacBooku spędziłem więc najwyższy czas dołączyć do szanownego grona i podzielić się swoją wiedzą :) Pzdr.

#673 misiaa1996

misiaa1996
  • 48 posts

Posted 01 February 2011 - 10:38

Ja w tamtym roku byłam w Paryżu. Nie zapomnę tego widoku. Tam nawet 7/8 letnie dzieci z iphonem w ręku biegały... A iPoda to miał prawie każdy xd

#674 smålandczyk

smålandczyk
  • 120 posts
  • SkądSmåland

Posted 11 February 2011 - 13:51

Hej Czytam niniejsze forum od jakiegos czasu na tyle czesto, ze zdecydowalem sie w koncu dolaczyc do grona jego uzytkownikow w nadziei na obupolne korzysci z tego kroku. Witajcie.

#675 zurawik

zurawik
  • 28 posts
  • SkądBełchatów, Poland

Posted 11 February 2011 - 23:17

Witam! Mam na imie Piotrek. Moja przygoda z Macami trwa juz jakies 3 dni:). Od dawna chciałem sobie sprawić Maca ale dopiero taraz udało sie zrealizować ten cel. Jak narazie jest bardzo fajnie choc nie bezproblemowo. A tak ogólnie to studiuje, interesuje sie motoryzacją i mam nadzieje ze fajnie nam się bedzie tu razem postowało:) Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users