Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#551 krupski3

krupski3
  • 95 postów
  • Skądta ciekawość?

Napisano 07 kwietnia 2009 - 15:26

Fajnie masz tez bym chciał dostać iPhone'a i MBP...mam 21 lat.

#552 tomlisek1

tomlisek1
  • 124 postów
  • SkądZ Krakowa

Napisano 07 kwietnia 2009 - 15:58

iPhone od znajomego za 400 PLN MacBook Pro to z kasy z komunii (tata mi zabrał i teraz odda - 7500 zł)

#553 rafalmacbook

rafalmacbook
  • 204 postów
  • SkądRadom/Warszawa

Napisano 07 kwietnia 2009 - 17:31

Rafał - tak jak w nicku. MacBook tak jak w stopce - late 2008 Bez cen - bo to chyba nie jest ważne, a to nie jest miejsce by się na to spuszczać. Witam wszystkich. Całkiem tu fajnie ;) Pozdrawiam Użytkowników z Radomia i Warszawy ;P

#554 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 kwietnia 2009 - 15:43

Witam Imię: Michał Wiek: 14 lat Miejsce zamieszkania: Warszawa Apple stuff: iPhone 3G JaileBreaked tak jak na dole, zamierzam kupic MacBook'a

#555 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 08 kwietnia 2009 - 15:57

hello hello, tutaj Robert. Z Moim mac'iem znam się już prawie rok, w sumie to 30 kwietnia minie dokładnie rok :) lat mam 18, choć w sumie to 3 maja to będzie już 19, a groźbę*zbliżającej się*matury zamienię*na macbooka pro, chce ktoś się*wymienic? :>

#556 krupski3

krupski3
  • 95 postów
  • Skądta ciekawość?

Napisano 08 kwietnia 2009 - 19:48

A ja mam na imię Paweł, jestem z Tarnowa ale mieszkam, pracuję i studiuję w Krakowie, mam 21 lat a maka mam od ponad roku - konkretnie MacBooka, miałem jeszcze dwa iPody... miałem :D

#557 canspandora

canspandora
  • 11 postów
  • SkądŁódź

Napisano 15 kwietnia 2009 - 22:24

Witam! Mam na imię Aśka. Studiuję na PŁ i próbuję być grafikiem ;) Wychowałam się na PC (od 7 roku życia), a jabłuszkiem zaraził mnie brat, za co Mu baaaaaaaaaaardzo dziękuję :) Pozdrawiam Wszystkich!

#558 szczuru

szczuru
  • 2 postów
  • SkądŁódź

Napisano 16 kwietnia 2009 - 14:16

Witam! Na imię mam Krzysiek, juz nie studiuję na PŁ (dumnie noszę tytuł magazyniera inżyniera), pracuje jako programista (C++ / Symbian) i Maca dzielę z moją (Żoną) przedmówczynią :} Po remoncie spróbuje emulować Power PC i zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Pozdrawiam

#559 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 18 kwietnia 2009 - 22:59

iCześć Mam na imię Michał*i mam 16 lat. Na forum jestem ponad rok, ale w tym wątku postanowiłem udzielić się dopiero po zakupie Mac'a. Moja przygoza z apple zaczęła się kilka lat temu, od zafascynowania iPod'ami. I tak trochę ponad rok temu dostałem swojego pierwszego iPod'a, którym był*Touch. Parę miesięcy później przybyła szufelka pierwszej generacji, a parę dni temu także pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni Mac. Jeszcze raz witam i pozdrawiam, Michał.

#560 wojtlos

wojtlos
  • 8 postów

Napisano 19 kwietnia 2009 - 16:15

Witam! Mam na imię Wojtek, jestem z Wrocławia. Zaczęło się*od iPoda classic 4g, a pierwszego maca (macbook white) kupiłem niecały rok temu. Pozdrawiam.

#561 eric.cartman

eric.cartman
  • 9 postów

Napisano 25 kwietnia 2009 - 21:00

hej, jestem Wojtas ze slaska. z makami mam do czynienia w pracy non stop od 18 miesiecy (administrator IT w duzej firmie branzy medialnej). moja historia wygladala tak: - kiedy SAD wdrazal nam systemy to najczestszym zdaniem ze slowem "mac" bylo "Je**ny mac" ;-) chlopaki z SADu powiedzieli wtedy "Przyjedziemy za rok to bedziecie miec maki w domu". - po kilku miesiacach przestalem nienawidziec maka i zaczalem dostrzegac fajne rozwiazania ktore ma w sobie macosx. zbudowalem hackintosha. dzialal jakis czas, ale to nie bylo do konca to czego szukalem - i stalo sie. wczoraj kupilem macbooka white. chlopaki z SADu nie mieli racji. kupienie maca do domu zajelo mi 18 miesiecy zamiast 12.

#562 Szeli

Szeli
  • 12 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 06:21

Witam, mam na imię Łukasz mieszkam pomiędzy Rzeszów/USA, mam wieloletnie doświadczenie systemu Windows. Mam 16 lat oraz Skuter Areox narazie po zmienionym wydechu ;) Jestem posiadaczem Mac mini od wczoraj ;p jeszcze mam problem z zasilaczem bo jest na 110V ..będzie trzeba zainwestować pieniądze. O i jeszcze z zawodu jestem Monter Instalacji Sanitarnych xd w skrócie "hydraulik" No to tyle chyba.. Poza tym serdecznie Witam użytkowników forum jak i także ekipę modteam i administratora.

#563 dada39

dada39
  • 11 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 06:53

Cześć! Darek z Gorzowa. Od zawsze używałem pieca. Kiedyś przypadkowo zajrzałem na forum myapple i zainteresowało mnie czym ci goście się tak jarają i co to jest właściwie ten mac os. Najpierw na toshibie satellite zainstalowałem safari dla windy. No i zostałem zainfekowany tą groźną chorobą pochodzącą z nadgryzionego jabłka. Toshiba cieszy już innego, pc-ty używają moje córy. A ja jestem na etapie powerbooka i dalej się rozwijam. Rozglądam się już za macbookiem pro, a żona ma gula do nieba bo kasa zamiast na nowe mebelki pójdzie chyba na nowe jabłuszko. Pozdro

#564 rhadmor

rhadmor
  • 0 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 kwietnia 2009 - 22:53

Witam ^.^ mam na imię Jacek, komputerów uźywam od 11 lat, Maca od +/- końca grudnia zeszłego roku - jest to mój pierwszy komputer tej marki [Mam równieź Lc475, ale nie mam przelotki/monitora].Wcześniej uźywałem PC [ do dziś zcasami w domu i codziennie w szkole] i na samym początku [1998-2001?] Amigi. Mam prawie 20 lat, mieszkam w Warszawie, jestem futrzakiem i interesuję się państwami internetowymi. Lubię robić zdjęcia - do mojej amatorszczyzny w zupełności mi mój PowerShot A460 wystarczy, i tak nie zawsze mam pieniądze na baterie. Pozdrawiam :)

#565 miaziol

miaziol
  • 94 postów
  • SkądŁódź

Napisano 09 maja 2009 - 22:14

Witam. Na imie mam Piotrek jestem z Lodzi na tym forum od jakiegos czasu ale jakos nie wpadlem na to zeby tutaj napisac z makami mam do czynienia od dawna co do lapkow makowych zarazil mnie nimi m@kowiec :) i tak narazie to wyglada siedze roznie czasmi cos na windzie czasami cos na maku teraz w zwiazku z tym ze kupilem macbooka pro na raty pozostane na dluzej przy maku. Mam to co chcialem ladny komputer ukochany system operacyjny i moge pograc przy okazji na windzie.

#566 Blair

Blair
  • 5 postów

Napisano 10 maja 2009 - 11:10

Witam wszystkich ;) Jestem Ada i od kilku miesiecy opiekuje sie rózowym iPodem 4g. W planach mam kupno mac'a . Kiedy sie zakochalam w Mac'u? Gdy go pierwszy raz zobaczyłam w "legalnej Blondynce" ;)

#567 mista1979

mista1979
  • 1 postów
  • SkądPyrlandia=Poznań

Napisano 10 maja 2009 - 21:30

Witam jestem michał z poznania ma 30lat macbooka kupiłem jakies 3 tygodnie temu ( a przed zakupem byłem na forum i poczytałem troszke)-biały jest trudno była okazja wiec kupiłem nowy na gwarancji wszystko igła ze sklepu Co mnie skloniło by kupic-mam wuja fotografa i on od dawna ma mac-i nie jeden nie 2dwa troche poznałem co i jak -przekonałem sie do wygladu obsługi-nawet moja zona w kilka godzin powiedziała ze jest łatwiej niz na normalnym kompie i czy lapku Mac bedzie mi słuzył do prezentacji zdjec w iDVD i filmow, internetu i innych takich robie zdjecia na roznych okazjach wiec wielkosc-szybkosc-i niezawodnosc systemu napewno sie przyda powoli poznaje jeszcze co i jak ale mysle ze na pewno bede zadowolony z zakupu. jezeli bede miał pytania napewno je zadam i mysle ze starzy wyjadacze pomoga:lol: pozdrawiam mista1979

#568 gitarzysta

gitarzysta
  • 516 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 13 maja 2009 - 16:32

Cześć, jestem Marek, nie piję od dwóch lat, może dlatego stać mnie na Mac'a :lol:

#569 wiktor.luczynski

wiktor.luczynski
  • 16 postów
  • SkądKalisz

Napisano 13 maja 2009 - 18:15

Witam bardzo serdecznie. Na imię mi Wiktor (po nicku widać :)). Komputerami marki Apple zaraziłem się rok temu podczas pleneru organizowanego przez Poznańska ASP, miałem okazję wtedy opracować na tych komputerach i stwierdziłem że też takiego chcę. No i zaczęło się, pierwszego maca kupiłem jakieś 4 m-ce temu był to iBook G3, ale jak na moje wymagania był nieco za słaby więc rozpocząłem intensywne poszukiwania i znalazłem mini w przystępnej cenie (bo studentem jestem, więc za dużo nie miałem środków). Po zakupie stary piec wylądował u brata a ja siedzę przed mini i rozkoszuje się jego pracą :P

#570 Szczaw

Szczaw
  • 1 postów

Napisano 28 lipca 2009 - 08:55

Yo. Witam wszystkich. Nie mam zbyt wiele do zaoferowania jeśli chodzi o obsługę sprzętu Apple - od wczoraj mam iPhone'a (2G); póki co jako sukces postrzegam fakt, że nie wylądował na chodniku, za oknem. Myślę (mam nadzieję), że to trudne początki pięknej przyjaźni.

#571 tenbashi

tenbashi
  • 19 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 18:53

iHELLO. Tenbashi z Łodzi. Całe życie na MS. Od kwietnia przesiadka na wymarzonego MBP. Szczerze powiem ludzie z MS nie wiecie co tracicie ! Pozdrawiam wszystkich mac`maniaków.

#572 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 09 sierpnia 2009 - 13:45

iCześć Mam na imię Tomek. Swoją przygodę z Apple zacząłem niedawno bo jakoś 1,5 roku temu a na forum dopiero od kilku miesięcy. W swoim krótkim życiu miałem 2 iPody 1 Touch -sprzedany 2 Shuffle-Pływał ze mną w jeziorku :( (przez przypadek) Nigdy nie miałem maca ale w iSpocie oczywiście bawiłem się tym super komputerem, w przyszłości zamierzam kupić :) Ale one nie należą do najtańszych więc łatwo nie będzie. Na chwilę obecną uzależniony od forum :) Pozdrawiam wszystkich Tomek

#573 KrystianUP

KrystianUP
  • 7 postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 13:47

Hey :) Jestem Krystian, Mac'ami zacząłem się interesować od roku. Dotychczasowo mam iPod'a Shuffle 2g 1GB. Pozdrawiam wszystkich użytkowników myapple.pl

#574 aC

aC
  • 58 postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 18:40

Hej ;) Przygode z Apple rozpaczalem tydzien temu od iPoda Touch 2g, i zaluje ze mam 2 pecety... Zamiast 1 mac.

Pozdrawiam Użytkowników z Radomia i Warszawy ;P

Zwolen równiez pozdrawia Radom ;)

#575 fascik

fascik
  • 626 postów
  • SkądRyki

Napisano 13 sierpnia 2009 - 12:37

Zwolen równiez pozdrawia Radom ;)

O proszę... czyżby mój krajan ze Zwolenia? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych