Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

simlock.pl OSTRZEŻENIE!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 28 sierpnia 2011 - 16:17

Niektórzy są np. w Anglii i mają taniej, ale na przykład z simlockiem z o2 a wiedzą, że w polsce istnieje takie coś jak serwis simlock.pl, który zdejmuje simlocka prosząc tylko o IMEI urządzenia. Nie wiem skąd wzięło się to zdejmowanie z wysyłką, ja bym tak nie zrobił.

#27 CeBeeR

CeBeeR
  • 1 362 postów
  • SkądUK

Napisano 28 sierpnia 2011 - 23:12

Niektórzy są np. w Anglii i mają taniej, ale na przykład z simlockiem z o2 a wiedzą, że w polsce istnieje takie coś jak serwis simlock.pl (...)

W UK istnieje coś takiego jak oficjalne zdejmowanie simlocka u operatora, legalnie, oficjalnie i bez kombinacji - w cenie od 15 do 20 funtów.

#28 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 28 sierpnia 2011 - 23:30

W UK istnieje coś takiego jak oficjalne zdejmowanie simlocka u operatora, legalnie, oficjalnie i bez kombinacji - w cenie od 15 do 20 funtów.

potwierdzam. Bylo o tym na forum :) jak nie chcecie miec problemo to kup z PL a nie ze by hylo jak najtaniej.

#29 papryk

papryk
  • 121 postów
  • Skądolkusz

Napisano 02 września 2011 - 17:24

W o2 UK dla abonamentow za darmo jest nawet sciaganie simlocka ;P sam korzystałem w 3gs i dobrze mi z tym ;P

#30 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 02 września 2011 - 18:40

Oj to taki przykład był. Równie dobrze mogłem powiedzieć to z T-Mobile w Niemczech

#31 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 02 września 2011 - 19:26

Tylko, że to co piszecie nie ma żadnego związku z tematem. On ma przestrzegać aby kolejni ludzie nie zrobili takiego samego błędu. Nie wszyscy wszystko wiedzą.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych