Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Modern Combat 3: Fallen Nation

• Please log in to reply
295 replies to this topic

#126 dyzio1

dyzio1
  • 95 posts

Posted 31 October 2011 - 15:25

U mnie na i4 w multi nie da się grać, strasznie tnie. Gra fajna, ale grać nie idzie. Zastanawiam się czy telefon za słaby, czy niedopracowana gra.

#127 szuban

szuban
  • 15 posts
  • SkądŻakowice

Posted 31 October 2011 - 16:49

........... Czyli widzę że nie tylko ja mam problemy na iphone 4. 4.3.3 lub 5.0 nie ma roznicy. (oczywiscie JB) Zawsze tnie sie jakby jakis podzespol nie dawał rady. Jednak zauwazylem ze gra sie tnie, muli itp. wtedy gdy jest full server. Gdy np. jest 1 osoba na servie wszystko smiga i w miare coraz wiekszej ilosci osob gra zaczyna przycicnac az nie da sie grac :(

#128 macieks72

macieks72

• 9873 posts

Posted 31 October 2011 - 16:52

Nie bardzo rozumiem dlaczego JB jest takie oczywiste. Ja nie mam problemów, wszystko śmiga. (oczywiście brak JB).

#129 dyzio1

dyzio1
  • 95 posts

Posted 31 October 2011 - 17:08

Dodam tylko, że soft mam 5.0 i dziś z ciekawości wgrałem grę na żony ipka i to smo, tnie równo.

#130 slawrumia

slawrumia
  • 1293 posts
  • SkądRumia

Posted 31 October 2011 - 17:19

u mnie tez wszystko smiga i mam JB i os5 ale gre oczywiście z appstore

#131 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 31 October 2011 - 17:26

Ja się może powtórze ale u mnie też działa jak należy bez zacinek czy cokolwiek. mam ios5 bez jb Z reszta jak mialem jb to tez dzialało jak nalezy.

#132 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 October 2011 - 17:30

Panowie, koniec biadolenia, gramy to multi forumowe? Dziś wieczór, kto się pisze? :)

#133 TheGinGers

TheGinGers
  • 236 posts
  • SkądLublin, PL

Posted 31 October 2011 - 18:03

Ja już pod koniec tego tygodnia będę miał 3GS i będę grał co wieczór moder combat :D

#134 kuro

kuro
  • 103 posts

Posted 31 October 2011 - 18:34

świetna gierka, multi mocno rozbudowane (niestety też Top In-App), na początku miałem trochę problemy z opanowaniem gyroscopic bo w każdej grze jest troszeczkę inny , ale z wrażliwością 0 można się przyzwyczaić. PS. a i to jest pierwsza gra Gameloftu która znalazła się w top10 metacriti.com

#135 Hecio

Hecio
  • 10 posts

Posted 31 October 2011 - 18:36

Jak gram i zdobywam rank .. A potem wychodzę z meczu to nie zapamiętaje ..ze go zdobyłem ;(

#136 qlawy

qlawy
  • 9 posts

Posted 31 October 2011 - 19:48

To jak to w koncu jest, ze niektórym działa płynnie a u niektórych się tnie nawet na tych samych urządzeniach? Ktoś wie co i jak? :/

#137 slawrumia

slawrumia
  • 1293 posts
  • SkądRumia

Posted 31 October 2011 - 20:02

u mnie się przycina faktycznie jak jest dużo użytkowników na MP ale dopiero jak zgromadzą się w jednym miejscu i do tego robią masakrę nalotami i śmigłowcami. przed uruchomieniem wyłączam aplikacje działające w tle

#138 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 November 2011 - 00:12

U mnie wszystko działa idealnie, czasem zwalnia mi internet, reszta super! Już jestem 72 w rankingu, dojdę do TOP10 i kładę się spać.

#139 reaktor

reaktor
  • 51 posts

Posted 01 November 2011 - 01:06

dawaj gramy jaki masz nick?

#140 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 November 2011 - 01:08

Sebol

#141 reaktor

reaktor
  • 51 posts

Posted 01 November 2011 - 01:18

aaaa to grałem już tobą:D :tak myślałem ze to ktoś z polski

ja mam REAKTORo

ale mam tylko 9 level bo mi nie zachowuje postępu

jak by to zsumować to chyba by wyszło z 40 :D

---------- Wpis dodano o 02:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:15 ----------

jesteś offline ...

#142 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 November 2011 - 01:20

Ja niestety nie trafiam na nicki z polski... A to mam nadzieję, że się dobrze ze mną grało.;) Na przyszłość dla wszystkich: jak chcecie zagrać np z kimś z forum, należy najpierw dodać go do znajomych, następnie utworzyć swój pokój, w opcjach zaznaczyć prywatny, a później z listy znajomych w prawym dolnym rogu wybieramy znajomego i klikamy invite.:) W razie co powtórzę mój nick: Sebol Można dodawać do znajomych.;)

#143 reaktor

reaktor
  • 51 posts

Posted 01 November 2011 - 01:26

lool ziomek tobie ta gra naprawdę musi dobrze chodzić

---------- Wpis dodano o 02:26 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:25 ----------

zazdroszcze

#144 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 November 2011 - 01:41

Po prostu lubię Modern Combat, zwłaszcza multi.:P Jutro chętnie dam Ci się zrewanżować, dziś iPad padł. Dzięki za grę, widzę potencjał na forumowy meczyk! Ale na backup, chyba najbardziej zadowalająca plansza.

#145 reaktor

reaktor
  • 51 posts

Posted 01 November 2011 - 01:52

spoko do jutra

chodzi mi o to ze tobie sie wszysto zachowuje a mi jak sie cokowiek zachowa tojestem szczersliwy:D

---------- Wpis dodano o 02:47 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:42 ----------

snajperke odblokowuje po raz 10:D

---------- Wpis dodano o 02:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:47 ----------

aa i jeszcze mam pytanie jakz tymi bombardowaniami jest ty je kupujesz za kazdym razem?

#146 Bastuś

Bastuś
  • 133 posts
  • SkądPoznań

Posted 01 November 2011 - 02:23

Też nie zachowuje, każdy ma tu po równo, ja też miałem meczyk na +100 killsów i dupa, zniknął... Tak to już jest, trzeba grać dalej. Snajperka bez sensu, bo po tym jak ktoś Cię sprzątnie pokazuje lokalizację delikwenta. Więc nie znajdziesz sobie miejscówki na dłużej. Bombardowanie kupiłem za ciężko zarobione pieniądze w boju.;) Nie uznaję płacenia normalną gotówką, żal kasy. Kupujesz je za bodajże 12.000 coinsów, jest jednorazowe. Średnio się opłaca, bo za tę cenę możesz mieć nową broń albo pokaźny ekwipunek. Możesz dojść do bombardowania poprzez ileś tam zabitych z rzędu, nie pamiętam już liczby. Tak samo jak z lokalizacją, nalotem, helikopterem itp. Rosnąco, bombardowanie jest przedostatnie, ostatnia jest nuklearna bombka, daje czad!:D I jak dobrze widziałem to jej chyba jako jedynej nie można kupić, co cieszy.

#147 yUlekk

yUlekk
  • 119 posts

Posted 01 November 2011 - 19:54

Dla tych co mają lagi: polecam wywalić winterboarda jak macie, bo to zżera dużo pamięci. Potem przed włączeniem gry zrobić respring winterboarda i gra pięknie śmiga. Można też włączyć tryb samolotowy, to też pomaga. Też miałem problem z zacinkami, ale po tych zabiegach ich już nie mam ;)

#148 edwa

edwa
  • 880 posts
  • SkądGdańsk, PL

Posted 01 November 2011 - 21:07

Kupiłem w końcu po Waszych postach i mogę powiedzieć jedno, w singlu zagrałem może z 5 minut i w sumie nawet fajnie to wygląda. Ale multi to jest esencja tej gry! Nie grałem w tak dobrą grę (no może poza order & chaos), która by mnie wciągnęła w multiplayer na dłużej. Nie mam dużo bo około 1h gry i dopiero ponad 3lvl, ale długo mi zajęło dochodzenie co i jak na mapach :P. W razie czego nick to Hextic, można śmiało dodawać do znajomych i jak będę online to zapraszać do gier. Do zobaczenia na serwerach, bo czuję że bateria w moim ipadzie dostanie mocno w kość w najbliższym czasie :)

#149 slawrumia

slawrumia
  • 1293 posts
  • SkądRumia

Posted 01 November 2011 - 22:18

u mnie ewidentnie wina internetu , wczesniej nie moglem sie wbic disconect albo serwer pelen wieczorami nie idzie pograc tnie sie jak cholera, z rana gralem do poludnia i przy 12tu chodzilo na ip4 bez przycinek

#150 L:eodogg

L:eodogg
  • 99 posts

Posted 01 November 2011 - 23:27

Multi wymiata :) No gra jest kozak, tak samo jak kolega wyżej napisał tylko Order i Chaos przyciągnął mnie na dłużej. Też mam problem z zapisem postępów w grze, coś im się wali najwidoczniej. Grę z czystym sumieniem polecam, zabawa w multi przednia, co prawda od kiedy mam ipada to nie gram już w zasadzie na ipku i dochodzę do wniosku, że gracze na Ipadach mają dużą przewagę, niedługo ma być też wersja na Androida to będzie rzeż dopiero ;D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users