Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Google+ -- wymiana zaproszeń

• Please log in to reply
704 replies to this topic

#226 czesiek99

czesiek99
  • 9 posts
  • SkądKraków/Rzeszów, Poland

Posted 02 July 2011 - 14:27

tez bym ładnie prosił :) czesiek99@gmail.com

#227 a.l.e.x

a.l.e.x
  • 3 posts

Posted 02 July 2011 - 14:34

to ja również ładnie proszę ;)
alexander.nowak@gmail.com
dzięki

#228 mawilu

mawilu
  • 2 posts

Posted 02 July 2011 - 14:36

też proszę mrcnwilk@gmail.com

#229 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 02 July 2011 - 14:43

Gratuluję podejścia, to że ktoś śledzi portal nie oznacza, że musi koniecznie się logować i udzielać na forum, ponadto jeżeli MyApple.pl i wasza wspaniała śmietanka "udzielaczy" nie życzy sobie osób rejestrujących się, to niech zostanie zrobiona rejestracja tylko na zaproszenie i po kiego ciorta chwalą się tym tematem na FB ? No tak to tylko chwyt, żeby złapać więcej użytkowników i większą listę mailingową do spamu :) BRAWO dla takiej "społeczności"...

Ależ czy ja Ci bronię śledzić portal? Czytaj go sobie do woli, nawet całe dnie. Ale skoro się rejestrujesz tylko po to, żeby coś dostać, to moim zdaniem jest po prostu żałosne, bo od siebie nic nie dałeś, a jeszcze coś chcesz.
BRAWO dla takiego sępa jak Ty.

---------- Wpis dodano o 15:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:41 ----------

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mógłby wysłać mi zaproszenie: wojtask6@gmail.com

Wysłane.

#230 mainrc

mainrc
  • 15 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 02 July 2011 - 14:50

Jak wszyscy to i ja poproszę, jeśli ktoś ma możliwość. mail taki sam jak login na forum, w domenie @gmail.com ;-)

#231 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 02 July 2011 - 15:01

Jak wszyscy to i ja poproszę, jeśli ktoś ma możliwość. mail taki sam jak login na forum, w domenie @gmail.com ;-)

Wysłane.

#232 Michalek

Michalek
  • 1031 posts
  • SkądWołomin/ Chełm

Posted 02 July 2011 - 15:06

A mógłbym poprosić jeszcze raz? Bo poprzednie nie doszło:( Jak coś: klimczak.michal [at] gmail.com

#233 bronkson

bronkson
  • 4 posts

Posted 02 July 2011 - 15:07

A mógłbym poprosić jeszcze raz? Bo poprzednie nie doszło:( Jak coś: klimczak.michal [at] gmail.com

moje zaproszenie zostało wysłane o 20 a dostałem email dopiero o 4 nad ranem, także należy trochę czekać

#234 Michalek

Michalek
  • 1031 posts
  • SkądWołomin/ Chełm

Posted 02 July 2011 - 15:22

@bronkson: Okey, dzięki;) I dzięki dla użytkownika jikol za zaproszenie;)

#235 trutka

trutka
  • 14 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 02 July 2011 - 15:33

Witam, Poprosze o invajt na sebastian.dukla /at/ gmail.com Z gory dziekuje!

#236 LKA

LKA
  • 1 posts
  • SkądLDZ

Posted 02 July 2011 - 15:37

Ja tez poproszę: lukasz.kazmierczak[at]gmail.com Dziękuję.

#237 DrunkenBear

DrunkenBear
  • 174 posts
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Posted 02 July 2011 - 16:05

Będę wdzięczny za zaproszenie :) piwniak[at]gmail.com

#238 eR

eR
  • 971 posts
  • SkądEuropa

Posted 02 July 2011 - 16:10

Hmm, ja od wczoraj staram sie metoda kregow rozeslac "zaproszenia", ale niestety albo wiadomosci ktore spadaja, nie pozwalaja dostac sie do G+, albo nie dochodza. Ta druga opcja dosc mocno mnie denerwuje, bo nie mam pewnosci czy wszystko robie dobrze (choc jak tu mozna cos zle robic). Swoja droga, czy opcja Zapros, ktora byla choc niedostepna to gdzies zniknela przez noc, czy gdzies ja przeniesli?

#239 Patryk Marek Kala

Patryk Marek Kala
  • 13 posts
  • SkądOstrzeszów, Poland

Posted 02 July 2011 - 16:19

ja również będę wdzięczny za zaproszenie: kkallosz[at]gmail.com

#240 andrzej601

andrzej601
  • 26 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 02 July 2011 - 16:20

Ja ponawiam prośbę o zaproszenie : andrzej601@gmail.com
Dzięki

#241 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 02 July 2011 - 16:36

Hmm, ja od wczoraj staram sie metoda kregow rozeslac "zaproszenia", ale niestety albo wiadomosci ktore spadaja, nie pozwalaja dostac sie do G+, albo nie dochodza. Ta druga opcja dosc mocno mnie denerwuje, bo nie mam pewnosci czy wszystko robie dobrze (choc jak tu mozna cos zle robic).
Swoja droga, czy opcja Zapros, ktora byla choc niedostepna to gdzies zniknela przez noc, czy gdzies ja przeniesli?

no wlasnie tez nie mam pojecia, co sie z nia stalo… a przez share jest wlasnie ten problem, o ktorym piszesz: albo nie dochodzi w ogole, alebo dochodzi po x godzinach… i nigdzie nie moge sie doszukac informacji, jak to wyslac inaczej

#242 eR

eR
  • 971 posts
  • SkądEuropa

Posted 02 July 2011 - 16:40

@zubel rzecz w tym ze nawet jak dochodzi, to nie znaczy ze dana osoba dostanie sie do Google+ Bo wyswietla mu sie komunikat ze potrzebuje zaproszenia :/ Oczywiscie mozna to rozumiec w dwojaki sposob, albo ze w jakis sposob Google uporalo sie z "nie"zaproszeniami, albo trzeba trafic w Happy Hour. Tutaj widze litanie prosb o zaproszenie, ale niepokojaco jest cicho w sprawie - tak udalo mi sie - teraz moge wyslac innym. Choc te rozwiniecie zdania o wyslac innym mniej mnie interesuje, tak chcialbym wiedziec czy i ile osob sie dostalo do G+

#243 devlin108

devlin108
  • 280 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 July 2011 - 16:48

Jak wszyscy, to i ja poproszę... devlin108[malpa]gmail.com Dziękować :)

#244 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 02 July 2011 - 16:50

@eR: oj, doskonale wiem jak to wyglada, ale jak taki mejl dojdzie, to juz jest wiecej, niz polowa sukcesu ;) potem tylko czekac na happy hour - jak dzisiaj po 15 z tym, ze jest chyba wlasnie tak jak piszesz - uporali sie z ta luka "zapki przez share"

#245 eR

eR
  • 971 posts
  • SkądEuropa

Posted 02 July 2011 - 16:56

@zubel ja sam dostajac zaproszenie przez Share bez problemu dostalem sie do serwisu. Nastepnie wyslalem koledze, ktory tez wszedl jak gdyby nigdy nic, oczywiscie czasu troche minelo zanim uporalem sie z zapraszaniem przez Podziel sie. Kolejne osoby ktorym zarzucam skrzynke niestety takiego szczescia juz nie maja, ani wczoraj ani dzis. Z jaka czestotliwoscia klikaja w "Więcej informacji o: Google+" tego nie wiem. Swoja droga niezly PR robi sobie Google tymi utrudnieniami :) Oczywicie chec posiadania konta to jedno, wazne jest ile osob zostanie? Trzymam za nich kciuki bo zapowiada sie fajnie. Zdecydowanie G+ ma olbrzymi potencjal.

#246 pablopw

pablopw
  • 1 posts
  • SkądBedzin, Poland

Posted 02 July 2011 - 17:20

To ja również poproszę... pwoszkowski[at]gmail.com Dzięki!!!

#247 gorato

gorato
  • 4 posts

Posted 02 July 2011 - 19:39

To i ja poproszę: goratom at gmail com

#248 dirk.diggler

dirk.diggler
  • 2464 posts

Posted 02 July 2011 - 19:43

Chłopaki (i dziewczyny:), o G+ dyskutujcie tutaj http://myapple.pl/of...sja-ogolna.html (bo widzę ciekawe rzeczy piszecie, może fajna dyskusja wyjść:)

#249 apokryf

apokryf
  • 116 posts

Posted 02 July 2011 - 19:52

ja również poproszę apokaryf (małpka) gmail.com Jednocześnie odwdzięczę się innym

#250 jswinarski

jswinarski
  • 7 posts

Posted 02 July 2011 - 19:56

Jeśli ktoś miły to poprosiłbym na myapplowy nick na gmailu, oczywiście.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users