Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Słaba jakość zdjęć zrobionych iPad-em

• Zamknięty Temat jest zamknięty
40 odpowiedzi w tym temacie

#26 bdigital

bdigital
  • 4 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 17:55

slaby aparat i to bardzo

#27 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 18:42

Kogo to obchodzi czy to jest slaby aparat, to jest iPad. Jaki geniusz wychlastuje z plecaka iPada zeby zrobic zdjecie... do tego potrzeba jaja jak te skladane przez strusia. Do skypa te kamery w zupelnosci wystarcza, no chyba ze ktos lubi ogladac pryszcze u swoich rozmowcow ;)

#28 mati758

mati758
  • 84 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 18:48

wyrzuć przez okno tego ipada ;D

#29 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 18:50

ale ja lubie mojego ipada ;)

#30 jikol

jikol
  • 206 postów
  • SkądPL

Napisano 13 czerwca 2011 - 19:55

@Komel: Po prostu nie mam konta na imageshack.us itp., a nie znam żadnej aplikacji/strony WWW, na której mógłbym wrzucić przykładowe zdjęcie bezpośrednio z iPad'a, bez rejestracji.

Jak chcesz, to daj mi swój mail, to ci wyślę przykładową fotkę z iPad'a 2.

----------

EDIT: Zarejestrowałem się na imageshack.us i oto przykładowe zdjęcie:
http://imageshack.us...0/imagepez.jpg/

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

#31 Intex

Intex
  • 18 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:02

Już się przyzwyczailem do tego. Wyszedłem na dwór i porobilem pare fot i wyglądały o niebo lepiej niz te które robiłem wczoraj po zakupie. Dobre warunki ia zdjęcie Jakoś wyjdzie:)

#32 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:16

Jak kupowałem iPad'a to nawet o zdjęciach nie myślałem! Internet,mail to ma być post-PC,a nie all-in-one ;)

#33 Intex

Intex
  • 18 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:17

Już tez na to uwagi nie zwracam xD po dluzyszym użytkowaniu leje na ten aparat xD

#34 Komel

Komel
  • 1 410 postów
  • SkądTarnów

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:25

@Komel: Po prostu nie mam konta na imageshack.us itp., a nie znam żadnej aplikacji/strony WWW, na której mógłbym wrzucić przykładowe zdjęcie bezpośrednio z iPad'a, bez rejestracji.

Jak chcesz, to daj mi swój mail, to ci wyślę przykładową fotkę z iPad'a 2.

----------

EDIT: Zarejestrowałem się na imageshack.us i oto przykładowe zdjęcie:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/190/imagepez.jpg/]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/url]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/190/imagepez.jpg/]Dołączona grafika[/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Wiesz iPad to nie Lustrzanka ;) bardziej do Neta , Muzyki , Zabawy.

A zdjęcia to bardziej przy okazji. (takie jest moje zdanie)

#35 Teq

Teq
  • 667 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:28

Wiesz iPad to nie Lustrzanka...
A zdjęcia to bardziej przy okazji. (takie jest moje zdanie)

Czego najlepszym dowodem jest Camera Connection Kit.
Gdyby iPad mial nam zastapic aparat fotograficzny raczej bysmy tego zestawu nie potrzebowali ;)

#36 jikol

jikol
  • 206 postów
  • SkądPL

Napisano 13 czerwca 2011 - 21:13

Czego najlepszym dowodem jest Camera Connection Kit.
Gdyby iPad mial nam zastapic aparat fotograficzny raczej bysmy tego zestawu nie potrzebowali ;)

Dokładnie :)

#37 kiler129

kiler129
  • 403 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 14 czerwca 2011 - 01:28

Ja osobiście nie rozumiem marudzenia - kamerka do rozmów video starcza (i tak targa się 640x480 po skype itp ze względu na stabilność uploadu), ważne że widać mimikę, da się coś pokazać i o to chodzi. Fanboyem japka nie jestem choć ich sprzęt lubię - szczerze mówiąc kamerka z przodu mi się przydaje, ta z tyłu to faktycznie jest tam na siłę ;) A czemu nie ma tej z ip4? Jest za gruba :)

#38 Greg1978

Greg1978
  • 2 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 09:13

Ipad2 3G , 5.01, jb. Beznadziejnie niska jakość zdjęć :( Hej witam , byłem wczoraj na urodzinach i znajoma chciała porobic zdjęcia mym ipadem, okazało się ze są strasznie ziarniste, wyglądają jak z jakieś prehistorycznej komórki byłoby robione . Rozdzielczość tak kiepska ze aż wstyd jak na takie urządzonko z 21 wieku :( pomóżcie może ktoś wie o co chodzi? Dodam ze zdjęcia były robione w dzień jasny i już gdy było ciemno i wszystkie w pomieszczeniu.

#39 atol

atol
  • 79 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 09:54

Luuudzie, troszkę fizyki, takiej najprostszej, wikipedia jakaś czy coś -to nie boli.!

#40 bacaaa

bacaaa
  • 392 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 lutego 2012 - 10:12

hehe, fotki z ipada można oglądać tylko na iphonie i to najlepiej 3/3gs albo na innych telefonach z ekranami o niskiej rozdzielczości.

#41 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:23

Nie odświeżaj wątków starszych niż 6 miesięcy.

Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Znajdź aktualny wątek traktujący o tym samym problemie i w nim kontynuuj dyskusję. Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych