Przelewy bankowe przez przeglądarkę safari.
Napisano 15 czerwca 2011 - 15:38
Napisano 15 czerwca 2011 - 21:15
@All999 czy konto Citi w pełni da się obsługiwać przeglądarką safari iOS? Czy można wykonywać przelewy? Jak wygląda autoryzacja transakcji?Mam konta w PKO BP i Citi Handlowy. Do obydwu loguję się bez problemu z poziomu safari, dodatkowo Citi ma aplikację, ale na razie tylko na iPhone, zdecydowanie wygodniejsza obsługa niż przez przeglądarkę.
Napisano 16 czerwca 2011 - 18:38
Mbank dziala przez przeglądarkę, ale troche mi brakuje aplikacji bankowej. Znaczy aplikacja niby jest, ale umożliwia poczytanie reklam a nie logowanie się na konto :/
Aplikacja do obsługi konta w mBanku na iPhone'a i iPada ma się pojawić na przełomie lipca i sierpnia (źródło RP).
Napisano 16 czerwca 2011 - 18:41
Nie jest to, co prawda aplikacja mBanku, ale jest w 100% dla niego: Bankem for iPhone, iPod touch and iPad.Mbank dziala przez przeglądarkę, ale troche mi brakuje aplikacji bankowej. Znaczy aplikacja niby jest, ale umożliwia poczytanie reklam a nie logowanie się na konto :/
Napisano 16 czerwca 2011 - 19:21
Wchodzisz na konto, wybierasz opcje przelewu, wpisujesz wszystkie dane jak nr rach, dane odbiorcy, kwote itp i klikasz zatwierdz. Przychodzi sms, musisz przelaczac sie w MT do sms'a skopiować calego sms'a np do notatnika i z niego numer do transakcji.
Istna rewelacja, zrobienie szybkiego przelewu przez IP to dramat.. ostatnio probowalem po 4 piwach zrobic przelew nie dałem rady

mBank - super bank internetowy bez aplikacji zdefiniowanej do systemów moblinych - żenua!! tsss
p.s jestem użytkownikiem mBanku.
---------- Wpis dodano o 20:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:18 ----------
Nie jest to, co prawda aplikacja mBanku, ale jest w 100% dla niego: Bankem for iPhone, iPod touch and iPad.
troche boje sie korzystać z 'obcych' aplikacji do zarzadzania moim kontem.
Napisano 29 lipca 2011 - 23:16
Napisano 05 sierpnia 2011 - 20:40
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych