Oryginalność słuchawek Monster Beats
Napisano 05 września 2011 - 19:23

Napisano 05 września 2011 - 19:23
Napisano 05 września 2011 - 21:30
Napisano 05 września 2011 - 21:53
Zakładając, że musi na nich również zarabiać, to jak myślisz za ile on je kupuje? Po 30 zł?
Mam nadzieję jeszcze w tym roku kupić oryginalne dokanałówki Tour i jednocześnie ten shit za 50 zł. Zrobić porównanie, udowodnić podróbki i zgłosić takich pacanów do allegro.
Coś na kształt tego:
polecam obejrzeć
Napisano 05 września 2011 - 22:09

Napisano 05 września 2011 - 22:16
Bardzo chętnie zobaczę to porównanie.Mało ich jest na YT, a jakbyś mógł to wrzuć ładnie nagrane w 720p, żeby człowiek mógł się przyjrzećKłamie. Świadomie, bądź nieświadomie. To nie są oryginały.
Zakładając, że musi na nich również zarabiać, to jak myślisz za ile on je kupuje? Po 30 zł?
Mam nadzieję jeszcze w tym roku kupić oryginalne dokanałówki Tour i jednocześnie ten shit za 50 zł. Zrobić porównanie, udowodnić podróbki i zgłosić takich pacanów do allegro.
Coś na kształt tego:
Fake vs. Real - Monster Beats By Dr. Dre in ear tour headphones - PART 1 - YouTube polecam obejrzeć

Monster Beats by Dr.Dre - TOUR with Control Talk cena 579.00 PLN
Co o nim sądzicie ? Mają tylko 235 opinii na ceneo, wszystkie co prawda pozytywne, ale jestem ciekaw jak z oryginalnością ich.Jak myślicie ? Może wiecie gdzie mógłbym jeszcze je kupić z CT poniżej 600 zł.
Napisano 05 września 2011 - 22:38
Kupiłem je na aukcji za 44zł na 100% podruby ale chciałem zobaczyć czy warto.
Zacznijmy od tego jak odróżnić podróby od oryginałów :
-Nie mają pilota.
-Są paskudnie wykonane.
-Pudełko w miejscach na magnesy co jest? Nic nie ma... Cały czas "klapka" odstaje.
Jakość dźwięku ? Może nie jest najlepsza ale ja nie jestem jakimś AudioFilem
Jeżeli ktoś słucha muzyki w pomieszczeniu/otoczeniu o dużej ilości ludzi to te słuchawki są dla niego.
Nigdy nie miałem słuchawek za 800zł więc może dlatego piszę że dobre są te słuchawki.
Moim zdaniem warto dać te 50zł .
Dobra teraz "banda" AudioFilów będzie pisać że one są paskudne itp ale mi pasują. Jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej o tych słuchawkach może chcesz zdjęcia itp to napisz PW , Chętnie odpowiem.
Pozdrawiam Artur
P.S Nie jestem ślepy że to nie są oryginalne słuchawki ale chciałem się przekonać czy warto wydać na te słuchawki 50zł.
---------- Wpis dodano o 23:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:35 ----------
Bardzo chętnie zobaczę to porównanie.Mało ich jest na YT, a jakbyś mógł to wrzuć ładnie nagrane w 720p, żeby człowiek mógł się przyjrzeć
Popieram akcje, gdyby nie to, że szkoda mi 50 zł na te śmieci to dołączyłbym się z własnym filmikiem, swoją drogą do wszystkich kupujących to według mnie najłatwiej poznać podróbki po cenie i "gwarancji rozruchowej 3 msc" bo nikt nie udzieli Ci gwarancji na 2 lata...chyba ludzie nie są tak bezczelni, mam taką nadzieję
żeby wystawiać fałszywe gwarancje.Zna ktoś może sklep, gdzie mogę kupić Tour'ki z CT ? W ogóle mam takie pytanie, Tour z CT też podrabiają? Pewnie tak...ale z tego co widzę to te wszystkie magicznie sztuki po 40-70 zł są bez.Mi zależy na oryginałach oczywiście z CT, na allegro jest tylko jedna aukcja, ale aż za 700 zł a tyle nie dam, w redcoonie są za 3 tygodnie dopiero
Znalazłem tylko jeden sklep mający je w ofercie za "normalną" cenę:
Monster Beats by Dr.Dre - TOUR with Control Talk cena 579.00 PLN
Co o nim sądzicie ? Mają tylko 235 opinii na ceneo, wszystkie co prawda pozytywne, ale jestem ciekaw jak z oryginalnością ich.Jak myślicie ? Może wiecie gdzie mógłbym jeszcze je kupić z CT.
Te słuchawki do których podałeś link są oryginalne , Przynajmniej na tych zdjęciach. Poproś o real foto , Jak będzie pilot na któreś ze słuchawek to znaczy że oryginalne.
Napisano 06 września 2011 - 00:40
Napisano 06 września 2011 - 09:28
Napisano 06 września 2011 - 09:41
Napisano 06 września 2011 - 10:34
Napisano 06 września 2011 - 11:08
Wiem, że na tych zdjęciach są oryginalne, tylko, że każdy takie zdjęcia wstawić może i pytam się czy ktoś tam może kupował? Znajomy jakiś? Może ktoś potwierdzić ich produkty? Może ktoś tam je kupił? Bo po zdjęciu ze strony drego to ja nic nie wywnioskuje.
Sprzedawcą jest normalny sklep, a nie jakiś Józek z Parzęczewa. W ich ofercie słuchawki z Control Talkiem są tylko w wersji białej.
PS. za tą cenę są to średnie słuchawki. Nadmiar basu może Ci się nie spodobać już pomijając, że w trakcie biegania itp. lubią wypadać z ucha. Z resztą był tu kiedyś użytkownik AbovePL który również dał taką opinię jako posiadacz oryginalnych słuchawek Tour.

Napisano 06 września 2011 - 11:39
oto tylko jeden z "sklepików" zza wielkiego muru [url=http://lightake.com/detail.do/sku.Sound_Legend_Pro_High_Performance_Powered_Isolation_Studio_Headphones_Black-36711]Sound Legend Pro High Performance Powered Isolation Studio Headphones Black[/url]
przy zakupie większej ilości można uzyskać spore rabaty ... więc z rozwagą przy okazyjnych zakupach ...
Napisano 06 września 2011 - 11:46
Uwaga na wszelkie atrakcje z "alle" .Większość sprzedawców zaopatruje się na rynku wschodnim , następnie sprzedaje jako atrakcyjne cenowo.
oto tylko jeden z "sklepików" zza wielkiego muru Sound Legend Pro High Performance Powered Isolation Studio Headphones Black
przy zakupie większej ilości można uzyskać spore rabaty ... więc z rozwagą przy okazyjnych zakupach ...
Myślę, że osoba która się odrobinę orientuje w słuchawkach firmy Monster domyśli się, że zakup wersji Studio poniżej 300zł jest automatycznym skazaniem się na słabej jakości podróbę...
Napisano 06 września 2011 - 12:24
Napisano 06 września 2011 - 14:14
FAKE (control talk) monster beats by dr. dre tour with control talk - YouTube
Napisano 06 września 2011 - 16:50
Ten ptak jest genialnyZajęło mi to jakieś 5 sekund.... Już masz odpowiedź..są podróby z control talkiem.
FAKE (control talk) monster beats by dr. dre tour with control talk - YouTube

Zamówiłem w tamtym sklepie, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to oryginały i jeszcze w piątek jak mi dojdą to napiszę co i jak.
Napisano 06 września 2011 - 17:04
Ten ptak jest genialny
Zamówiłem w tamtym sklepie, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to oryginały i jeszcze w piątek jak mi dojdą to napiszę co i jak.
Ptak jest cudowny

Napisano 07 września 2011 - 15:52
W jakich granicach kształtują się ceny oryginalnych słuchawek (takich jak dołączonych do iPoda nano 4G) ?
Jak wam się wydaje? Czy poniższe modele są oryginalne czy są podrobkami? Jak widzicie różnica w cenią miedzy sluchawkami z mikrofonem, a tymi bez jest niewielka.
SŁUCHAWKI APPLE BOX 4GEN IPOD IPHONE 4 3GS PROMO (1801554997) - Aukcje internetowe Allegro
Apple Słuchawki z Mikrofonem iphone 4 3gs Ipod !! (1787157414) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam
---------- Wpis dodano o 16:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:52 ----------
Witam.
W jakich granicach kształtują się ceny oryginalnych słuchawek (takich jak dołączonych do iPoda nano 4G) ?
Jak wam się wydaje? Czy poniższe modele są oryginalne czy są podrobkami? Jak widzicie różnica w cenią miedzy sluchawkami z mikrofonem, a tymi bez jest niewielka.
SŁUCHAWKI APPLE BOX 4GEN IPOD IPHONE 4 3GS PROMO (1801554997) - Aukcje internetowe Allegro
Apple Słuchawki z Mikrofonem iphone 4 3gs Ipod !! (1787157414) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam
Napisano 07 września 2011 - 16:58
Napisano 07 września 2011 - 17:40
Napisano 07 września 2011 - 20:55
Po za tym poszukaj innych, są dużo lepsze słuchaweczki do 100 zł i tam będzie łatwiej z dostępnością/oryginalnością, te od Apple'a są jak ja to określam "abasualne" i konstruktorzy z Apple'a chyba dosłownie wykastrowali z nich jakikolwiek bass...jedynie do czego się nadają to jako headset do Skype'a.Po za tym chyba nie ten temat, bo tu ogólnie rozmowa toczy się o produktach Monstera.
@
Doszły mi te Beatsy z tamtego sklepu i polecam, 100% oryginały.Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, grają prawie jak Pro, jak ktoś lubi dokanałówki i nie stać go wydać 1000-1400 zł na Studio/Pro, to naprawdę polecam te.Bass jest bardzo przyjemny, miękki i wolny, w ogóle nie dudnią, nawet z iPhonem 4 na full(moje Pro miały już problemy na full) Co prawda słuchałem i słucham przeważnie tylko czarnego rapu/hh, ale przecież do tego one są...robiłem jak dotąd odsłuch na B.o.B, Lupe Fiasco, Kid Cudi, Kanye West,J.Cole(Work Out) i naprawdę bardzo przyjemnie grają.(Wszystko we Flacu/ALACu na iPhone/komputerze)(gorzej sobie radzą z mp3 i tam czuć sporą przepaść między Pro a Tour)
@Zdjęcia:

Model 2010 z poprawionym jackiem,pudełko otwiera się tak jak powinno

Napisano 08 września 2011 - 16:34
Co prawda słuchałem i słucham przeważnie tylko czarnego rapu/hh, ale przecież do tego one są...robiłem jak dotąd odsłuch na B.o.B, Lupe Fiasco, Kid Cudi, Kanye West,J.Cole(Work Out)
Wymieniłeś samych artystów Pop/R&B (no może prócz Kid'a) i mówisz, że słuchasz czarnego rapu?
Co do słuchawek. Ja z moich jestem w miarę zadowolony, ale teraz czekam na słuchawki od 50 Centa - SMSby50 - link.
Napisano 09 września 2011 - 20:34
Napisano 09 września 2011 - 20:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych