Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1045 odpowiedzi w tym temacie

#176 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 06 sierpnia 2011 - 13:21

nie ma muzyki hiphop. Hiphop to kultura, a rap to muzyka. W rapie czesto, a kiedys tylko i wylacznie samplowano z starych kawalkow przewaznie jazz, blues, soul, funk, teraz jest duzo elektroniki jak w popie. Sluchawki zrobil producent legenda rapu, wiec logiczne jest ze sluchawki sa do rapu. ty sluchasz trance, wiec moze dla ciebie sa srednie, ale dla sluchacza rapu, jezeli Dre sie pod tym podpisuje - to ja to biore jak miliony innych sluchaczy tego gatunku czy inni wykonawcy tej muzyki. Fakt ze sa dobrze reklamowane i szpanerskie to tylko plus.

A ty korzystasz z macbooka i za 2x mniejsza kase mozna miec lepszego laptopa ale wolisz logo appla i szpan. Tylko nie mow mi ze wybrales maca tylko dla MAC OSX bo nie lubisz windowsa itp. Wszystko co od appla jest drogie i przecietne, a placisz za marke taka jest prawda. czy to jest imac, macbook, wszystko jest drozsze 2x, a parametry maja slabiutkie. Pozatym brak wsparcia dla programow i gier co jest dla mnie wazne. Nie mowie o ipodach iphona i ipadach bo to troche inna sprawa, bo te modele wyznaczyly kierunek i sa najlepsze poprostu, moze nie sprzetowo ale dla uzytkownika. Takze pierw zobacz na siebie :)

Kelmix jezeli sluchasz rapu to nawet sie nie zastanawiaj i bierz je, tylko oryginalne a nie podrobki. A kolega ma Tour i ocenia solo i studio? Zauwazylem ze jestes hejterem tej marki i ciagle ja krytykujesz, bo nie udal ci sie zakup tour. To czy ktos kupi to jest jego sprawa. Jezeli go stac i chce to nie kupi. Zawsze bedzie mogl oddac albo sprzedac. Ja bylem w ispocie i niestety oprocz tego ze mieli same solo, to jeszcze nie moglem przetestowac. W jakich duzych sieciach mozna przetestowac te sluchawki albo w szczecinie?

Jak Cię coś boli, to nie tutaj a PW. Nie muszę się Tobie tłumaczyć dlaczego wybrałem Mac'a - moja sprawa i nie chodzi o szpan ;)
Do gier są konsole lub PC na Windowsie, nie Macintosh.

Beatsy do Rapu są stworzone, jednak elektronika siada i nie da się tego słuchać. Tak, oceniam Solo i Studio bo miałem możliwość odsłuchać się na nich po parę sesyjek. Nie jestem "hejterem", ale po co kupować słuchawki stworzone do Rapu by słuchać na nich Elektroniki czy Rock'a? W tej cenie: 1500 można mieć audiofilskie AKG K701, czy o 1/3 tańsze, lecz wciąż o lata świetlne lepsze od Studio: AKG K242 HD.

PS: Tour sprzedałem bratu bo okazały się niewypałem.

#177 kelmix

kelmix
  • 77 postów
  • SkądRadzyń Podlaski

Napisano 06 sierpnia 2011 - 13:26

Słucham głównie Dance i Rock'a, jeżeli chodzi o rap to sporadycznie Eminema. Tak na prawdę przy zamierzę kupna słuchawek beats solo, kierowałem się ich świetnym wyglądałem i marką oczywiście. Wczoraj poświęciłem całą noc, na sprawdzanie słuchawek z allegro, bardzo byłem zdziwiony, że wszystkie oferowane słuchawki na aukcjach, to podróbki. Mam pytanie: Kupił ktoś te podróbki na allegro? Jaka jest ich jakość (Brzmienie i wykonanie)?

#178 ACMaciek

ACMaciek
  • 6 postów

Napisano 06 sierpnia 2011 - 23:01

Akurat znajduje sie w stanach i chciałbym kupic beats studio i oczywiscie oryginalne jezeli ktos ma 100% sprawdzone zrodlo jakas strona czy sklep to bymbyl bardzo wdzieczny gdyby mi napisał najtansze pewniaki jakie znalazłem kosztuja 299$ w bestbuy. Z góry dziękuje :)

#179 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 07 sierpnia 2011 - 13:19

Ostatnio na amazonie byly promocje. Wejdz na strone beatsow i wejdz w liste reselleow i tam kup

#180 ACMaciek

ACMaciek
  • 6 postów

Napisano 08 sierpnia 2011 - 14:55

przepraszam hejtrze ale nie mam pojecia jak wejsc na jakas liste resellow wiec wrzuc mi link jak mozesz

---------- Wpis dodano o 13:55 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:51 ----------

??i sa do kupienia za 215$ tylko pisze open box z tego co zrozumialem to otworzyli zeby zrobic obczajke co jest w srodku oplaca sie to brac

#181 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 sierpnia 2011 - 14:59

??i sa do kupienia za 215$ tylko pisze open box z tego co zrozumialem to otworzyli zeby zrobic obczajke co jest w srodku oplaca sie to brac

Ja bym nie brał. Równie dobrze mogły być używane przez miesiąc.

#182 ACMaciek

ACMaciek
  • 6 postów

Napisano 08 sierpnia 2011 - 17:04

no ale w sklepie jeszcze oficjalnie figurującym na stronie beats'ów

---------- Wpis dodano o 16:04 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:02 ----------

a poza tym dla 100$ chyba wartko

#183 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:28

Tak z ciekawości zapytam. Jaka jest jakosć dźwięku oraz wykonania w podróbach monster studio. Miał ktoś z takimi do czynienia?:D

#184 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:36

Tak z ciekawości zapytam. Jaka jest jakosć dźwięku oraz wykonania w podróbach monster studio. Miał ktoś z takimi do czynienia?:D

Studio nie miałem, ale Tour owszem. Podróbki śmierdzą tanim - bardzo tanim - plastikiem. Wkładki są niesamowicie słabe i z białym nalotem. Dźwięk, no cóż bas i nic więcej ;) Oryginalne nawet w dotyku są lepsze. Dźwięk lepszy, bo słychać górę i środek, ale i tak bas w podobnej ilości z tym, że schodzi niżej.

#185 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:51

A mi moje PowerBetsy się popsuły :( lecą na wymianę.

#186 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:56

A mi moje PowerBetsy się popsuły :( lecą na wymianę.

Też sie nad nimi zastanawiałem, mam nano 6g i zacząłem trochę biegać.

#187 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 sierpnia 2011 - 21:57

Do soboty je chwaliłem, a o 6:52 na 10 kilometrze przestała działać prawa słuchawka, gra bardzo cicho lub wcale :(

#188 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 13 sierpnia 2011 - 15:16

podrobka pewnie. a co powiecie o tym, czy te baterie tak sa zapakowane?
[url]http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/67/21/96/1767219610_2[/url]

#189 stojak1030

stojak1030
  • 2 186 postów
  • SkądŻary, Poland

Napisano 13 sierpnia 2011 - 18:28

Podejrzewam, ze nie są tak zapakowane, ale moge sie mylić.

#190 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 13 sierpnia 2011 - 18:49

ja widzialem inne zdjecia, gdzie te baterie byly inaczej zapakowane, zafoliowane.

#191 bastikfantastik

bastikfantastik
  • 13 postów

Napisano 15 sierpnia 2011 - 12:18

Siemka

Kupiłem wczoraj beats/y solo hd special edition i jestem ciekaw czy to podróby czy orginały bo cena mnie ucieszyła: [url=http://allegro.pl/monster-beats-by-dr-dre-solo-hd-red-promo-24h-bcm-i1752637223.html?source=oo]MONSTER BEATS BY DR DRE SOLO HD RED PROMO 24H BCM (1752637223) - Aukcje internetowe Allegro[/url]. Co o tym sądzicie ??? Proszę o odpowiedzi.

Dzięki

#192 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 15 sierpnia 2011 - 12:39

100% podrobki koles sprzedaje toury za 50zl. Nowych HD solo nie kupisz za 400zl. ZNam sklep gdzie zwykle solo, org. chodzap o 599zl wiec nie wiem czy zrobiles interes. Te sluchawki sa ogolnie mocno przereklamowane a ciekawe co dopiero podrobki.

#193 bastikfantastik

bastikfantastik
  • 13 postów

Napisano 15 sierpnia 2011 - 19:28

Dzięki za odpowiedź ale prośiłbym o jeszcze jakieś spostrzeżenia. z góry dzięki.

#194 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 15 sierpnia 2011 - 20:28

100% podrobki koles sprzedaje toury za 50zl. Nowych HD solo nie kupisz za 400zl. ZNam sklep gdzie zwykle solo, org. chodzap o 599zl wiec nie wiem czy zrobiles interes. Te sluchawki sa ogolnie mocno przereklamowane a ciekawe co dopiero podrobki.

Mam dziwne wrażenie, że z Tego konta pisze dwójka ludzi. Czemu? Jeden osobnik pyta czy nie lepiej sprzedać iPhone'a i kupić Studio + iPod'a - o ile mnie pamięć nie myli. A drugi nie poleca produktów Beats innym użytkownikom?

To jak w końcu, Ty to TY czy nie Ty? Chyba, że zmądrzałeś/osłuchałeś się w iSpocie ;)

#195 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 15 sierpnia 2011 - 22:08

No i co z tego? Mam byc fanbojem danej marki jak 99% uzytkownikow tego forum? Z wiekszosci opinii wychodzi ze te sluchawki sa mocno przereklamowane i nie warte swojej ceny, ale to nie znaczy ze sa slabe z drugiej strony. I tak je kupie wczesniej czy pozniej, jak beda mega slabe to je sprzedam, a jak beda dla mnie dobre,a na 99% bede z nich zadowolony to zostawie i twoja negatywna opinia bedzie mi latac tak jak innych, bo mam prawo kupywac za swoje pieniadze to co chce i za ile chce, nie wazne czy przeplacilem czy nie. Tak samo kupilem iphona 4 i nie obchodzi mnie opinia wielkich specow ze moglem za ta sama cene miec lepszego galaxy. Tyle w tym temacie z mojej strony. bastikfantastik jakie spotrzezenia? poprostu zostales zrobiony w konia, kupujac podrobke za 450zl czy ile. Coz twoj wybor jezeli chcesz miec fejki, byle poszpanowac za 2x nizsza cene. twoje sluchawki sa tak oryginalne jak ciuchy adidasa z 4 paskami i polowki lacoste za 70zl na allegro. Co najlepsze ja od tego uzytkownika kupilem kiedys Toury za 50zl po czym oddalem mu i zwrocil mi kase nawet za wysylke. Oprocz tego ze byly kiepsko zrobione i smierdzaly to graly gorzej niz sluchawki za 15zl. wielki bass i nic wiecej. Jezeli podrobki Solo sa tak samo wykonane to ci wspolczuje

#196 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 00:11

Sorry za drugi post ale chcialbym odswiezyc temat:

Czy te sluchawki sa org.? wszystko wskazuje ze sa z applestore USA, patrzac po kodzie produktu, kodzie kreskowym i cenie:

[url]http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/69/37/89/1769378994_1[/url]

moze ktos kupywal kiedys cos tam to wie czy tak to wyglada

#197 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 18 sierpnia 2011 - 19:37

Sorry za drugi post ale chcialbym odswiezyc temat:

Czy te sluchawki sa org.? wszystko wskazuje ze sa z applestore USA, patrzac po kodzie produktu, kodzie kreskowym i cenie:

http://img06.allegro...89/1769378994_1

moze ktos kupywal kiedys cos tam to wie czy tak to wyglada

Jak niby ktoś zweryfikuje ci oryginalność słuchawek po fotografii pudełka? Na twoim miejscu kupiłbym w sklepie albo poszukał pewnej okazji. Np. gdy ja sprzedawałem swoje solo dołączyłem do nich rachunek i gwarancję wystawioną przez sklep Rock'n roll Polska oraz zrzut zerejstrowangego produktu na stronie monstera. Nie kupuj z allegro i innych aukcje bo chinczyki nauczyli robić się nie podróby a repliki tych słuchawek.

#198 HEJTERRR

HEJTERRR
  • 124 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 20:36

pudelka sie roznią to raz, a po drugie mi nie chodzi o samo pudelko tylko o kod kreskowy, ktory pochodzi z apple store. Jako ze nigdy nie kupywalem tam nic, chcialbym sie dowiedziec czy tak to wyglada. A sluchawki gdybym mial fundusze to kupilbym je juz dawno, ale wolalem kupic iphona 4 i teraz zostalo mniej pieniedzy, a to jest okazja, tak jak ty wystawiales swoje, ale niestety nie chciales mi ich sprzedac

#199 bastikfantastik

bastikfantastik
  • 13 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 16:45

OK dzięki za wszystkie odpowiedzi. Dogadałem się z gościem i dostałem zwrot pieniędzy. Pozdro

#200 kelmix

kelmix
  • 77 postów
  • SkądRadzyń Podlaski

Napisano 27 sierpnia 2011 - 14:56

Hej, możecie mi doradzić? Szukam słuchawek do iPoda 4g w przystępnej cenie(ok 50zł) Nauszne, bądź douszne. Słucham Rock/house

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych