nie ma muzyki hiphop. Hiphop to kultura, a rap to muzyka. W rapie czesto, a kiedys tylko i wylacznie samplowano z starych kawalkow przewaznie jazz, blues, soul, funk, teraz jest duzo elektroniki jak w popie. Sluchawki zrobil producent legenda rapu, wiec logiczne jest ze sluchawki sa do rapu. ty sluchasz trance, wiec moze dla ciebie sa srednie, ale dla sluchacza rapu, jezeli Dre sie pod tym podpisuje - to ja to biore jak miliony innych sluchaczy tego gatunku czy inni wykonawcy tej muzyki. Fakt ze sa dobrze reklamowane i szpanerskie to tylko plus.
A ty korzystasz z macbooka i za 2x mniejsza kase mozna miec lepszego laptopa ale wolisz logo appla i szpan. Tylko nie mow mi ze wybrales maca tylko dla MAC OSX bo nie lubisz windowsa itp. Wszystko co od appla jest drogie i przecietne, a placisz za marke taka jest prawda. czy to jest imac, macbook, wszystko jest drozsze 2x, a parametry maja slabiutkie. Pozatym brak wsparcia dla programow i gier co jest dla mnie wazne. Nie mowie o ipodach iphona i ipadach bo to troche inna sprawa, bo te modele wyznaczyly kierunek i sa najlepsze poprostu, moze nie sprzetowo ale dla uzytkownika. Takze pierw zobacz na siebie
Kelmix jezeli sluchasz rapu to nawet sie nie zastanawiaj i bierz je, tylko oryginalne a nie podrobki. A kolega ma Tour i ocenia solo i studio? Zauwazylem ze jestes hejterem tej marki i ciagle ja krytykujesz, bo nie udal ci sie zakup tour. To czy ktos kupi to jest jego sprawa. Jezeli go stac i chce to nie kupi. Zawsze bedzie mogl oddac albo sprzedac. Ja bylem w ispocie i niestety oprocz tego ze mieli same solo, to jeszcze nie moglem przetestowac. W jakich duzych sieciach mozna przetestowac te sluchawki albo w szczecinie?
Jak Cię coś boli, to nie tutaj a PW. Nie muszę się Tobie tłumaczyć dlaczego wybrałem Mac'a - moja sprawa i nie chodzi o szpan

Do gier są konsole lub PC na Windowsie, nie Macintosh.
Beatsy do Rapu są stworzone, jednak elektronika siada i nie da się tego słuchać. Tak, oceniam Solo i Studio bo miałem możliwość odsłuchać się na nich po parę sesyjek. Nie jestem "hejterem", ale po co kupować słuchawki stworzone do Rapu by słuchać na nich Elektroniki czy Rock'a? W tej cenie: 1500 można mieć audiofilskie AKG K701, czy o 1/3 tańsze, lecz wciąż o lata świetlne lepsze od Studio: AKG K242 HD.
PS: Tour sprzedałem bratu bo okazały się niewypałem.