Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1045 odpowiedzi w tym temacie

#526 Besiu2

Besiu2
  • 47 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 12:29

[usunięty] Twarz Dre jest raczej dobrze naświetlona co może wskazywać, że to oryginały, jednakże po takich zdjęciach bardzo ciężko rozpoznać. Albo się kupuje oryginał za 600zł albo podróbe za 70zł bo kupowanie za np 300zł i liczenie na fart, że trafiło się na "jelenia" który sprzedaje tanio, jest po prostu bezsensu.

#527 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 12:58

Podoba sytuacja jest z Sennheiser. Zwrocce uwage ze duzo podrob jest tego co sie dobrze sprzedaje. Jesli checie dzwiek dobry do 300 zeta to zaopatrzcie sie w w AKG K350 badz Ultimate Ears 400 Noise-Isolating Earphones lub ciut wiecej Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset. Dzwiek very good...

#528 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 10 stycznia 2012 - 16:23

Zauwaz, ze jest to cena licytacji, a nie kup teraz, wiwc mozesz sprobowac zalicytowac zawsze moze sie uda. Twars dre to jest juz nieaktualna metoda, chinczycy poprawili to. Poza tym- jezeli te zdjecia to real foto to na 99% sa to oryginaly, gdyz Chinska wersja jest dokladnie pakowana. Jezeli chcesz to kupuj. Sprzesawca zapewnia ze sa autentyczne. Jezeli nie beda mozesz zwrocic zawsze. Nalezy jednak pamietac ze za 499 mozna kupic juz od polskiego dystrybutora z gwarancja. A gwarancja przy takim sprzecie to bardso duzo

#529 Tomuś211

Tomuś211
  • 31 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 11 stycznia 2012 - 11:38

Siema wszystkim. Serwuskm jest znaczna różnica w dźwięku i w wykonaniu tak jak mówiłeś :) także cieszę się bardzo bo w końcu można usłyszeć prawdziwą jakość muzyki na każdej głośności:) I jako osoba, która kupiła słuchawki beats by dr.dre monster studio uprzedzam wszystkich moich następców, żeby nie popełnili tego błędu co ja i nie mieli później żalu bo dzieki Bogu stało się tak, że szybko załatwiłem oryginały... Nie kupujcie tego syfu z allegro !:) Pozdrawiam wszystkich i miłego użytkowania z słuchawek beats by dr.dre.

---------- Wpis dodano o 11:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 11:37 ----------

Serwuskm był bym bardzo szczęśliwy gdybyś przyjął zaproszenie do znajomych ode mnie :)

#530 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 12:08

Dzieki za filmik obejrzalem calutki, ale cos mi sie zdaje ze jednak sam musze porownac problem jest taki ze w warszawie studio mozna przetestowac w dwoch salonach, a studio pro nigdzie nie widzialem odpakowanych nawet. Chyba bede musial zadzwonic i popytac czy gdzies maja baterie tez na poczatku byly dla mnie dziwnym rozwiazaniem, ale chyba z pol roku dzialaja na jednych bateriach zreszta kiedy kupowalem nie bylo jeszcze pro. Do zakupu przekonuje mnie w sumie wykonanie z trwalszych materialow i kabel "telefoniczny". Zreszta i tsk musze wymienic bo moje studio maja jz ponad 2 lata i troche sie zuzyly
W sumie to nie sluchalem tylko ze studio pro, tak to znam na pamiec wszystkie modele

Wykonanie jest super, ogólnie w życiu przez 3 lata zjechałem 5 par słuchawek i kupując Pro miałem nadzieje z tym zerwać i nie długo skończą rok i wyglądają jak nowe, jedyna wada to, że Studio są dużo wygodniejsze i słuchawki mają bardziej w kształcie jajka, elipsy nie wiem jak to nazwać, a Pro mają okrągłe i mogą później męczyć, choć ja już się dawno przyzwyczaiłem :) Znalezienie stoiska z rozpakowanymi Pro u nas w Polsce będzie naprawdę ciężkie więc życzę powodzenia, jak dobrze wiem to duże sieci MM,Saturn i reszta nie mają ich wcale w ofercie i trzeba to będzie ogarnąć w jakimś prywatnym sklepie.

#531 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 15:42

Tomuś211: bardzo sie ciesze ze udalo ci sie wreszcie zdobyc sluchawki ;) Ciesze sie tez, ze widzisz roznice ;) Przyjme zaproszenie jak wroce do domu ;) AerO^ tak, wiem ze sa mniej wygodne od studio. Same sluchawki juz mialem w rekach ale nigdy z nich nie sluchalem :/ ale wygoda to na pewno kwestia przyzwyczajenia, jak ze wszystkim ;) na poczatku studio nie byly dla mnie zbyt wygoden :D Tak ogolnie to tak jak juz wczesniej pisalem ogarniam szystkie monsterki poza sluchaniem z pro :) Sluchawki sprowadzam ze stanow, bede za tydzien w usa i kupie na amazonie z dostawa albo w best buyu. Udalo mi sie posluchac z nich- w arkadii maja tylko trzeba poprosic sprzedawce o podlaczenie ;) Ogolnie dzwiek czysciutki jak w studio, odrobinke cichsze i mnij wyczuwalny bas, ale mimo wszystko zdecydowalem sie kupic bo moje studio juz sa mocno zuzyte, jak mi sie nie spodobaja przy codziennym uzyciu to sprzedam, i tak cena w usa bardzo atrakcyjna ;)

#532 bozy11251125

bozy11251125
  • 5 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 16:52

[url=http://allegro.pl/douszne-beats-by-dr-dre-tour-biale-nowki-folia-i2046210070.html]Douszne Beats by dr.dre Tour Biale NOWKI, Folia! (2046210070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
a co powiecie o tych? Orginalne????

#533 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 16:59

czy naprawde tak trudno jest przeczytac ze 2-3 poprzednie strony? byl juz ten link.

#534 bozy11251125

bozy11251125
  • 5 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 19:48

wielkie dzieki za odpowiedz

#535 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 11 stycznia 2012 - 20:11

Douszne Beats by dr.dre Tour Biale NOWKI, Folia! (2046210070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a co powiecie o tych? Orginalne????

No po prostu debil...

#536 Tomuś211

Tomuś211
  • 31 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 11 stycznia 2012 - 20:39

Paniwie jaka korekcja pasuje najlepiej do beats by dr.dre monster studio bo mam dylemat i byłbym wdzięczny za pomoc :D ja rozpatruje korekcję hip-hop, R&B albo rock tylko szukam uniwersalnej i pytanie która z tych taka jest i o ile jest :) proszę fochowców o pomoc.

---------- Wpis dodano o 20:39 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:38 ----------

Panowie* :)

#537 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 21:33

Uniwersalna korekcja do beatsow- standardowe korekcja jezeli sluchasz z iurządzeń tak jak masz w profilu. Beatsy zostały stworzone specjalnie pod iphony i ipody, tak wiec to sluchawki "dostosowuja sie " do odtwarzacza. Roznice widac znaczna przy podlaczeniu innego odtwarzacza/telefonu. Wiec wlasciwie mozesz uzywac standardowej konfiguracji, jezeli chcesz zmieniac to jest to juz kwestia gustu ;)

#538 Tomuś211

Tomuś211
  • 31 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 11 stycznia 2012 - 22:09

Dzięki Serwuskm :)

#539 coolbart

coolbart
  • 141 postów
  • SkądWiry, Poland

Napisano 11 stycznia 2012 - 22:20

Ostatnio znajomy przywiózł z wyjazdu z Pekinu podróbki Solo HD, nie powiem wykonane porządnie, co do dźwięku to tak sobie, ale nie mam porównania z oryginałami. Zresztą za w przeliczeniu 50 zł cudów nie należy oczekiwać.

#540 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 stycznia 2012 - 22:56

;) Byłem w hong kongu i ogarniam ceny podrobek. Studio to koszt jakies 200zł Solo hd to jakies 150 To sa ceny takich podstawowych, jakie ludzie sprzedaja na allegro, czyli wyglad jest zrobiony tak aby laik nie poznal podrobki, dzwiek jest jak ze sluchawek za 50zł. Sa tez drozsze podrobki nawet za 3x tyle ile wczesniej napisalem, one sa niemal nie do odroznienia - ale w kupowanientego nikt sie nie bawi, bo za drogie. To co mowisz za 50zl to pewnie te nowe chinskie "mini solo hd" czyli podobne do solo hd, srednia jakosc dzwieku, kabel przymocowany na stale z dwoch stron. Na allegro kolo 100zl. Sprzedaja sie jak cieple buleczki xD

#541 coolbart

coolbart
  • 141 postów
  • SkądWiry, Poland

Napisano 12 stycznia 2012 - 14:25

będę się widział ze znajomym to zrobię zdjęcia :)

#542 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 13 stycznia 2012 - 19:51

Witam, otóż ja zakupiłem słuchawki Monster Beats Solo HD na aukcji na allegro, zapłaciłem 300 zł wybrałem słuchawki z Chin ( nie wiedząc o tym ) dziś słuchawki do mnie doszły, wykonanie oraz jakość dźwięku są na poziomie słuchawek za 3 zł w kiosku a nawet gorzej, napisałem do sprzedawcy że chce je zwrócić ( piszę że mogę do 10 dni podobno ) więc czekam na odpowiedź, tak się jeszcze nie zawiodłem ponieważ myślałem czy nie kupić słuchawek SkullCandy w podobnej cenie a że na słuchawkach zbytnio się nie znam pokierowałem się wyglądem ;(

#543 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 21:17

@mikol wszystkie solo hd ponizej ok. 600zl to podrobki. niestety, te sluchawki maja tylko wygladac jak oryginaly. podejrzewam, ze sprzedawca nie bedzie chcial oddac pieniedzy - przepis 10 dni dotyczy wysylki z chin, zgodnie z prawem sprzedajacy moze odmowic. ale moze bedzie inaczej. pamietaj ze zawsze mozesz isc na policje, zglosic sprzedaz podrobek, dostaniesz papierek od policji, wysylasz do allegro i zwracaja kase.

#544 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 13 stycznia 2012 - 21:45

Wiesz, teraz się dowiedziałem że to podróbki ale wcześniej nie interesowałem się tym, po prostu nie znam się na słuchawkach, dzięki za radę Serwuskm, będę dalej informował co odpisze mi sprzedawca

#545 Kenwood

Kenwood
  • 7 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 22:29

Słuchawki poniżej 500zł to zawsze podróbki ?

#546 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 13 stycznia 2012 - 22:39

Chodzi o te Monster Beats Solo HD o których pisałem, przy zakupie SkullCandy poniżej 500 zł a nawet poniżej 300 miałbyś gwarancję autentyczności, niestety ja głupio zrobiłem...

#547 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 23:50

Kenwood: na 99% tak. Na amazonie cena solo hd to kolo 200$. Przeciez nikt nie edzie do interesu doplacal. Czasami zdarza sie pojedyncze modele twniej, ponizej 600-700zl. mikol: nie przejmuj sie, na pewno uda sie cos zdzialac ;)

#548 Arscon

Arscon
  • 48 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 09:47

Witam. Szukam orginalnych Monster Beats By Dr.Dree Tour. Gdzie znajdę sklep w którym mogę zamówić oryginalne?.Najlepiej jak by były do 500zł, a nawet mniej, mogą być z CL lub bez, nie ma dla mnie różnicy. Będę ich używał do ipoda 5G. Będzie głośno w tych słuchawkach?

#549 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 12:43

Wystarczy przejrzec temat -_-

#550 Miciek

Miciek
  • 72 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 13:16

Podpisuje się pod postem Arscona, też jestem zainteresowany oryginalnymi. Poda ktoś sklep gdzie 100% będą oryginalne?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych