Tomuś211 spoko, od razu napisz jak dzialaja

ale zapewniam ze odczujesz roznice miedzy podrobkami

I w jakosci dzwieku i w wykonaniu

aerO^ : masz racje, rzeczywiscie nie spotykalem sie teraz z tym prostym jackiem. Ja mam toury kupionw daaawno temu w apple store i mam jeszcze prostego jacka. A i tak nie ma numeru seryjnego. Wiec tutaj w zakupach na aukcjach nie ma sie co kierowac takimi "argumentami" sprzedajacych, bo oni wymysla wszystko zeby tylko sprzedac podrobki jak najdrozej

Dzieki za filmik obejrzalem calutki, ale cos mi sie zdaje ze jednak sam musze porownac

problem jest taki ze w warszawie studio mozna przetestowac w dwoch salonach, a studio pro nigdzie nie widzialem odpakowanych nawet. Chyba bede musial zadzwonic i popytac czy gdzies maja

baterie tez na poczatku byly dla mnie dziwnym rozwiazaniem, ale chyba z pol roku dzialaja na jednych bateriach

zreszta kiedy kupowalem nie bylo jeszcze pro. Do zakupu przekonuje mnie w sumie wykonanie z trwalszych materialow i kabel "telefoniczny". Zreszta i tsk musze wymienic bo moje studio maja jz ponad 2 lata i troche sie zuzyly:)
W sumie to nie sluchalem tylko ze studio pro, tak to znam na pamiec wszystkie modele

Wiec jakby ktos potrzebowal pomocy dotyczacej np. Rozpoznania podrobek itp to bede sie staral odpowiadac