Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• This topic is locked This topic is locked
1045 replies to this topic

#426 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 13 December 2011 - 15:17

A co sądzicie o tej Buy Monster Beats By Dr Dre Earphones UK, Cheap Beats Headphones Sale stronie ?
Zamówiłem tam słuchawki Studio, wiedząc że na allegro te słuchawki sprzedają się jak świeże bułeczki kupiłem je z myślą o teście/porównaniu z oryginałami a potem o sprzedaży tego na allegro. Jednak podobno opinie na temat tamtej strony są wyrównane.
Jak myślicie - to będzie gówniana podróba czy może będą to dobre, oryginalne słuchawki ?! Ja się o tym przekonam 16 grudnia ale prosiłbym was o wyrażenie własnej opinii.

#427 aerO^

aerO^
  • 894 posts

Posted 13 December 2011 - 15:52

A co sądzicie o tej Buy Monster Beats By Dr Dre Earphones UK, Cheap Beats Headphones Sale stronie ?
Zamówiłem tam słuchawki Studio, wiedząc że na allegro te słuchawki sprzedają się jak świeże bułeczki kupiłem je z myślą o teście/porównaniu z oryginałami a potem o sprzedaży tego na allegro. Jednak podobno opinie na temat tamtej strony są wyrównane.
Jak myślicie - to będzie gówniana podróba czy może będą to dobre, oryginalne słuchawki ?! Ja się o tym przekonam 16 grudnia ale prosiłbym was o wyrażenie własnej opinii.

Będą to podróbki jak każde inne z allegro, a myślisz skąd one się biorą? Po za tym ta strona jest chyba na czarnej liście nawet...

#428 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 13 December 2011 - 15:55

Na jakiej czarnej liście jak można wiedzieć ?

#429 McHunter

McHunter
  • 13 posts

Posted 13 December 2011 - 21:32

Na jakiej czarnej liście jak można wiedzieć ?

Na oficjalniej stronie Monster Beats masz Czarną Listę stron i sklepów handlujących podróbkami ;)

#430 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 14 December 2011 - 10:47

Moim zdaniem tych słuchawek wcaLe mozesz nie dostac, albo wysla podróbki
Nie wiem czy zauwazyles ale ich siedziba miesci sie w Hong Kongu... :(

---------- Wpis dodano o 10:47 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:40 ----------

Zamieszczam wyżej wspomnianą czarną listę:
[url=http://www.monstercable.com/counterfeit/dealers_blk.asp]Monster Cable

#431 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1121 posts
  • SkądŁódź

Posted 14 December 2011 - 12:15

Podsumowując, kupiłeś syf którego jest masa na allegro. Z nazwy Monster Beats, a w praktyce tandetne wykonanie, rozpadające się kable pod 2 tygodniach. Krótko mówiąc tandeta i brak zadowolenia z użytkowania.

#432 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 14 December 2011 - 18:41

No dobra, czyli krótko mówiąc mogę powiedzieć żeby kuzyn mi tego do polski nie przywoził (on zamawiał do siebie - do Anglii i miał mi przywieść mi na święta ).
No to teraz inne pytanie.. xd
A więc - czy jeśli zamówię z tej Monster Beats by Dr. Dre Studio High Definition: Amazon.co.uk: Electronics strony to będą oryginalne? Wiem że na 100 % oryginalne będą tutaj http://www.amazon.co..._cmu_pg__header ale na amazon.co.uk mają mniejszą cene więc wole się spytać zanim zamówię.

@EDIT jeszcze mam pytanie o tą http://allegro.pl/sl...1988791691.html aukcje .
Czy słuchawki z tej aukcji są oryginalne?
Jeśli chodzi o real foto to dostałem takie zdjęcia: http://imageshack.us...7/dsc3795j.jpg/

#433 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 15 December 2011 - 15:59

No to tak: sluchawki kupione na amazonie beda na 100% oryginalne, bo sa brane bezposrednio od monstera.
Niezaleznie czy to Będzie amerykański amazon, brytyjski, niemiecki.
Zauważ, ze na brytyjskim amazonie, gdzie jak piszesz jest taniej walutą jest funt brytyjski. 223 funty * 5,41 =1206zł. Niezbyt opłacalne.
Na amerykanskim jest w dolarach. 299 dolarów * 3,49 = 1043zł. No to już lepsza cena. Jednak trzeba zauwazyc, ze do wszystkiego trzeba doliczyc vat. Tak wiec placimy o 23% ceny wiecej.
Te na allegro to podróbki, na które sprzedajacy daje wlasna gwarancje. No chyba ze napiszesz do niego i okaze sie ze to gwarancja miedzynarodowa monster , chofiaz watpie - folia na opakowaniu monster studio jest bardziej dokladnie zgrzana w oryginalach chyba, kiepsko to widac na zdjeciu. Mam porownanie do oryginalow kupowanych na amazonie
Jezeli chcesz tanio i oryginały to na redcoonie maja za 1059zl ([url=http://www.redcoon.pl/B163166-Monster-Beats-by-Dr-Dre-Studio_Słuchawki-nauszne]Monster Beats by Dr. Dre Studio

---------- Wpis dodano o 15:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:57 ----------

tam na pewno bedziesz miec oryginaly. Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz, mialem do tej pory stycznosc z oryginalami i podróbkami solo hd, studio, tour, heartbeats, lady gaga, jamz, turbine pro copper oraz monster miles davis tributte. Wiec jakby ktokolwiek mial pytania to postaram sie odpowiedziec.

#434 Gość_Tomaszuuu_*

Gość_Tomaszuuu_*

Posted 16 December 2011 - 14:37

Witam!
Co sądzicie o tym [url=http://www.eflash.pl/tow.php?id_prod=1532&id=255]eFlash.pl - MONSTER - Beats Studio by Dr.Dre s

#435 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 16 December 2011 - 15:44

Witam!
Co sądzicie o tym [url=http://www.eflash.pl/tow.php?id_prod=1532&id=255]eFlash.pl - MONSTER - Beats Studio by Dr.Dre s

Dołączam się do pytania. Musze dzisiaj zamówić jakieś Beatsy Studio ale admini tego http://www.eflash.pl...rod=1532&id=255 sklepu na gg nie odpisują ...

#436 McHunter

McHunter
  • 13 posts

Posted 16 December 2011 - 20:20

Witam!

Ja mam stąd ^^
hmm, Lauda jest ich dostawcą, wiec 100% pewności, na słuchawki nie narzekam. Mam studio.

#437 Gość_Tomaszuuu_*

Gość_Tomaszuuu_*

Posted 16 December 2011 - 21:07

To super mam teraz na co zbierać kasę :D

#438 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 16 December 2011 - 21:19

Dzięki McHunter :P

#439 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 16 December 2011 - 21:39

Jezeli jest to profesionalny sklep, a na sluchawki daja 24 miesieczna gwarancje, to na 99% oryginaly. I tylko z takich zrodel, typu applestore, ispot, rocknroll, eflash, media markt. Zadnego allegro.

#440 Gość_Tomaszuuu_*

Gość_Tomaszuuu_*

Posted 16 December 2011 - 23:35

Jezeli jest to profesionalny sklep, a na sluchawki daja 24 miesieczna gwarancje, to na 99% oryginaly. I tylko z takich zrodel, typu applestore, ispot, rocknroll, eflash, media markt. Zadnego allegro.

Popieram w 100% :)

#441 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 16 December 2011 - 23:52

Ja już zamówiłem z eflash.pl Zapewne słuchawki przyjdą we wtorek albo w środe. Jak już będę je miał to napisze co i jak :P

#442 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 17 December 2011 - 13:58

Studio są od zawsze na redcoon'ie za 1059zł, wiec nie wiem czym sie tak zachwycacie...

#443 Zeeck

Zeeck
  • 16 posts

Posted 17 December 2011 - 16:37

Witam ! Ja zamierzam sobie na swieta sprawic sluchawki Monster Beats. Interesuje mnie model SOLO. Przed zakupem mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Czy duzo roznia sie one od SOLO HD ? Czy lepiej doplacic troche ? Gdzie teraz SOLO dostane w polsce najtaniej. Niedawno na rnr.pl byly po 599 bodajze ale teraz zmienili cene.

#444 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 17 December 2011 - 18:16

Roznia sie tylko plastikiem, ktory jest jak w Studio i sa wytrzymalsze. Dzwiek jest ten sam. Mam solo, wlasnie z rnr za 599 juz 3-4 miesiace i polecam. Małe, poreczne, dobrze brzmia, ladnie wygladaja. HD sa ladniejsze, ale nie wiem czy warto doplacac, 700zl za takie sluchawki to juz za duzo, lepiej doplacic do wiekszych studio, chyba ze masz kase i zalezy na mobilnosci. Jezeli chodzi o wytrzymalosc, to jak ktos normalnie uzywa sluchawek to nic z nimi nie bedzie.

#445 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 17 December 2011 - 22:21

W sumie zalezy jak wolisz. Solo mają matowy plastik. Solo hd błyszczący, palcujący się jak w studio. Ja mam solo hd i mi sie podobaja, ale to kwestia gustu. Solo od solo hd różnią sie jeszcze przetwornikiem dzwieku. Jak porownuje swoje oryginalne solo hd do solo w apple store, to moje są lekko glosniejsze, tak o jakies pół apple-kreski głośności. Jakosc dzwieku ta sama. Akcesoria te same. W polsce nie ma oficjalnej dystrybucji solo hd.

#446 Zeeck

Zeeck
  • 16 posts

Posted 18 December 2011 - 11:45

A gdzie teraz najtaniej je bym dostal czy poczekac po swietach stanieja ?

#447 McHunter

McHunter
  • 13 posts

Posted 18 December 2011 - 13:42

A gdzie teraz najtaniej je bym dostal czy poczekac po swietach stanieja ?

Wątpię, że po świętach stanieją ;)

#448 Gość_Tomaszuuu_*

Gość_Tomaszuuu_*

Posted 18 December 2011 - 16:33

w sumie to racja :D

#449 Szaq

Szaq
  • 28 posts

Posted 20 December 2011 - 21:25

Jeśli ktoś chce kupić słuchawki Monster Beats by Dr Dre Studio to polecam strone eFlash.pl - sklep internetowy eflash djsklep dj sklep djshop shop cd odtwarzacz mp3 gramofon mikser Ja zamówiłem w poniedziałek a dzisiaj już je mam :) Oryginalne w 100 %, gwarancja od Laudy, najtaniej bo 999 zł - krótko mówiąc polecam jak by ktoś nie wiedział gdzie kupić.

#450 Gość_Tomaszuuu_*

Gość_Tomaszuuu_*

Posted 21 December 2011 - 16:58

Jeśli ktoś chce kupić słuchawki Monster Beats by Dr Dre Studio to polecam strone eFlash.pl - sklep internetowy eflash djsklep dj sklep djshop shop cd odtwarzacz mp3 gramofon mikser Ja zamówiłem w poniedziałek a dzisiaj już je mam :) Oryginalne w 100 %, gwarancja od Laudy, najtaniej bo 999 zł - krótko mówiąc polecam jak by ktoś nie wiedział gdzie kupić.

A napisał byś jak ogólne wrażenia, jak brzmią ? ? ?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users