Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gadu Gadu - problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#26 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 maja 2011 - 12:48

Ja za pomocą tego poradnika Gadu-Gadu w Google Talk oraz programu imo.im Blog (bezpłatnie dostępny na ipada) mam gg na iPadzie. Mnie to rozwiązanie pasuje może dlatego że gg nie jest dla mnie podstawowym komunikatorem. Używam gg talka i chata z facebooka plus skypa.
U mnie IM+ się nie sprawdził, po dwóch dniach uzywania nagle przestał widzieć kontakty z facebooka.

#27 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 23 maja 2011 - 11:56

są w tym programie statusy? np niewidoczny? i opisy?

#28 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 maja 2011 - 12:07

są w tym programie statusy? np niewidoczny? i opisy?

Są statusy (niewidoczny, dostępny, zajęty) co do opisów muszę sprawdzić, ale na 90 procent tak.

#29 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 23 maja 2011 - 15:39

Yhym i mówisz ze wszystko działa

#30 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 maja 2011 - 07:47

Yhym i mówisz ze wszystko działa

U mnie działa bez najmniejszych problemów korzystam już od kilku dniu.

#31 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 24 maja 2011 - 09:43

Imo.im to pierwszy komunikator, który spełnił moje oczekiwania względem działania i możliwości. Działa stabilnie, ma długi czas podtrzymania powiadomień push, obsługuje wszystko co jest mi potrzebne czyli GG, Skype i FB. Do tego pozbawiony niepotrzebnych wodotrysków, ozdóbek i bajerków. Prosty, przejrzysty, bardzo wygodny. Używam już od połowy zeszłego roku i nie mam do czego się przyczepić.

#32 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 maja 2011 - 09:47

Imo.im to pierwszy komunikator, który spełnił moje oczekiwania względem działania i możliwości. Działa stabilnie, ma długi czas podtrzymania powiadomień push, obsługuje wszystko co jest mi potrzebne czyli GG, Skype i FB. Do tego pozbawiony niepotrzebnych wodotrysków, ozdóbek i bajerków. Prosty, przejrzysty, bardzo wygodny. Używam już od połowy zeszłego roku i nie mam do czego się przyczepić.

Dokładnie, plus ten minimalistyczny wygląd i stabilność działania, dla mnie dużo lepszy niż płatny IM+, który nie wiedzieć czemu razy widzi kontakty z FB raz nie. Imo.im działa zawsze i nie grymasi.

#33 pol_150

pol_150
  • 30 postów
  • Skąd3city

Napisano 24 maja 2011 - 10:17

a u mnie dalej wszyscy niedostepni, moze ktos wie dlaczego? Robiłem wszystko tak jak w poradnikach i nic.......

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych