Podobny problem
Witam
Mam problem z wrzuceniem filmu do Ipad 3. Gdy daję przez Itunes wchodzi do iphona bez problemu lecz z ipadem zrywa itunes połączenie. Czy ktoś może pomóc ignorantowi sprzętowemu. Dziękuję i pozdrawiam posiadaczy APPLA ! choć nie tylko .

ipad 2 jak wgrać filmy
Rozpoczęty przez
Pabloss
, 11 maj 2011 13:29
52 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 marca 2013 - 13:18
Napisano 01 kwietnia 2013 - 07:52
Witam serdecznie,
Za to WiFi transfer hula bez problemu.
Pozdro!
Witam
Mam ipad3+avplayer hd i nie działa transfer wifi. Tzn. teoretycznie działa, ustawiłem ftp, mam dostęp do folderu, widzę pliki. Mogę wczytać i ustawić kodowanie napisów. Tylko przy włączeniu filmu wszystko się sypie, czyli próbuje, próbuje, próbuje... I tak cały czas, nieważne czy film ma 20MB czy 700MB. Wydaje się że to wina szybkości wifi, i nie wiem co z tym zrobić - ale może to coś innego?
Mam router z wifi dLink DIR600. Mam 16GB co powoduje że nie chcę na ipadzie nic trzymać, od tego jest duże hdd a docelowo dysk nas. Tylko że to nie działa jak powinno i nie wiem dlaczego, przy ściąganiu z appstore czy używaniu itunes przez wifi jest ok, nie widzę problemów z transferem.
Pozdrawiam, Marcin.
Napisano 06 kwietnia 2013 - 19:23
Mała aktualizacja : transfer działa tylko ja nie chcę zawsze przenosić filmów tylko je uruchomić z dysku z innej lokalizacji, zwyczajnie często nie potrzebuję mieć flmów na ipadzie ale chcę je na nim oglądać. Działa to np. w Remote files ale ten nie ma napisów a poza tym nie po to kupiłem podobno najlepszy i najdroższy player żeby używać czegoś gorszego. W Remote files po kliknięciu na film otwiera się a w avplayer mieli bez końca i nie uruchamia się.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych