Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czym czyścicie swojego iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

#51 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 14 grudnia 2011 - 20:57

Kazdego nosilem tak samo jak kazdy inny telefon w kieszeni bez zadnych dodatkowych foli na wyswietlaczy poprostu zakupiony telefon wkladalem po rozpakowaniu do kieszeni i mial tam byc to jego miejsce. iP to nie jajko rozumiem dbanie o sprzet ale bez presady to tak samo jakbym poszedl do salonu kupic auto po czym wyjechalbym nim i okleil go folia zeby mu sie nic nie stalo i parkowal na dachu domu zeby mu sie nic nie stalo, lekka przesada zawsze mozna wymienic obudowe a to ze w iP troche kosztuje to juz nie moj problem bo nie uzywam juz telefonow od Apple...

Logiczne chyba jest ze producenci specialnie robia coraz mniej wytrzymaly sprzet bo zarobia na serwisie jak i na zakupie kolejnego nowego. Przywizanie do Apple kosztuje i to nie malo

No taka jest rożnica miedzy nami, że ja swojego sprzedam za kilka stówek więcej i do nowego bede musiał mniej dołożyć :) Wszystkie moje telefony zawsze chodziły opatulone, obklejone i przy sprzedaży nie musiałem sie z niczego tłumaczyć.

#52 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 21:00

Wszystkie moje telefony zawsze chodziły opatulone, obklejone i przy sprzedaży nie musiałem sie z niczego tłumaczyć.

To kupujesz i używasz rzeczy tak aby przyszły właściciel był zadowolony? To tak jak byś w samochodzie założył pokrowce na siedzenia i na kierownicę. Bez sensu...

#53 tryt

tryt
  • 628 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 21:30

To tak jak byś w samochodzie założył pokrowce na siedzenia i na kierownicę. Bez sensu...

Czemu nie? Niektórzy coś takiego mają w domu ;)

Dołączona grafika

#54 emilus100

emilus100
  • 180 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 14 grudnia 2011 - 22:00

Ja iP noszę we wsuwanym etui, a ekran czyszczę ściereczką. Ewentualnie koszulką. ;)
Tak przy okazji, mam do Was pytanie. Ostatnio zrobiła mi się spora rysa koło przedniej kamerki. Da się to jakoś usunąć?

Ze szkła ciężko usunąc rysy. Są pasty specjalne (polerowanie szyb w aucie) dokładnie to tlenek ceru, ale w telefonie to raczej niewiele pomoże.

#55 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 12:44

To kupujesz i używasz rzeczy tak aby przyszły właściciel był zadowolony? To tak jak byś w samochodzie założył pokrowce na siedzenia i na kierownicę. Bez sensu...

Dokladnie, widzialem kolesia co na skorzna tapicerke dal pokrowce myslalem ze padne.

---------- Wpis dodano o 12:42 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:40 ----------

Ze szkła ciężko usunąc rysy. Są pasty specjalne (polerowanie szyb w aucie) dokładnie to tlenek ceru, ale w telefonie to raczej niewiele pomoże.

Ktos w koncu wymyslil Gorilla glass i nawet mlotkowi sie opiera a co dopiero zeby powstalo zdrapanie.

---------- Wpis dodano o 12:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:42 ----------

Czemu nie? Niektórzy coś takiego mają w domu ;)

Dołączona grafika

Spoko opcja w lato przyklei Ci sie to do skory i trzeba bedzie chirurgicznie usuwac :) to jest juz przesada, rozumiem dbanie o rzeczy, nie rzucanie idt itp i normalnie uzytkowanie a nie obchodzenie sie z jajkiem w szczegolnosci teleofnu bo srednio co roku go zmieniamy na nowy albo co 2 lata.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych