Tani plastik wart co najwyżej 19 PLN. Żadnej mikrofibry, plastik dotykający tyłu urządzenia, plastik w okładce stykającej się z ekranem. Jednym słowem TANDETA. Nie polecam.Polecam puro zeta slim. Mam kolor czerwony. Wygląda tak samo jak apple smart case a kosztuje dużo mniej
Z Puro zdecydowanie lepsze powinno być Booklet Cover. Poprzednie wersje były naprawdę porządnie wykonane, z mikrofibrą na plecy i i ekran. Tylko zastanawiające jest na czym Puro zaoszczędziło skoro PBC jest tańsze od Puro zeta slim. Wcześniej Puro Booklet Cover kosztowało z reguły powyżej 150 PLN w porywach do prawie 200.
http://www.puro.com....rny,3,1449,2772
W iPad 4 mam poliuretanowe etui Smart Case w kolorze czerwonym więc i do Air miałem zamiar kupić Smart Case ale skoro piszecie, że może się dość szybko zużyć to trzeba szukać czegoś innego. Poza tym jeśli ochrona tyłu wygląda w tym SC jak w SC do iPad 4 to słabo. Wprawdzie chroni przed zarysowaniami ale z racji miękkiego tyłu podejrzewam, że bardziej energiczne odłożenie tabletu lub co gorsza jakeś uderzenie tyłem o róg jakiegoś mebla skończy się wgnieceniem. Nic takiego nie zdarzało się we wcześniejszych wersjach Puro Booklet Cover i Puro Zeta Cover (kiepskie ze względu na odklejający się brzeg okładki) bo tyły tych etui są twarde.
To etui może być całkiem niezłe, Speck StyleFolio. Szkoda tylko, że nie obsługuje wybudzania i usypiania tabletu.