Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#526 ecclipsee

ecclipsee
  • 31 postów

Napisano 31 marca 2012 - 23:08

Adready jak dlugo uzywasz tego griffina? Zastanawiam sie wlasnie czy lepiej kupic cos w stylu bookleta czy wsuwki? Chwalisz sobie, ipad sie nie porysowal jka dotad w codziennym uzytkowaniu? Nie wiesz czy bedzie pasowal na nowego iPada? Ostatnie pytanko : wie ktos kiedy bedzie puro zeta dostepny na new iPad? Milego dla wszystkich..! Ecclipsee

#527 adredy

adredy
  • 450 postów

Napisano 31 marca 2012 - 23:37

Jak pisalem na ipada 2 pasuje idealnie takze mysle ze na ipada 3 powienien pasowac na 100% bez zbednych luzow. Wnetrze jest wyscielone bardzo miekkim materialem ala mikrofibra takze niema raczej sie o co martwic, wybralem ten pokrowiec ze wzgledu na to gdyz wole uzywac sprzed goly a nie w dodatkowych pokrowcach pokrowiec moim zdaniem powinien byc do przenoszenia a nie uzywania tego typu sprzetu przynajmniej w domu. ps. Moge nagrac film jak to wyglada ;) ps. polecam naprawde.

#528 ecclipsee

ecclipsee
  • 31 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 00:24

gdyz wole uzywac sprzed goly a nie w dodatkowych pokrowcach pokrowiec moim zdaniem powinien byc do przenoszenia a nie uzywania tego typu sprzetu przynajmniej w domu

Wyjales mi to z ust..mam tak samo i zawsze bylem przeciwnikiem futeralow pokrowcow i tym podobnych , dlatego iphona uzywam bez niczego jednakze o tyle o ile z iphonem nie ma problemu ( wlozyc do kieszeni ) na iPada jestem zmuszony cos nalozyc chcoiazby w momencie gdy musze sie z nim przemiescic dlatego napisze do sprzedawcy czy bedzie pasowal i jesli tak to zdecyduje sie na kupno - w moim przypadku to chyba najlepsze rozwiazanie...

Dzieki za odp, bardzi mi pomogles ;)

Milego dnia !
Ecclipsee

#529 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 07:49

Strasznie podoba mi się TE etui.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Czy jest może ktoś na MyApple, kto je posiada ? Nie mam pojęcia czy pasuje tylko do iPada 2 czy do 3 gen też.

#530 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 01 kwietnia 2012 - 10:49

Co do tego Stilgut'a to na stronie jest napisane, że "wkrótce także dla nowego IPada" więc wątpię, żeby ktoś miał już wersję do nowego IPada. Swoją drogą bardzo podobny do Stilguta jest właśnie Puro Zeta Cover i też jest w bieli, a jednak o ponad stówkę taniej idzie go dorwać, różnica taka, że Stilgut to skóra naturalna, a Puro ekologiczna. Ja chyba na początek zdecyduję się na Puro.

#531 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 15:12

@mattkaly ja mialem na ipada 2 taka wersje tylko ze czarna i nie pasuje na ipada 3, etui bylo swietne ale do czasu po 4-5 miesiacach pekl mi jeden zatrzask wiec etui zostalo wymienione na nowe ( bez problemu ) ale juz te ktore dostalem mialo dziwny problem strasznie scierala sie farba przy czyszczeniu szmatka zostawala cala czarna w farbie, cos mi sie wydaje ze jakosc wykonania spadla z czasem.

#532 Wines

Wines
  • 110 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 15:56

Ja używam Smart Cover'a i jestem bardzo zadowolony warty każdej złotówki...

#533 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:59

Ja używam Smart Cover'a i jestem bardzo zadowolony warty każdej złotówki...

Też mam ochotę na Smart Cover'a ale wydaje mi się, że pełni on tylko rolę jakiegoś rodzaju ozdoby. Cały tył jest nieosłonięty.

#534 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 22:17

Szukam jak najprostszej, jak najcienszej plastikowej osłony na tył i tylko tył najnowszego iPada. Doradźcie coś!

#535 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2012 - 14:54

Też mam ochotę na Smart Cover'a ale wydaje mi się, że pełni on tylko rolę jakiegoś rodzaju ozdoby. Cały tył jest nieosłonięty.

Dlatego ja na przód zakupię Smart Cover, a na tył PURO Crystal Cover. Wtedy masz osłonięty przód i tył :)

#536 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 19:36

Dlatego ja na przód zakupię Smart Cover, a na tył PURO Crystal Cover. Wtedy masz osłonięty przód i tył :)

Lubię macać tył iPada podczas używania, więc plecki odpadają :) Smart Cover jest potencjalnie drogi, a moim zdaniem etui ma służyć jedynie do przenoszenia iPada z miejsca na miejsce. Także nie wiem za bardzo co ten smart cover daje. Może ktoś mnie do niego przekonać ? Wymienić jakieś zalety ? Oczywiście nie mam zamiaru kupować go na siłę, bo to produkt Apple, ale chciałbym znać opinię użytkowników. Co i jak z tym smart coverem.

Pozdrawiam

#537 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2012 - 19:51

Ja na jedynkę używałem Apple Case i iPad średnio się w tym prezentował. Teraz chcę się nacieszyć moim białaskiem, więc wybieram SC bo chroni ekran, wygasza automatycznie, służy jako podstawka i nie szpeci iPada, jak Apple Case. Mnie akurat plecki nie przeszkadzają, a wręcz pomogą, bo dla mnie troszkę nowy iPad (w porównaniu z jedynką, którą trzymało się super) jest za chudy.

#538 adredy

adredy
  • 450 postów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 23:23

Taki smart cover to predzej jak ktos redtuba oglada zeby mometalnie ekran wygasic hehe

#539 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 21:37

połowa kwietnia

---------- Wpis dodano o 22:31 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:28 ----------

Szukam jak najprostszej, jak najcienszej plastikowej osłony na tył i tylko tył najnowszego iPada. Doradźcie coś!

to moze to:
PURO You Move It Moves | Kategorie

---------- Wpis dodano o 22:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:31 ----------

Lubię macać tył iPada podczas używania, więc plecki odpadają :) Smart Cover jest potencjalnie drogi, a moim zdaniem etui ma służyć jedynie do przenoszenia iPada z miejsca na miejsce. Także nie wiem za bardzo co ten smart cover daje. Może ktoś mnie do niego przekonać ? Wymienić jakieś zalety ? Oczywiście nie mam zamiaru kupować go na siłę, bo to produkt Apple, ale chciałbym znać opinię użytkowników. Co i jak z tym smart coverem.

Pozdrawiam

to moze kup folie Wraposl chroniącą zarówno przód, tył jak i boki nowego iPada

Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - iPad 2

---------- Wpis dodano o 22:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:33 ----------

A ma ktoś może coś takiego?
Dwustronny pokrowiec more. Safara [Neon Green/Blue Camo] dla iPada Sklep internetowy iThings.pl
Zastanawiam się czy nowy iPad razem z PURO Zeta Cover się zmieści. Jak myślicie? :confused:

Pewnie wejdzie bo neopren się naciąga - pytanie czy ma jakąś wyściołke wewnątrz bo wtedy może byc problem. Jeśli nie ma i jest to sam neopren powinno byc ok chociaż najlepiej zapytac sprzedawcę o dokladne wymiary tego etui

#540 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 06 kwietnia 2012 - 23:59

Witam. Nie tak dawno zakupilem iPada...ale nie o tym tutaj......teraz stoję przed wyborem jakiegoś etui. Oryginalny SC chroni tylko ekran więc zdecydowalem się na PURO Zeta - ale nurtuje mnie jedna rzecz - czy takie etui da się zawinąć pod spód ipada? chodzi o to że jak z niego kożystam to czy jest mozliwosc zalozenia tej okladki na tył? Na kazdym filmiku prezentujacym etui sa pokazywane dwie pozycje - "trójkat" do pisania i pozycja "pionowa" do np. filmów czy kamery....prosze o odpowiedz kogos doswiadczonego zyciowo ;)

#541 porter_1983

porter_1983
  • 362 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 07 kwietnia 2012 - 07:34

Polecam folie na tył iPad Skins, iPhone Covers, MacBook Screen Protectors, Blackberry Screen Covers | Best Skins Ever sam miałem w ipadzie 2 idealnie dopasowana , teraz czekam aż przyjdzie do ipada 3

#542 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 kwietnia 2012 - 12:22

No ja tez sie zdecydowalem na Puro Zeta Cover i zamowilem w zeszla sobote w komputroniku. Niby mieli napisane ze realizacja do 5 dni roboczych ale jakos sie jeszcze nie doczekalem :) na maile tez zbytnio cos nie odpisywali... No nic, pozostaje mi czekac bo i tak zbytnio nie jest nigdzie dostepny, a juz szczegolnie w tej cenie. Co do zawijania to mysle ze bez problemu. Skoro zgina sie na tyle zebo zrobic ten caly trojkat itd. to i do tylu zawiniesz na pewno.

#543 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 15:38

W końcu zdecydowałem się na Smart Covera w czarnej skórze. Zobaczymy jak to sie będzie prezentować.

#544 domin74

domin74
  • 50 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 07 kwietnia 2012 - 16:17

Co do zawijania to mysle ze bez problemu. Skoro zgina sie na tyle zebo zrobic ten caly trojkat itd. to i do tylu zawiniesz na pewno.

Oczywiście, że wygina się do tyłu. Ja składam go na pół, magnesy się sklejają i ta wyściółka nie zbiera tyle brudów.

#545 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 07 kwietnia 2012 - 22:54

Teraz to juz nie wiem, kumpel mowi ze lepiej kupic np. PURE Crystal back + oryginalny smart cover bo mozna go odpiac jak np. chcemy uzywac ipada w rekach zeby klapka nie latała......

#546 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 07 kwietnia 2012 - 23:36

Jam ma ZETA COVER jest super kupiłem w ISPOT w Łodzie w MANUFAKTURZE jest naprawdę dobry jak chcę powiedzmy trzymać go w rękach to go po prostu zginam jak bym chciał postawić lub położyć :) POLECAM W IOO% i mam też smart cover (RED) za 300zł !!! ale warto polecam bardziej ZETA COVER bo od magnesu się brudzi i rysuje :) oczywiście chodzi o tego SC :)

#547 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 08 kwietnia 2012 - 08:27

@up http://2.asset.soup....4/6050_565c.gif

#548 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 13:55

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#549 miqs99

miqs99
  • 88 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 kwietnia 2012 - 02:26

Skarpeta i nic innego. Smart cover przymierzylem i oddałam. Bez sensu, zupełnie nie potrzebny dodatek.

#550 porter_1983

porter_1983
  • 362 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 09 kwietnia 2012 - 07:18

Hmm dzieki SC mozna ustawić ipada pod katem , sama skarpeta nam tego nie da

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych