A w Zielonej Górze tak jak nie bylo tak nie ma. Panowie w MM maja mnie już prawdopodobnie dosyć
W iSpot (internet) mieli wczoraj albo dzisiaj nawet dostawę. Po jednej sztuce z każdego modelu. Niestety lista jest dłuuuuuga. Dużo ludzi zainteresowanych jest zabawka za ~3000 zl.
A w kwestii allegro, można niby kupić widziałem są wystawione. 100 zł więcej niz w sklepach plus 30 zł na przesyłkę. Czuje poirytowanie, bo znajdzie się taki cwaniak który wykupuje wszystkie i sprzedaje drożej, bo deficyt jest, dodatkowo zarabia na przesyłce, a potem bedzie problem z gwarancją. Jak się zepsuje to przez pośrednika trzeba. Biznes sie nakręca bo ma popyt na towar z przebitką i przy kolejnej dostawie znowu leci i wykupuje wszystkie.
Apeluje o nie kupowanie na allegro
Niech cwaniaki maja zamrożone pieniądze.
Ok przeszło mi przez myśl kupno przez allegro, ale tak szybko jak przyszło tak szybko odeszło. Może być opcja ze będzie ktoś zwlekał z wysyłką i wyśle jak już będą dostępne w sklepach za normalną cenę (bo w końcu kupi).
Rynek w końcu się nasyci i będą powszechnie dostępne. Problemy z dostawami są ponoć w całej europie. Ale nie może to trwać wiecznie. Apple z racji na swoją "komercyjność" będzie dawał tak długo aż przestanie schodzić.
Czekam, aż będą w sklepach. Dużo większa pewność i gwarantowany brak problemów w przypadku serwisu gwarancyjnego.
Jeżeli ktoś będzie miał jakąś informację dotyczącą towaru w Zielonej Górze niech pisze. Ja jak będę coś wiedział też dam znać.
Pozdrawiam
Ale kolega brednie wypisuje.
Jaki problem z gwarancją jak kupisz na Allegro? Pomijam już fakt, że kilka osób ma z polskiej dystrybucji i dostajesz POLSKĄ fakturę lub paragon. Każdy ma prawo zarobić i zapewniam Cię, że nawet jak się pojawi sprzęt w dużych ilościach to nikt się z nim nie "ukisi" .
Zresztą to już nie Twoja sprawa. Dla mnie możesz czekać i 6 miechów na iPada. Ja swojego mam

Widzę, że niektórym żal dupę ściska