Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPad 2 - premiera w Polsce

• Please log in to reply
1379 replies to this topic

#701 Scottti

Scottti
  • 90 posts
  • SkądMława

Posted 07 April 2011 - 22:17

Jak to biały ipad to chyba damską zabawkę:D

Chcesz nam wszystkim powiedzieć, że mamy pozbyć się białych ładowarek i słuchawek bo to zarezerwowane tylko dla kobiet :P o gustach się nie dyskutuję. Mi zawsze bardziej podobają się urządzenia Apple w wersji white, szkoda tylko że nadal nie ma w tym kolorze IP4 :(

#702 Marcin_O

Marcin_O
  • 2 posts

Posted 07 April 2011 - 22:30

Jak to biały ipad to chyba damską zabawkę:D

Dlaczego damską?

#703 Sebol

Sebol
  • 501 posts

Posted 07 April 2011 - 22:38

Dla mnie biały iPad to po części powrót do klasyki - pierwsze iPody były białe. Mój pierwszy sprzęcik Apple też bielą oczy cieszył. Poza tym wygląda świetnie,

#704 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 07 April 2011 - 22:38

Podoba mi się to, że niektórzy udają, że nie rozumieją o co chodzi jak ktoś mówi, że biały wygląda damsko i mówią, że wyrzucą prześcieradła bo są białe.

#705 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 April 2011 - 22:39

może dlatego, że nie wygląda?

#706 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 07 April 2011 - 22:47

Nie chodzi o to czy wygląda czy nie, chodzi o to, że niektórzy udają, że nie rozumieją, że komuś mógł przyjść do głowy pomysł, że wygląda damsko.

#707 Foin

Foin
  • 8 posts

Posted 07 April 2011 - 22:57

damsko, nie damsko... ale dlaczego akurat "MĘSKĄ zabawkę"? ;P

#708 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 07 April 2011 - 23:03

Haha, nie mam pojęcia. Maszynka do golenia to to nie jest.

#709 Yanczi

Yanczi
  • 18 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 April 2011 - 23:26

Witam Po pół dniowych poszukiwaniach ipad2 wreszcie sie udało. W 2 saturnach mnie spławiono, że nic nie wiedzą i wogóle nie ma szans. W trzecim saturnie wpisano mnie na liste rezerwacji jako 32 osobe... I na koniec podjechałem do media markt targówek z pomysłem, że lepiej wpisać się na 2 listy niż jedną i miły Pan poinformował mnie ze 30 min wcześniej przyjechała dostawa 10 sztuk i zostały już 2.. Z czego jedna zarezerwowana ( nie wiem jakim sposobem bo rezerwacji ponoć nie prowadzą ) i w ten oto sposób stałem się posiadaczem ipad 2 32 giga 3g white. ( planowałem zakup 16stki ale wyboru nie było żadnego...) Pozdrawiam

#710 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 April 2011 - 23:26

może dlatego, że większość gadżeciarzy to faceci?

#711 haro

haro
  • 428 posts
  • Skądwarszawa

Posted 07 April 2011 - 23:44

Akurat iPad ma spore powodzenie u płci pięknej.

#712 TommyMoneta

TommyMoneta
  • 196 posts
  • Skąd's Hertogenbosch NL

Posted 08 April 2011 - 01:07

Oczywiście, ma bardzo duże powodzenie i pewnie dlatego został wypuszczony teraz w 2ch wersjach. Tj. damskiej i męskiej. Osobiście nie kupił bym białego z paru praktycznych powodów, ale też z tego że właśnie kojarzył by mi się z wersją dla kobiet.

#713 brigade

brigade
  • 59 posts

Posted 08 April 2011 - 05:32

Witam serdecznie,

U mnie, w "stolicy" podkarpacia - Rzeszowie nowy iPad jeszcze ani razu nie zawitał. Panowie w MM nie mają zielonego pojęcia KIEDY i CZY w ogóle urządzenie się pojawi (zamówienie ponoć wyszło na długo przed Polską premierą). Z niewiadomych powodów pierońsko napaliłem się na ten tablet i mnie już nosi ;p W zasadzie to nie wiem czemu bo nigdy wcześniej nie miałem żadnego urządzenia ze stajni (sadu ;s) Apple. Mam nadzieję, że się nie zawiodę o ile będzie mi w ogóle dane wyhaczyć ten sprzęt. Może na forum jest ktoś jeszcze z podkarpacia i posiada jakieś informacje nt. dostępności tabletu w jakimś sklepie?

Witam Kolegę i Wszystkich :-)
W Rzeszowie i podkarpaciu pozostał nam tylko MM, gdzie totalnie nie wiedzą co się dzieje. Byłem w dniu premiery, powiedzieli, że nie dojechały i trzeba pytać w połowie przyszłego tygodnia. Dzwoniłem - twierdzili, że musi przyjść dopiero kierownik z urlopu, żeby udzielić 100% prawdziwej wiadomości. Kierownik wrócił i dalej piernik wie co się dzieje. Chciałem zostawić nr telefonu, żeby przedzwonili, a gość - nie nie, proszę dzwonić.
Kretyńskie podejście - mam codziennie dzwonić, pytać? Eh.

Barczar - bede co jakiś czas sprawdzał - dam znać na priva, o to samo proszę Ciebie :-) Już jest nas dwóch w komitecie z Rzeszowa :D
pozdr

#714 oops2k

oops2k
  • 544 posts
  • SkądKrakow

Posted 08 April 2011 - 06:56

Ja dziś sprawdze co w Krakowie sie dzieje i napisze. Ale widać sytuacja sie poprawia wiec może uda sie przed weekendem kupić?

#715 Sekal

Sekal
  • 369 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 08 April 2011 - 07:34

Polska to zajebisty kraj. Apple robi u nas premierę swojego sztandarowego produktu i zapomina przypilnować aby główny ich dostawca miał wystarczającą ilość urządzeń na magazynie. Chyba, że ktoś chce się wyzbyć za wszelką cenę poprzedniej generacji i stąd takie problemy z kupieniem nowej :)

#716 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 08 April 2011 - 07:40

Dzwoniłem - twierdzili, że musi przyjść dopiero kierownik z urlopu, żeby udzielić 100% prawdziwej wiadomości. Kierownik wrócił i dalej piernik wie co się dzieje. Chciałem zostawić nr telefonu, żeby przedzwonili, a gość - nie nie, proszę dzwonić.

Gdybyś nie napisał, że chodzi o Rzeszów, to bym pomyślał że mowa o Nowy Sącz. Identyczna śpiewka była kiedy po premierze zacząłem wydzwaniać, nagle kierownik na urlopie, później kierownik był chory, finalnie podjechałem i zobaczyłem "ajpady 1" po cenach wyższych od premierowej 2 :o , naturalnie nie wiedzą co się dzieje

#717 Greenek

Greenek
  • 104 posts
  • SkądKraków

Posted 08 April 2011 - 07:54

Polska to zajebisty kraj. Apple robi u nas premierę swojego sztandarowego produktu i zapomina przypilnować aby główny ich dostawca miał wystarczającą ilość urządzeń na magazynie.
Chyba, że ktoś chce się wyzbyć za wszelką cenę poprzedniej generacji i stąd takie problemy z kupieniem nowej :)

Skoro problemy z dostawą są na całym świecie to po co to piszesz?

#718 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 08 April 2011 - 08:15

Jak dziś wieczorem odbiorę mojego ( mam nadzieję, że wsio przebiegnie oki ), i gość będzie miał inne ipady 2, to napiszę i jak ktoś będzie chciał to dam namiary na forum. Z tego co wiem 64 3G będzie jedna i to biała i ja ją biorę. Ipady są z usa, i ceny lepsze od polskich. FV niestety Brak. Rejon Krakowa. pzdr. Łukasz

#719 barczar

barczar
  • 41 posts
  • SkądRzeszów

Posted 08 April 2011 - 08:30

Witam Kolegę i Wszystkich :-)
W Rzeszowie i podkarpaciu pozostał nam tylko MM, gdzie totalnie nie wiedzą co się dzieje. Byłem w dniu premiery, powiedzieli, że nie dojechały i trzeba pytać w połowie przyszłego tygodnia. Dzwoniłem - twierdzili, że musi przyjść dopiero kierownik z urlopu, żeby udzielić 100% prawdziwej wiadomości. Kierownik wrócił i dalej piernik wie co się dzieje. Chciałem zostawić nr telefonu, żeby przedzwonili, a gość - nie nie, proszę dzwonić.
Kretyńskie podejście - mam codziennie dzwonić, pytać? Eh.

Barczar - bede co jakiś czas sprawdzał - dam znać na priva, o to samo proszę Ciebie :-) Już jest nas dwóch w komitecie z Rzeszowa :D
pozdr

Bajer! Powoli zaczynałem myśleć, że znowu sam zostałem na tych rzeszowskich stepach i nikogo innego w tym regionie nowinki technologiczne nie interesuja i nie bawia ;P Kurza twarz nic w tej naszej "metropolii" nie można kupić... Z telefonem miałem ten sam problem... Dobrze, że chociaż internet dochodzi to można przynajmniej porozpaczać na forach ;] Brigade - jak coś będę wiedział to dam znać. Swoją drogą już mi trochę głupio dzwonić do tego MM - ciągle ten sam kolo odbiera i mam wrażenie, że zaczyna mnie już mieć dość :P
Pozdro

#720 kal8

kal8
  • 195 posts

Posted 08 April 2011 - 08:42

Ja dziś sprawdze co w Krakowie sie dzieje i napisze. Ale widać sytuacja sie poprawia wiec może uda sie przed weekendem kupić?

w iSpocie w Galerii Krakowskiej nie ma nic. W Bonarce pewnie też.

#721 Razle

Razle
  • 184 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 April 2011 - 09:21

w iSpocie w Galerii Krakowskiej nie ma nic. W Bonarce pewnie też.

Jak dzwoniłem w zeszłym tygodniu do Bonarki, to było 70 osób na liście @_@
Radzę wam jeszcze obdzwonić MM i Saturny. Ja mojego wczoraj upolowałem w Saturnie w Galerii Krakowskiej, więc coś się ruszyło w interesie.

#722 musicArmani

musicArmani
  • 149 posts

Posted 08 April 2011 - 09:37

Radzę wam jeszcze obdzwonić MM i Saturny. Ja mojego wczoraj upolowałem w Saturnie w Galerii Krakowskiej, więc coś się ruszyło w interesie.

Jaka była cena w Saturnie? Chłopaki mówili że cenę podnieśli (o 150 zł)

#723 mjm15

mjm15
  • 40 posts
  • SkądW-wa

Posted 08 April 2011 - 10:09

Ja wczoraj kupiłem za normalną cenę ;)

#724 kal8

kal8
  • 195 posts

Posted 08 April 2011 - 10:47

Ja właśnie tydzień temu się zapisałem w Bonarce jako 70 osoba :)

#725 TommyMoneta

TommyMoneta
  • 196 posts
  • Skąd's Hertogenbosch NL

Posted 08 April 2011 - 10:54

Ja właśnie tydzień temu się zapisałem w Bonarce jako 70 osoba :)

To poczekasz sobie trochę, skoro dostawy są po 10 sztuk...

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users