Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Order & Chaos - czyli MMORPG od Gameloft

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
392 odpowiedzi w tym temacie

#176 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 maja 2011 - 20:37

nie apropo tylko a propo...

Jak już to à propos.

Tomuss masz Game Center?

Tak można grać na iPhone 3G jak i przez sieć 3G. Wymagany jest JB i kilka małych zmian :)

#177 L:eodogg

L:eodogg
  • 99 postów

Napisano 04 maja 2011 - 20:41

Nie o to chodzi, mianowicie czy można grać przez sieć komórkową bez jb ( mam IP 4 ) a nie mam aktualnie w domu wifi.

#178 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 04 maja 2011 - 20:42

Jak już to à propos.

Mi polonistka mowiła o "a propo" z akcentem nad "o" :)
To chyba zależy po jakiemu :D

A GC mam, a co?

#179 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 maja 2011 - 21:11

bez jb

no to nie da się

"a propo" z akcentem nad "o"

google twym przyjacielem :)

a o GC tak tylko sie pytam, bo widze, ze sie grami interesujesz

#180 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 04 maja 2011 - 21:12

Ja tylko grami :P Aplikacje to tam tylko te poprzednie... Nick na GC mam FrankieSPK... A ty? Ja wikipedii nie wierze :D

#181 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 maja 2011 - 22:53

a to mam cię w znajomych :) ps: koniec OT

#182 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 05 maja 2011 - 13:46

Jak tam wam sie gra na Hall of Blade? Sporo was w Gildii już? Ja jestem na serwerze Observer's Market. W Gildii -PolskaStrefa- jest już nas 40 Polaków. Warto się przenosić?

#183 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 15:47

Jasne że warto :P Jest nas koło 30... Ja aktualnie mało mam czasu grać, ale jak zaglądam, żeby pozapraszać to kolegom nieźle idzie :) Jak troche osób powbija 60 levele to będzie można zacząć grać dopiero :)

#184 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 05 maja 2011 - 15:52

Jasne że warto :P
Jest nas koło 30... Ja aktualnie mało mam czasu grać, ale jak zaglądam, żeby pozapraszać to kolegom nieźle idzie :)
Jak troche osób powbija 60 levele to będzie można zacząć grać dopiero :)

Jak się ta Gildia nazywa?

#185 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 15:53

Polska_Gildia

#186 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 05 maja 2011 - 16:08

I jak mogę do was dołączyć? Bo dopiero zaczynam mam zaledwie 8lvl i nie ogarniam jeszcze tej gierki W social w Guild nie mogę wejść żeby dodać

#187 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 05 maja 2011 - 16:19

Musi się guild master zaprosić (Syhai AFAIR). Mnie bardziej zastanawia kiedy będzie aktualizacja bo ta gra przestaje być "fun" im dłużej się w nią gra i znajduje różne błędy.

#188 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 05 maja 2011 - 17:00

W takim razie proszę o zaproszenie ssebal Jeden koleś ma już 60lvl 0_0

#189 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 05 maja 2011 - 17:31

Nie jeden ;)

#190 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 18:15

No cóż... Ja mam dylemat jak w każdej innej grze tego typu, a mianowicie kim grać... Jednak to chyba nie tutaj pojawia się problem... Zaczynam dostrzegać objawy nudy... Wiem, że byłem jedną z pierwszych Polaków, która ściągnęła grę i na pewno założyłem pierwszą polską gildię. Niestety w momencie taki jak ten teraz gra zaczęła mnie nudzić. Nie dlatego, że mam 100 innych tylko dlatego, że staje się to wszystko monotonne. Jedyne co się zmienia to krajobraz. Chciałem nadal grać, ale wszystko zaczęło mnie nużyć... Zdążyłem nabić 20lvl już 3 postaciami (magiem, warriorem i monkiem). Usunąłem postaci i zostawiłem warriora. Nie wiem co robić ;/ Znów zacząłem grać magiem... Chcę jakoś przekonać się do dalszej gry. Wszystkie questy opierają się na tym samym, nie znalazlem instancji, ani czegoś co odciągnęłoby mnie od tych monotonnych questów.

#191 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 05 maja 2011 - 19:15

Ja z tego powodu przestałem grać w wowa :). Ale tu może się nie znudzę tak szybko, na razie robię od nowa postać tym razem rangerem :).

#192 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 19:25

Może i ja rangera zrobie :P Na początku był ten motyw rywalizacji. Jak w wowie po update'ach - tam szybkie wbicie kolejnych 10 leveli, a tutaj dojście do 60... Potem wyjechalem do Barcelony i rywalizacja się skończyła, bo odpadłem z czołówki... Teraz mogę się tylko bawić :)

#193 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 05 maja 2011 - 19:27

No cóż... Ja mam dylemat jak w każdej innej grze tego typu, a mianowicie kim grać...
Jednak to chyba nie tutaj pojawia się problem...
Zaczynam dostrzegać objawy nudy... Wiem, że byłem jedną z pierwszych Polaków, która ściągnęła grę i na pewno założyłem pierwszą polską gildię.
Niestety w momencie taki jak ten teraz gra zaczęła mnie nudzić. Nie dlatego, że mam 100 innych tylko dlatego, że staje się to wszystko monotonne. Jedyne co się zmienia to krajobraz.
Chciałem nadal grać, ale wszystko zaczęło mnie nużyć... Zdążyłem nabić 20lvl już 3 postaciami (magiem, warriorem i monkiem). Usunąłem postaci i zostawiłem warriora. Nie wiem co robić ;/ Znów zacząłem grać magiem... Chcę jakoś przekonać się do dalszej gry. Wszystkie questy opierają się na tym samym, nie znalazlem instancji, ani czegoś co odciągnęłoby mnie od tych monotonnych questów.

Gra jest młoda... Daj jej trochę czasu... Na początku to i WOW był badziewny i monotonny :)

#194 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 05 maja 2011 - 19:43

No cóż... Ja mam dylemat jak w każdej innej grze tego typu, a mianowicie kim grać...
Jednak to chyba nie tutaj pojawia się problem...
Zaczynam dostrzegać objawy nudy... Wiem, że byłem jedną z pierwszych Polaków, która ściągnęła grę i na pewno założyłem pierwszą polską gildię.
Niestety w momencie taki jak ten teraz gra zaczęła mnie nudzić. Nie dlatego, że mam 100 innych tylko dlatego, że staje się to wszystko monotonne. Jedyne co się zmienia to krajobraz.
Chciałem nadal grać, ale wszystko zaczęło mnie nużyć... Zdążyłem nabić 20lvl już 3 postaciami (magiem, warriorem i monkiem). Usunąłem postaci i zostawiłem warriora. Nie wiem co robić ;/ Znów zacząłem grać magiem... Chcę jakoś przekonać się do dalszej gry. Wszystkie questy opierają się na tym samym, nie znalazlem instancji, ani czegoś co odciągnęłoby mnie od tych monotonnych questów.

no no czyzbym o czyms nie wiedzial?xD (musialem xD)

zakupilem ta gre, pogralem 2 dni i jak na razie to naprawde kawal dobrej gry (owszem sa bugi) praktycznie wow w komorce xD na razie jest jeszcze w fazie poczatkowej, ale czekam na jakies update, to wtedy to bedzie kozak giera :D

#195 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 19:53

no no czyzbym o czyms nie wiedzial?xD (musialem xD)

Co masz na myśli? :)

Hmm... No widzisz... Może wkręcę się nową postacią... Na razie nie ma co robić :P
Muszę się uprzeć i wbić chociaż jakiś 30-40lvl...

#196 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 05 maja 2011 - 19:56

Co masz na myśli? :)

Hmm... No widzisz... Może wkręcę się nową postacią... Na razie nie ma co robić :P
Muszę się uprzeć i wbić chociaż jakiś 30-40lvl...

Jak ty wbijak któryś raz do 20lvl i przestajesz tą postacią i od nowa to ja bym chyba zwymiotował z nudów xD
Graj jedną i nie marudź ja gram Elf Mag i jest git tylko szybko HP mu maleje...

Pozdrawiam

#197 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 20:03

No widzisz :P Ale ja taki jestem... Dlatego mam tyle gier... :) Bo często mi się coś nudzi, a że mogę to kupuję :P No cóż... Teraz pogram rangerem... Został mi tylko warrior na 21lvl :P Ten przywódca gildii... Pobawie się. Może wrócę do warriora. Zobaczymy...

#198 bula288

bula288
  • 19 postów

Napisano 05 maja 2011 - 20:06

Prosze o zapro do gildii na hall of blad. moj nick: bulka28

#199 joe alex

joe alex
  • 13 postów

Napisano 05 maja 2011 - 20:24

jesli jesteś online to wyślij invite'a proszę :) Nick: Sarasti

#200 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 05 maja 2011 - 20:41

Ja zawsze o tej porze jestem online :) No cóż... Założyłem już rangera, ale grać będę po meczu :) Gra ktoś może rangerem i ma koło poziomu 10 lub więcej? Bo chcę wiedzieć, w które talenty idziecie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych