Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Order & Chaos - czyli MMORPG od Gameloft

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
392 odpowiedzi w tym temacie

#251 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 12 maja 2011 - 15:31

Dokładnie to :P

#252 Australian Magic

Australian Magic
  • 72 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 12 maja 2011 - 21:29

Witam! :D Kupiłem dzisiaj O&C wbiłem 4lv ale jak na razie to była taka spontaniczna gra, więc mam kilka pytań :P Jak to jest z levelami? Saty automatycznie rosną w zależności od klasy? Co ze skillami? Tzn jak się nauczyć nowych? jak ulepszyć obecne? chyba jakiegoś nauczyciela trzeba znaleźć? / Już wszystko wiem :P Może mi ktoś przybliżyć czym zajmuje się Leather? :P

#253 L:eodogg

L:eodogg
  • 99 postów

Napisano 13 maja 2011 - 05:26

Poproszę o zaproszenie do Gildi, nick Gerardh :) pozdro

#254 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 13 maja 2011 - 17:08

Może mi ktoś przybliżyć czym zajmuje się Leather? :P

Ło matko... Kocham pytania żeby nabić posty... Wystarczyło przejrzeć kilka postów do góry...
Leather jest od rangera. Tworzysz przedmioty ze skóry (na samym początku jest to poor fur).

#255 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 maja 2011 - 18:04

Nowy updejt O&C i NOVA 2.

#256 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 13 maja 2011 - 18:34

Nowy updejt O&C i NOVA 2.

i co tam dodali, bo nie mam jak sprawdzic?:D

#257 Slevins

Slevins
  • 28 postów

Napisano 13 maja 2011 - 18:55

Here's an overview of its content: * New quests will be added in the last two high-level regions * A server migration system will be implemented, allowing you to change your server * The cost needed to teleport from one city to another will be adjusted * The amount of money lost upon dying will be adjusted * All cemeteries will become non-Player-versus-Player areas (non-PvP), meaning no player will be able to attack another one in a cemetery * A teleport will be added in Greenmont * Additional content and several bug fixes will also be implemented... Szału nie ma ...

#258 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 13 maja 2011 - 19:02

Bug fixes jest przypadkiem w tym przypadku najważniejsze :P No i zajebiście, że jest teleport w Greenmont. To co non-PvP area takie troszkę bezsensowne. Nowe questy na razie mnie malo interesują. A te zmiany w cenach. Zależy czy w góre czy dół. Ale chyba w góre nie powinni ;/ @EDIT: Czemu jeszcze w polskim AS nie ma update? :(

#259 morez

morez
  • 17 postów

Napisano 14 maja 2011 - 15:58

Czy ktoś ograny już w O&Ch może ocenić jak bardzo rozbudowana lub poobcinana jest ta gra w porównaniu z podstawową wersją WoWa?

#260 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 14 maja 2011 - 16:20

Do WoWa nie ma porównania. Na razie... Nie wiem jak jest rozbudowana bo dotarłem do 30 poziomu... Mimo to nie wydaje mi się, żeby nie było nic poza questami czy coś... Są jakieś większe miasta, są profesje (tutaj 3, a w WoWie około 10), są duże mapy chociaż nie ma porównania z wielkością mapy w WoWie. Wydaje mi się, że level wbija się w tym samym tempie. Aktualnie miło widzieć update (którego jeszcze nie widzę w polskim AS :( ) z jakimiś drobnymi zmianami. Aktualnym minusem jest brak jakichkolwiek instancji albo raidów gildią. Można co najwyżej grać w teamie. Jednak uważam, że to kwestia czasu, bo ktoś,kto wbije 60 level nie będzie miał co robić. W zasadzie nie wiem co robią te sześćdziesiątki :P Może są jakieś atrakcje, ale ja o tym nie wiem... Jeśli ktoś wie to niech mnie poprawi. Ode mnie tyle. Rozbudowana jest, ale nie ma porównania (na razie) do WoWa.

#261 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 14 maja 2011 - 16:46

Czy ktoś ograny już w O&Ch może ocenić jak bardzo rozbudowana lub poobcinana jest ta gra w porównaniu z podstawową wersją WoWa?

znudzila mi sie w zasadzie tak samo szybko jak wow...wiec podobienstwa sa :D

#262 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 14 maja 2011 - 16:52

znudzila mi sie w zasadzie tak samo szybko jak wow...wiec podobienstwa sa :D

Bo to jest nudne...
Tutaj niestety nudniejsze od WoWa...
W WoWie wszystko zaczyna sie od 60lvl... Teraz w zasadzie od 85 chyba. Znajdujemy gildie, robimy instancje, szukamy lepszych rzeczy, robimy raidy itd. Tutaj to w co możemy się bawić to PvP...
Ale to tylko kwestia czasu. Gra ma raptem miesiąc. Ciężko by było wymagac od niej tego co od WoWa.

#263 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 14 maja 2011 - 21:30

Czemu jeszcze w polskim AS nie ma update? :(

Bo updejt dopiero jest robiony przez Gameloft i jeszcze nie jest pewne kiedy sie pojawi.
Info macie na oficjalnym forum.

#264 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 14 maja 2011 - 21:41

Aaaaa :D Myślałem, że to już jest, a to tylko informacja ;/ Ehh...

#265 morez

morez
  • 17 postów

Napisano 16 maja 2011 - 15:42

dla mnie WoW to jednak historia po drodze a nie rajdy...

#266 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 16 maja 2011 - 15:57

dla mnie WoW to jednak historia po drodze a nie rajdy...

Chyba żartujesz... Ja mówie o ogóle... Jak grałem pierwszy raz to ściągnąłem quest helpera i latałem gdzie kazali.
A potem, przy innych postaciach, zacząłem czytać to co w questach napisane. Niestety mało kto tak do tego podchodzi.

Ale brak raidów i instancji to jeszcze większa nuda. Poza tym nie mamy już w takim przypadku nic do roboty i możemy co najwyżej zrobić nową postać.

#267 MixEEr

MixEEr
  • 19 postów

Napisano 17 maja 2011 - 22:32

mnie tez dodajcie gram na hall of blade nick: MixEEr

#268 Kocur83

Kocur83
  • 12 postów
  • SkądLiverpool

Napisano 17 maja 2011 - 23:34

dajcie tej grze troche czasu, wyszla niedawno i wezcie pod uwage ze jest na telefony komorkowe a nie na PC, i nie ma jej co porownywac z takim kolosem jak WoW (mimo wszystko WoW mnie kompletnie nie wciagnal, zbyt wolna gra, tamtych czasow preferowalem cos szybszego typu L2 lub Cabal, ale nie o tych grach tu mowa), szykuje sie sporo updateow, moze cos z tego jeszcze bedzie :] jak narazie jest to najlepsze mmorpg ktore wyszlo na nasze kieszonkowe zabawki :)

#269 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 18 maja 2011 - 17:47

No akurat tytuł najlepszego MMO na iOS nie było trudno, bo zbyt dużej konkurencji nie ma... Czasu dam sporo na pewno... Na razie mam 3 postacie koło 30lvl i robię teraz czwartego warriora rozwijając talenty Guardian. Nie chce mi się 60 na razie nabijać, bo to nie ma sensu aktualnie i nie ma presji. Co do update to mam nadzieję, że nie porzucą gry, ale chyba GL zdaje sobie sprawę, że to może być ich największy sukces.

#270 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 18 maja 2011 - 22:18

tomuss czemu wywaliles z gildii? czlowiek pare dni nie gral bo nie mogl i kick. jezeli ty to ten koles na s....

#271 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 18 maja 2011 - 22:46

Nie wiem... na razie leveluje postacie... Przyjmę potem do gildi... Aktualnie od rekrutacji już mam osoby także w spokoju moge siediec na innych postaciach :D

#272 M3th4r

M3th4r
  • 168 postów
  • SkądCzeladź (Śląskie)

Napisano 21 maja 2011 - 19:11

Sugerujesz że to ja? xD Jak ktoś chce dołączysz do Gildii to niech pisze do mnie list albo PM jak będę online ;) Nick: MethaR

#273 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 21 maja 2011 - 19:40

A jasne, że ty :D Nawet nie wiedziałem, że tu jesteś :)

#274 Frankol

Frankol
  • 30 postów

Napisano 22 maja 2011 - 17:11

xxx delete.

#275 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 22 maja 2011 - 17:19

No Installousa to my na tym forum nie promujemy... ;/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych