Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ipod czy iphone?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#51 jaco88

jaco88
  • 781 postów

Napisano 30 maja 2011 - 16:38

iP przynajmniej dla niektorych ma dodatkowa funkcje: dodawanie powagi... Bradzo dobrze - zgloscie to do Stefana kupilem iPod-a touch zeby zobaczyc jak bedzie mi sie na nim pisalo sms-y lub maile i nie jednak zdecydowanie wygodniesza jest fizyczna klawiature qwerty. Dlatego nosze i ipod-a do gier, muzyki, netu i e71 do maili, sms-ow w razie czego robie z niej router i kozystam z netu na touch-u sluzbowych sms-ow, maili pisze z tel ok 1000 miesiecznie wiec mozliwosc bardzo szybkiego pisania jest dla mnie mega wazna gdyby nie to bral bym iP4

#52 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 30 maja 2011 - 17:23

iPhone4 dodaje powagi :D dawno tak dobrego gowna nie slyszalem, ziomek jest lepszy niz strasburger

te fote zrobiono moim iPhonem 4, myslicie ze dzieki temu wygladam powaznie?

Dołączona grafika

#53 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 30 maja 2011 - 18:27

w czarnym golfie byłoby poważniej... ale w sumie nie jest źle - możesz śmiało chodzić z iPhonem 4 ;)

#54 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 30 maja 2011 - 18:53

@iPhone 25 mam pytanie co do tej innej bajki z internetem :D Mógłbyś podać nazwę tego programu?

A co do tematu - ja jestem bardzo zadowolony z iPoda. Jednak jeśli wolisz przeglądać internet, to polecam Ipada ze względu na większy ekran i, co za tym stoi, większy komfort ;)

Tak oczywiście jest to aplikacja iBluever z cydii.

#55 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 maja 2011 - 19:26

@jaco88 - powiedz mi w takim razie jak pisać smsy za pomocą iPoda Touch? ;) @feuerfest - jeżeli to Ty, to trochę wstyd IMO.

#56 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 postów
  • SkądTarnów

Napisano 30 maja 2011 - 19:27

iPod to przede wszystkim tansze rozwiazanie co nie znaczy gorsze (porównuje 4te generacje iPhone i iTouch) Jesli chodzi o gry to dziala rownie dobrze na obu urzadzeniach, iPod za to ma mniejsza baterie, slabsza kamerke no i ekran retina ale bez IPS. Mam iPhone, jesli nie mialbym kasy na taki telefon to zestaw iP Touch + jakis feature phone z mocna bateria w zupelnosci by wystarczyl, i jakos absencja w "elitarnej grupie ludzi z iPhone" (kto ten bullshit wymyslil?! Lol!) nie byla by dla mnie zmartwieniem.

#57 Diolo

Diolo
  • 1 postów

Napisano 30 czerwca 2011 - 10:26

Specjalnie założyłem konto żeby móc tu napisać :) Piszą niektórzy o powadze jaką daje iPhone, a zapominają, że powagi może dodawać tylko wtedy, jak nie kontrastuje z właścicielem. Dobry, drogi garnitur też dodaje prestiżu, ale w momencie, kiedy ktoś się nim, lub jego ceną dowartościowuje, zaczyna być zwyczajnie żałosny. Bardziej niż tani poliestrowy krawat czy nokia 3310. Jakaś laska na ulicy może i się obejrzy, za to ktoś prawdziwie poważny, nie tylko gębą, po 5 minutach kontaktu będzie widział nie żaden bajer, tylko pustego buca. Nikogo nie chcę tu obrażać, ale chyba warto zdać sobie z tego sprawę, jeśli chce się imponować tam gdzie naprawdę warto i przede wszystkim tym czym warto.

#58 jaco88

jaco88
  • 781 postów

Napisano 01 lipca 2011 - 06:40

@jaco88 - powiedz mi w takim razie jak pisać smsy za pomocą iPoda Touch? ;)
@feuerfest - jeżeli to Ty, to trochę wstyd IMO.

a czy ja napisałem że pisze sms-y z touch-a?
kupiłem go żeby zobaczyć jak się korzysta z klawiatury i stwierdziłem że to nie dla mnie. O wiele szybciej i wygodniej pisze mi się na fizycznej klawiaturze qwerty z e71 :) dlatego mam e71 jako tel. + touch to muzyki, gier itp...

#59 Wampirate

Wampirate
  • 76 postów

Napisano 01 lipca 2011 - 08:29

na iPodzie można dzwonić i pisać wiadomości jak się ma wifi - choćby przez aplikacje viber - tylko osoba do której piszesz musi mieć ipoda/iphone'a

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych