Posted 04 April 2011 - 11:32
@ gregory - ściągnij i spróbuj, jest za darmo nic nie tracisz. Jest lekki lag, ale to są szybkie serwery i nie powinno być problemu.
@ slawrumia - adobe mogłoby ale nie chce psuć sobie relacji z apple. Wojna na Flasha to jedno ale oni współpracują jednak na wielu płaszczyznach i taki ruch byłby się odbił na adobe.
iSwifter to nie jest takie badziewne rozwiązanie, jest używalne, nie wygląda źle i działa przyzwoicie. Ile razy tego Flasha potrzebujesz? Raz w tygodniu? Raz na dzień? Używam normalnie iCab (genialna przeglądarka mająca synchro z dropboxem, instapaperem, readability, evernotem, deliciousem itd - pełen wypas) albo safari, a jak trafiam na coś co chcę jednak zobaczyć we flashu - kopiuję linka i w sekundę wrzucam go do iSwifter.
Niektórym pojawia się powiadomienie po po paru minutach czy chcą zapłacić. Jak dasz cancel/odrzuć to cofa cię do ekranu gdzie wklejasz link. I chyba jest to jednorazowe w danej sesji , później użytkując już się to nie pojawia - przynajmniej ja nie zauważyłem. Jak ktoś musi już mieć tego Flasha a nie lubi zapytań o płatność to nawet jak zabuli te pare groszy to nie będzie biedny.
iSwifter działa sprawnie - każdy element Flashowy pójdzie, i sądzę, że "problem Flasha" mamy tak naprawdę rozwiązany. Okrężną drogą ale rozwiązany.