PROBLEM - SŁABA JAKOŚĆ DŹWIĘKU w AUDIO LINE-OUT ?
Rozpoczęty przez
tinto_brass
, 05 mar 2011 00:02
58 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 stycznia 2012 - 22:34
Wszyscy grają! A tak poważnie PT10+ Apogee Symphony + Lipinski L707 z Subwooferami...ho ho ho Przydałoby się popracować w takim środowisku.
Napisano 27 stycznia 2012 - 22:34
Póki co w Polsce udało mi się znaleźć za 788.
Apogee - One : Warszawa | niskie ceny
A co z gwarancją z USA? Honorowana w Polsce?
Napisano 27 stycznia 2012 - 22:40
Oj tak marzenie ja półki co mam czasem przyjemność po pracować na PT10+Apogee AD-8000+Lipiński L707 z subooferami. Nie skromnie powiem daje rade. A będąc nie skromnym cholera jest łeb urywa i ciężko jest podnieść się z fotela który jest niewygodny jak cholera.
@Vizir nom to już bardzo ładna cena warto rozważyć....Jeśli chodzi o Apogee nie ma problemu jest międzynarodowa.
Napisano 27 stycznia 2012 - 22:44
Trzeba by mieć cholernego pecha żeby Ci interfejs tak prosty jak One/Duet padł i wymagał gwarancyjnej naprawy.
Napisano 27 stycznia 2012 - 22:54
hehe a to już inna kwestia bo te pudła są raczej nie zawodne, nie znam przypadku by komuś Apogee nawaliło nom chyba, że ktoś mu pomógł
Napisano 27 stycznia 2012 - 23:02
Niestety, jam mam jeden Ensemble gdzie padły dwie diody niebieskie

Napisano 27 stycznia 2012 - 23:06
hehe jak chcesz to mogę je wymienić nie zajmie to dużo czasu a i koszt też raczej nie wielki
lutownica, tylko by się przydała

Napisano 27 stycznia 2012 - 23:17
Póki co w Polsce udało mi się znaleźć za 788.
o proszę - bardzo ładnie jednak nadal to jest kawałek pieniądza
A tak BTW a propos niesławnego w tym temacie Sound Blastera. Kolega pożyczył mi kilkuletni egzemplarz do testów - o coś takie Ostrzeżenie o przekierowaniu
i nie powiem - poziom szumów a właściwie poziom skwierczeń z iMaka został wyeliminowany do 0 a przynajmniej tak na szybko nie zauwazyłem nic niepokojącego. Testy trwają - dam znać co i jak
Nie napiszę, że jest to poziom apogee bo nie znam go, ale napiszę, że jest lepiej niż out-of-the-box
Napisano 12 lutego 2012 - 15:40
Dodaje moje 3 grosze do tematu, goraco polecam Apogee One, jakosc dzwieku oszalamia, a cena - szybko o niej zapomnisz, najlepiej (czytaj - obowiazkowo) w parze z dobrymi glosnikami i/lub sluchawkami

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych