Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Apple iPad Case vs. Macally Macally BOOKSTAND (?)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Apple iPad Case vs. Macally Macally BOOKSTAND (?) (0 użytkowników oddało głos)

1. Apple iPad Case (18 głosów [46.15%] - Zobacz)

Procent z głosów: 46.15%

2. Macally Macally BOOKSTAND (21 głosów [53.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 53.85%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#76 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:16

Anglia

#77 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 czerwca 2011 - 20:39

Anglia? No i super, bo akurat z tego kraju wysyłał do mnie sprzedawca.

#78 maxld

maxld
  • 636 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 czerwca 2011 - 08:30

No i muszę powiedzieć, że etui z wbudowaną baterią sprawdziło się genialnie! Po 4-5 godzinach oglądania filmów, czytaniu gazet i karcianych gierkach stan naładowania baterii głównej nadal miał poziom 99%. Przez następne 2 tygodnie sporo czytałem i trochę grałem na iPadzie i tylko raz musiałem skorzystać z ładowarki. A drugi raz użyłem jej dopiero przed lotem powrotnym, żeby doładować obie baterie na full (tę w iPadzie i tę zewnętrzną). Z czystym sumieniem mogę polecić to etui - tym bardziej, że w komplecie jest jeszcze neopreonowy pokrowiec doskonale chroniący urządzenie podczas podróży.

Trochę mocno odkopuję, ale dzięki Biblo za info, po przeczytaniu opinii właśnie kupiłem tego case'a :)

#79 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 października 2011 - 22:58

Pytanie do użytkowników Apple Case: jak tam się wasze kejsy trzymają po więcej niż 6 miesiącach? Ogólnie chodzi mi o to czy są taki plamy jak na tym zdjęciu - http://theonbutton.f...05/p1030030.jpg

#80 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 października 2011 - 23:14

Pytanie do użytkowników Apple Case: jak tam się wasze kejsy trzymają po więcej niż 6 miesiącach? Ogólnie chodzi mi o to czy są taki plamy jak na tym zdjęciu - http://theonbutton.f...05/p1030030.jpg

Pojawiają się, ale pozbędziesz się ich odrobiną wody na palcu czy jakiejś szmatce. Nawet odrobina śliny wystarcza

#81 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 października 2011 - 23:31

hmm... to chyba go jednak kupię, bo bookstand od macally już mnie w...nerwia ;) Jesteś z niego zadowolony?

#82 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 24 października 2011 - 13:57

Jednak zdecydowałem się na coś takiego:
Dołączona grafika
;)

#83 Azoxystrobina

Azoxystrobina
  • 1 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 17:08

Witam wszystkich. To mój pierwszy wpis ;) Mam pytanko do kolegi bar-trek jak spisuje się ten case Shield? Pozdrawiam

#84 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 18 marca 2012 - 15:01

Odświeżę trochę wątek ;p. Pytanie do posiadaczy Macally Bookstand na iPada2: czy wam magnesy też wygaszają ekran, kiedy macie odsłonięty ekran, a górną pokrywę trzymacie "pod" urządzeniem? Jest to STRASZNIE irytujące, nie wiem, czy tylko mój egzemplarz tak ma, czy to wada każdego modelu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych