Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Real Racing 2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
387 odpowiedzi w tym temacie

#101 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 grudnia 2010 - 19:01

Zapewne dlatego że piracisz.

To robi się już nudne... Ktoś ma problem i od razu obwinia się go o piracenie.
Ludzie w ten sposób nabijacie sobie posty?
U mnie dwa razy się zdałyło, że nie miałęm głosu. Nie wiem od czego to zależy. Na szczęście restart gierki pomógł.

#102 iMatełko

iMatełko
  • 328 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 grudnia 2010 - 19:18

Ostatnio dostałem informację od kolegi który piraci, że większość ipa z nowszymi gierkami nie maja dźwięków.

#103 Dratek

Dratek
  • 20 postów
  • SkądZgierz

Napisano 18 grudnia 2010 - 19:33

Mi na 2G w ostatnim volvo są dziwne tekstury (nie piracę)

#104 Ziolo87

Ziolo87
  • 459 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 grudnia 2010 - 19:37

Ja nie miałem głosu na początku, natomiast występuje inny problem - po uzyskaniu jakiegoś osiągnięcia, kiedy chcę opublikować to na fejsie, zawiesza grę i nic nie działa, nie reaguje.

#105 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 grudnia 2010 - 19:47

Mi na 2G w ostatnim volvo są dziwne tekstury (nie piracę)

Dołączona grafika
Takie coś? Sorki ale to screen z pewnego forum które "stanowi alternatywę dla AppStore":)

#106 Dratek

Dratek
  • 20 postów
  • SkądZgierz

Napisano 18 grudnia 2010 - 20:12

Tak mam takie coś.

#107 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 grudnia 2010 - 20:17

Powiem jedno = karta 10$ to koszt 33 zł u mojego źródła prosto z AppStore w USA. Radość ze ściągania AKTUALIZACJI poprzez AppStore na telefonie BEZCENNA !

#108 iMatełko

iMatełko
  • 328 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 grudnia 2010 - 20:22

Polać temu wyżej !

#109 patrick1989

patrick1989
  • 495 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 21:06

Wy się podniecacie jak wychodzi dowolna aktualizacja?? Hmm są normalni ludzie i są no-life'y. Wracając do tematu: W grze gameloftu tez jest podobny glitch, co ukazany wyżej.

#110 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 grudnia 2010 - 21:55

Wy się podniecacie jak wychodzi dowolna aktualizacja??
Hmm są normalni ludzie i są no-life'y.

Wracając do tematu:
W grze gameloftu tez jest podobny glitch, co ukazany wyżej.

Nie o tym mówie. Chodzi mi o fakt, że jak masz legalnie kupioną grę to ściągnięcie aktualizacji wygląda zdecydowanie prościej i przyjemniej niż zasysanie gry w formie paczek, z rapida, z serwisów promujących pirackie ich wersje.

Poza tym - dzisiaj wyszła aktualizacji Rage HD i co ? Wciskam sobie JEDEN przycisk i cała mi się ściąga i instaluje. A co musi zrobić pirat ? Ściąga w paczkach (na 100% bo gra waży ponad 700 mb), wypakowuje i wrzuca do iTunes, podłącza telefon, iTunes wrzuca niemiłosiernie długo.

Owszem, są aplikacje, które ściągają odrazu na telefon, ale trwa to jeszcze wolniej niż normalnie - zwykle transfer jest niesamowicie WOLNY. Wiem bo kiedyś jej używałem, ale zmądrzałem ;)

#111 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 18 grudnia 2010 - 22:05

Dratek - na pewno nie piracisz ? ? ? A jak nie to raportuj...

#112 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 grudnia 2010 - 22:17

Powiem jedno = karta 10$ to koszt 33 zł u mojego źródła prosto z AppStore w USA. Radość ze ściągania AKTUALIZACJI poprzez AppStore na telefonie BEZCENNA !

A co sie dzieje jak ma sie piraty, wychodzi aktualka i klika sie "free" w AppStore i leci aktualizacja i mamy oryginał czy jak ?? :D

#113 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 18 grudnia 2010 - 22:38

Homer - AbovePL napisał na końcu 11 strony co i jak jest z tymi piratami :D Cytuję :

Chodzi mi o fakt, że jak masz legalnie kupioną grę to ściągnięcie aktualizacji wygląda zdecydowanie prościej i przyjemniej niż zasysanie gry w formie paczek, z rapida, z serwisów promujących pirackie ich wersje.

Poza tym - dzisiaj wyszła aktualizacji Rage HD i co ? Wciskam sobie JEDEN przycisk i cała mi się ściąga i instaluje. A co musi zrobić pirat ? Ściąga w paczkach (na 100% bo gra waży ponad 700 mb), wypakowuje i wrzuca do iTunes, podłącza telefon, iTunes wrzuca niemiłosiernie długo.

Owszem, są aplikacje, które ściągają odrazu na telefon, ale trwa to jeszcze wolniej niż normalnie - zwykle transfer jest niesamowicie WOLNY. Wiem bo kiedyś jej używałem, ale zmądrzałem

#114 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 grudnia 2010 - 22:38

Jak masz pirata to niedostajesz informacji w AppStore, że jest aktualizacja (chyba, niepamietam. Dawno nie korzystałem. A jeśli już wyskakuje to wciskając UPDATE dostajemy informacje, że jej nie kupiliśmy). Tak czy siak aktualizacji nie dostajemy bo gry nie kupiliśmy, a po prostu iTunes się oszukało i telefon, a by pobrać to sprawdzają konto czy została zakupiona. Jakoś tak. Apple nie jest głupie ;)

#115 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 grudnia 2010 - 22:46

Hehe no domyślam się, że tak sie nie da. Kiedys pracownik mojego taty chciał mieć nawigacje na swoim iP za free nie wiedział jak to zrobić i ja sie z tym babrałem ale w końcu nie dowiedzialem jak to jest z aktualkami.

#116 Polaaaaak

Polaaaaak
  • 133 postów
  • SkądGliwice\Augsburg

Napisano 18 grudnia 2010 - 23:04

Yyyy jedno pytanie. Kupilem sobie wypas bmw ale niestety do wyscigu potrzebuje slabszego auta. Teraz jedynego samochodu sprzedac sie nie daa kasy na inny nie mam :D haha... Trzeba zaczynac od nowa czy jest jakies wyjscie? ;P

#117 Yeti1221

Yeti1221
  • 84 postów
  • SkądHamburg, DE

Napisano 18 grudnia 2010 - 23:15

Yyyy jedno pytanie. Kupilem sobie wypas bmw ale niestety do wyscigu potrzebuje slabszego auta. Teraz jedynego samochodu sprzedac sie nie daa kasy na inny nie mam :D haha... Trzeba zaczynac od nowa czy jest jakies wyjscie? ;P

Też tak miałem, jeździj na tych wyścigach co Ci dają na niego samochód. Np. w drugim sezonie był taki wyścig Mustang vs. Mustang. Zarabiaj tak kasę i kup słabszy samochód.

#118 Polaaaaak

Polaaaaak
  • 133 postów
  • SkądGliwice\Augsburg

Napisano 18 grudnia 2010 - 23:45

Ok, dzieki za pomysl. Nie wpadlem na to.

#119 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 17:42

Mam pytanie, dopiero wczoraj kupiłem grę, grafika i grywalność wspaniała ale tak: kupiłem jako pierwsza fure volvo, z sentymentu. I po kilku pierwszych wyscigach nie dalo rady go juz ulepszac wiec postanowilem ze zmienie samochod. I okazało się, że kazdy wyscig mozna rozegrac jeszcze raz i jeszcze i jeszcze i caly czas dostawac komplet kasy. Jak to dalej wyglada? Bo jeżeli tak to robiąc cały czas ten sam wyscig w koncu kupie sobie mclarena pozdrawiam

#120 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 grudnia 2010 - 17:54

Co z tego jak kupisz mclarena skoro nie będziesz mógł nim jeździć? Na każdy wyścig przypada odpowiednia kategoria auta.

#121 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 18:03

Ok, rozumiem właśnie o to mi chodziło. Po prostu zdziwiło mnie to bo w innych wyscigówkach zawsze jak powtarza sie wyścig to nie dostaje się już tyle samo pieniędzy. Dzięki za odpowiedź

#122 Fazere

Fazere
  • 291 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2010 - 19:35

Ktoś chętny na wyścig, bo z moim mustangiem nie mam szans z nikim na multi :P PS. Pozatym chce zobaczyć czy to wina RR2, że pozostałe pojazdy to takie pokazy slajdów

#123 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 28 grudnia 2010 - 20:44

Ktoś chętny na wyścig, bo z moim mustangiem nie mam szans z nikim na multi :P
PS. Pozatym chce zobaczyć czy to wina RR2, że pozostałe pojazdy to takie pokazy slajdów

Kurde mam tylko McLaren F1 :P

---------- Wpis dodano o 20:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:43 ----------

ups zniszczyłem Ci niespodzianke po przejściu gry :P

#124 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 28 grudnia 2010 - 21:06

Kurde mam tylko McLaren F1 :P

---------- Wpis dodano o 20:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:43 ----------

ups zniszczyłem Ci niespodzianke po przejściu gry :P

Ja już na drugi dzień od kupna go miałem nie chwaląc się na forum :D Pozatym to łatwo wywnioskować że jakieś auto dochodzi :)

#125 Fazere

Fazere
  • 291 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2010 - 21:29

"ups zniszczyłem Ci niespodzianke po przejściu gry :P" To mogles to skasowac zamiast cos dodawac bo przeczytalem to godzine po napisaniu ^^ EDIT: Domyślałem, się bo pisali, że jest jedno więcej niż naliczyłem, ale nie wiedziałem jakie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych