Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy soft 4.2.1 - USB nieczytelne!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#26 psicekus

psicekus
  • 174 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 grudnia 2010 - 13:32

Tylko, ze nie mowimy o aplikacji iPod tylko o urzadzeniu iPod a to kolosalna roznica.

Filozofujesz za bardzo. Mam roczne v70 z Dynaudio i z iPod touch tez nie chodzi. A to juz jest iPod.

Na szczęście w porę cofnąłem soft do 4.1 tylko to było 25 listopada.

A jeśli mam być szczery to prędzej wymienię sprzęt Apple niż auto. Zresztą, z tego co się zorientowałem teraz problem ma volvo a przedtem z innymi markami tez były problemy. Pozostaje czekać na nowy soft. Zresztą nie tylko Volvo ma kłopoty więc myśle, ze apple to poprawi wkrótce.

J

#27 ag48

ag48
  • 12 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 17:53

Dzisiaj wysłałem zapytanie do Volvo Polska jak zamierzają rozwiązać ten problem. Nie spodziewam się odpowiedzi w tym roku. W Applu ten problem jest znany jako Bug ID# 8613657.

#28 Tomashi

Tomashi
  • 10 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 13 grudnia 2010 - 22:24

Witam. Przyłączę się do dyskusji... mam ten sam problem tylko że z nowym radiem Alpine CDE-114BTi. Do momentu upgrade na 4.2.1 wszystko śmigało ok... niestety teraz przerywane jest co chwila połączenie pomiędzy radiem i iphonem, oraz wyświetlany komunikat w telefonie " to akcesorium jest nie jest przystosowane... itd" :(

#29 ag48

ag48
  • 12 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 08:44

Dostałem następującą odpowiedź z Volvo Polska. "Mamy podpowiedz z VCC by wgrac oprogramowanie 4.1 czyli poprzednią wersje i to powinno rozwiązac sprawe, wgranie nowszej wersji 4.2 nie pomoze Zapraszam do serwisu" Oni chcą w serwisie wgrać do telefonu oprogramowanie 4.1 cha,cha

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych