Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

AutoMapa na iOS - oficjalnie w App Store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
548 odpowiedzi w tym temacie

#276 benedetti

benedetti
  • 459 postów

Napisano 28 marca 2011 - 19:52

Zmienili nazwę na AutoMapa Polska iOS.

#277 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 28 marca 2011 - 21:14

nic im to nie pomoze jak automapa nie dziala

---------- Wpis dodano o 22:14 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:13 ----------

najgorsze ze nie chcą oddać kasy zgłaszałem już dwa razy w zeszłym tygodniu i zero odzewu

#278 summerinparis33

summerinparis33
  • 210 postów

Napisano 28 marca 2011 - 21:45

Zmienili nazwę na AutoMapa Polska iOS.

cwaniaczki uciekają od negatywów, po pierwszej odsłonie było prawie 300 wpisów, potem dodali niedziałającą poprawkę i wpisy od nowa, wnet było 90, no to teraz zmiana nazwy i mamy tylko 7 opinii...

#279 TomalaW

TomalaW
  • 5 postów

Napisano 28 marca 2011 - 22:36

napiszcie jak można to zwrócić! Próbuje od kilku dni "zgłosić problem" w appstore (oczywiście na moim koncie z którego kupiłem auto mapę) ale jak klikam link zgłoś problem przy aplikacji to tylko przekierowuje mnie na stronę wsparcia technicznego...

#280 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 28 marca 2011 - 23:49

wygląda że aplikacja za free i nie mają zamiaru nic zwracać

#281 welsh

welsh
  • 298 postów
  • Skądlubuskie

Napisano 29 marca 2011 - 09:31

Dokładnie prawdopodobnie z powodu że jest "in app purchase" musiałbyś zareklamować ją do aqurat

#282 winterfresh74

winterfresh74
  • 140 postów

Napisano 29 marca 2011 - 15:56

Można zwracać na facebook-u jest dużo postów potwierdzających zwrot kasy za ten wspaniały produkt

#283 Solos

Solos
  • 227 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 16:02

Mam nadzieję, że zmienią w końcu sposób licencjonowania produktu, bo teraz zakup AutoMapy nie opłaca się osobom korzystającym z niej okazjonalnie.

#284 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 30 marca 2011 - 17:44

Można zwracać na facebook-u jest dużo postów potwierdzających zwrot kasy za ten wspaniały produkt

ta wszystkie nie potwierdzone , na pytanie jak odzyskali kasę opowiadają ze w itunes report problem ale to nie dotczy tej aplikacji za free
dzwoniłem do suportu apple i mi powiedzieli ze jak chce kasę to muszę zwrócić sie do automapy, a jak zacząłem prosić o zwrot kasy to zamilkli.
debile w koło pytają jaki iphone jaki os i żebym włączył lokalizacje jakbym rozmawiał z automatem

#285 masi0

masi0
  • 332 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marca 2011 - 17:46

napiszcie jak można to zwrócić! Próbuje od kilku dni "zgłosić problem" w appstore (oczywiście na moim koncie z którego kupiłem auto mapę) ale jak klikam link zgłoś problem przy aplikacji to tylko przekierowuje mnie na stronę wsparcia technicznego...

napiszalem do supportu i opisalem problem + nr transakcji i nazwe subskrypcji, wszystko trwało 3-4 dni - kase mam juz na koncie

#286 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 postów
  • SkądElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 17:46

Dziś został wysłany kolejny update. Zobaczymy czy tym razem się uda i nawigacja zadziała.

#287 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 30 marca 2011 - 17:49

hehe, zmienili nazwę i 500 negatywnych komentarzy poszło w niepamięć :lol:

#288 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 postów
  • SkądElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 17:52

Komentarze zmieniły się po update a nie po zmianie nazwy ;-)

#289 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 30 marca 2011 - 17:56

Komentarze zmieniły się po update a nie po zmianie nazwy ;-)

na jedno wychodzi... zniknęły to zniknęły ;)

#290 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 postów
  • SkądElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 18:00

W iTunes masz widok komentarzy podzielony na aktualną wersję i wszystkie wersje więc nic w przyrodzie nie ginie.

#291 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 18:07

a ja mimo negatywnych nastawień do iAM podzielę się ciekawostką którą zaobserwowałem stojąc dzisiaj w korku w wawce. sytuacja jest taka. nawigacja mnie poprowadziła wzdłuż wisły do tunelu. jak tam już wjechałem to niestety "nadziałem" się na korek. trzy pasy zajęte i prędkość około 5-10km/h po 100 metrach myślałem że iPek straci fiksa gdyż toczyłem się w tunelu. a tu o dziwo pojawiła się małymi literkami informacja mniej więcej o tej treści "nawigacja poprzez system GSM" i mój punkt na mapie nie skakał lub nie zgasł tylko spokojnie pokazywał moją pozycję oraz upływ trasy jak wydostałem się z tunelu to GPS w iPku zaraz złapał fixa jak korzystałem z tomtom to przejazd tym tunelem powodował że nawigacja glupiała gdyż GPS tracił fixa a w iAM nie... ciągnie że aż miło. taka mała informacja tak na boku

#292 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 30 marca 2011 - 18:09

mam nadzieję że w końcu zadziała bo juz postep zrobili poprzednim uaktualnieniem

#293 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 18:10

aha dodam jeszcze że nawigacja działa u mnie już na 4-ech urządzeniach 3 iPki /mój, żony i syna/ oraz na iPadzie.

#294 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 30 marca 2011 - 18:24

dostałem przed chwilą maila , oczywiście temat zwrotu kasy przemilczeli

Witam,

Przesalimy do certyfikacji Apple now wersj iAM poprawiajc bd wystpujcy na niektrych urzdzeniach zwizany z brakiem prawidowej lokalizacji.

Apple na stronach dla developerw podaje, e czas certyfikacji nowej wersji wynosi od 2 do 10 dni. S to jednak terminy szacunkowe.

Staramy si przyspieszy ten proces i jestemy w staym kontakcie z Apple.

Jednoczenie informujemy, e osoby, ktre zgaszay ten problem bd miay przeduon licencj.

Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen AutoMapa (dk)

#295 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:05

Witam W dalszym ciągu wstrzymuję się z zakupem tego programu.Czy naprawdę nie jest wart swojej ceny?Cały czas są z Nim problemy? Na razie korzystam z Navigona na iP4 korzystając z uchwytu TomTom i jest ok,nieraz tylko zdarza mu się wytyczać dziwne trasy.Czy Automapa jest w tym dużo lepsza?

#296 masi0

masi0
  • 332 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:07

Witam
W dalszym ciągu wstrzymuję się z zakupem tego programu.Czy naprawdę nie jest wart swojej ceny?Cały czas są z Nim problemy?
Na razie korzystam z Navigona na iP4 korzystając z uchwytu TomTom i jest ok,nieraz tylko zdarza mu się wytyczać dziwne trasy.Czy Automapa jest w tym dużo lepsza?

Mnie niestety Navigon z Warszawy do Torunia i w samym Torunia prowadził różne trasy :)

#297 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:23

Ja myślę, że żadna nawigacja nie przebije Automapy pod względem wyznaczania "ciekawych" tras ;) Co prawda było to na wersji 4, więc może już tak nie jest. Było tak, że parę razy wyznaczając sobie trasy ponad 150 km, wybrałem opcję najkrótsza, bo miałem ochotę pojechać inaczej niż zwykle. Dwa z tych przypadków zapamiętałem do dziś, raz zostałem poprowadzony na most, który został zerwany w czasie powodzi jakieś 15 lat wcześniej i oczywiście nie odbudowany, drugim razem Automapa próbowała mnie namówić do pojechania przez las drogą, której praktycznie nie było widać, tak zarosła (a było po środku 150 km trasy). Pomimo, że na Navigonie też czasem wybieram trasę najkrótszą, to jeszcze takich numerów mi nie wyciął... :) Co do iAM, to chętnie ją potestuję, ale dopiero jak dodadzą traffic i poprawią obecnie wyłapane błędy w fazie płatnych beta testów. Oczywiście również landscape, bo inaczej nie lubię :) Pozdrawiam

#298 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:39

Czyli narazie a iAM nie ma trybu Landscape?To teraz na pewno jej nie kupię.

#299 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 01 kwietnia 2011 - 11:14

ja też czekam. Gdyby licencja była dożywotnia to może bym kupił a tak.. AutoMapa moze zacząć działać dobrze dopiero po roku jak wyjdzie kilka aktualizacji. A wtedy już po licencji..

#300 pooley

pooley
  • 91 postów

Napisano 04 kwietnia 2011 - 15:02

No to dzisiaj mi iAM zrobila psikusa 2 razy... za kazdym razem kiedy zjechalem z trasy - zawiesila sie aplikacja, raz zaraz potem sie wywalilo kompletnie :) Musza chlopaki jeszcze troche nad tym popracowac :) Ale poza tym jest calkiem niezle, czekam z utesknieniem na traffic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych