Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

AutoMapa na iOS - oficjalnie w App Store

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
548 odpowiedzi w tym temacie

#276 benedetti

benedetti
  • 459 post贸w

Napisano 28 marca 2011 - 19:52

Zmienili nazw臋 na AutoMapa Polska iOS.

#277 slawrumia

slawrumia
  • 1聽293 post贸w
  • Sk膮dRumia

Napisano 28 marca 2011 - 21:14

nic im to nie pomoze jak automapa nie dziala

---------- Wpis dodano o 22:14 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:13 ----------

najgorsze ze nie chc膮 odda膰 kasy zg艂asza艂em ju偶 dwa razy w zesz艂ym tygodniu i zero odzewu

#278 summerinparis33

summerinparis33
  • 210 post贸w

Napisano 28 marca 2011 - 21:45

Zmienili nazw臋 na AutoMapa Polska iOS.

cwaniaczki uciekaj膮 od negatyw贸w, po pierwszej ods艂onie by艂o prawie 300 wpis贸w, potem dodali niedzia艂aj膮c膮 poprawk臋 i wpisy od nowa, wnet by艂o 90, no to teraz zmiana nazwy i mamy tylko 7 opinii...

#279 TomalaW

TomalaW
  • 5 post贸w

Napisano 28 marca 2011 - 22:36

napiszcie jak mo偶na to zwr贸ci膰! Pr贸buje od kilku dni "zg艂osi膰 problem" w appstore (oczywi艣cie na moim koncie z kt贸rego kupi艂em auto map臋) ale jak klikam link zg艂o艣 problem przy aplikacji to tylko przekierowuje mnie na stron臋 wsparcia technicznego...

#280 slawrumia

slawrumia
  • 1聽293 post贸w
  • Sk膮dRumia

Napisano 28 marca 2011 - 23:49

wygl膮da 偶e aplikacja za free i nie maj膮 zamiaru nic zwraca膰

#281 welsh

welsh
  • 298 post贸w
  • Sk膮dlubuskie

Napisano 29 marca 2011 - 09:31

Dok艂adnie prawdopodobnie z powodu 偶e jest "in app purchase" musia艂by艣 zareklamowa膰 j膮 do aqurat

#282 winterfresh74

winterfresh74
  • 140 post贸w

Napisano 29 marca 2011 - 15:56

Mo偶na zwraca膰 na facebook-u jest du偶o post贸w potwierdzaj膮cych zwrot kasy za ten wspania艂y produkt

#283 Solos

Solos
  • 227 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 16:02

Mam nadziej臋, 偶e zmieni膮 w ko艅cu spos贸b licencjonowania produktu, bo teraz zakup AutoMapy nie op艂aca si臋 osobom korzystaj膮cym z niej okazjonalnie.

#284 slawrumia

slawrumia
  • 1聽293 post贸w
  • Sk膮dRumia

Napisano 30 marca 2011 - 17:44

Mo偶na zwraca膰 na facebook-u jest du偶o post贸w potwierdzaj膮cych zwrot kasy za ten wspania艂y produkt

ta wszystkie nie potwierdzone , na pytanie jak odzyskali kas臋 opowiadaj膮 ze w itunes report problem ale to nie dotczy tej aplikacji za free
dzwoni艂em do suportu apple i mi powiedzieli ze jak chce kas臋 to musz臋 zwr贸ci膰 sie do automapy, a jak zacz膮艂em prosi膰 o zwrot kasy to zamilkli.
debile w ko艂o pytaj膮 jaki iphone jaki os i 偶ebym w艂膮czy艂 lokalizacje jakbym rozmawia艂 z automatem

#285 masi0

masi0
  • 338 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 30 marca 2011 - 17:46

napiszcie jak mo偶na to zwr贸ci膰! Pr贸buje od kilku dni "zg艂osi膰 problem" w appstore (oczywi艣cie na moim koncie z kt贸rego kupi艂em auto map臋) ale jak klikam link zg艂o艣 problem przy aplikacji to tylko przekierowuje mnie na stron臋 wsparcia technicznego...

napiszalem do supportu i opisalem problem + nr transakcji i nazwe subskrypcji, wszystko trwa艂o 3-4 dni - kase mam juz na koncie

#286 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 post贸w
  • Sk膮dElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 17:46

Dzi艣 zosta艂 wys艂any kolejny update. Zobaczymy czy tym razem si臋 uda i nawigacja zadzia艂a.

#287 bar-trek

bar-trek
  • 6聽159 post贸w

Napisano 30 marca 2011 - 17:49

hehe, zmienili nazw臋 i 500 negatywnych komentarzy posz艂o w niepami臋膰 :lol:

#288 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 post贸w
  • Sk膮dElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 17:52

Komentarze zmieni艂y si臋 po update a nie po zmianie nazwy ;-)

#289 bar-trek

bar-trek
  • 6聽159 post贸w

Napisano 30 marca 2011 - 17:56

Komentarze zmieni艂y si臋 po update a nie po zmianie nazwy ;-)

na jedno wychodzi... znikn臋艂y to znikn臋艂y ;)

#290 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 post贸w
  • Sk膮dElblag, Poland

Napisano 30 marca 2011 - 18:00

W iTunes masz widok komentarzy podzielony na aktualn膮 wersj臋 i wszystkie wersje wi臋c nic w przyrodzie nie ginie.

#291 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 18:07

a ja mimo negatywnych nastawie艅 do iAM podziel臋 si臋 ciekawostk膮 kt贸r膮 zaobserwowa艂em stoj膮c dzisiaj w korku w wawce. sytuacja jest taka. nawigacja mnie poprowadzi艂a wzd艂u偶 wis艂y do tunelu. jak tam ju偶 wjecha艂em to niestety "nadzia艂em" si臋 na korek. trzy pasy zaj臋te i pr臋dko艣膰 oko艂o 5-10km/h po 100 metrach my艣la艂em 偶e iPek straci fiksa gdy偶 toczy艂em si臋 w tunelu. a tu o dziwo pojawi艂a si臋 ma艂ymi literkami informacja mniej wi臋cej o tej tre艣ci "nawigacja poprzez system GSM" i m贸j punkt na mapie nie skaka艂 lub nie zgas艂 tylko spokojnie pokazywa艂 moj膮 pozycj臋 oraz up艂yw trasy jak wydosta艂em si臋 z tunelu to GPS w iPku zaraz z艂apa艂 fixa jak korzysta艂em z tomtom to przejazd tym tunelem powodowa艂 偶e nawigacja glupia艂a gdy偶 GPS traci艂 fixa a w iAM nie... ci膮gnie 偶e a偶 mi艂o. taka ma艂a informacja tak na boku

#292 slawrumia

slawrumia
  • 1聽293 post贸w
  • Sk膮dRumia

Napisano 30 marca 2011 - 18:09

mam nadziej臋 偶e w ko艅cu zadzia艂a bo juz postep zrobili poprzednim uaktualnieniem

#293 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 30 marca 2011 - 18:10

aha dodam jeszcze 偶e nawigacja dzia艂a u mnie ju偶 na 4-ech urz膮dzeniach 3 iPki /m贸j, 偶ony i syna/ oraz na iPadzie.

#294 slawrumia

slawrumia
  • 1聽293 post贸w
  • Sk膮dRumia

Napisano 30 marca 2011 - 18:24

dosta艂em przed chwil膮 maila , oczywi艣cie temat zwrotu kasy przemilczeli

Witam,

Przesalimy do certyfikacji Apple now wersj iAM poprawiajc bd wystpujcy na niektrych urzdzeniach zwizany z brakiem prawidowej lokalizacji.

Apple na stronach dla developerw podaje, e czas certyfikacji nowej wersji wynosi od 2 do 10 dni. S to jednak terminy szacunkowe.

Staramy si przyspieszy ten proces i jestemy w staym kontakcie z Apple.

Jednoczenie informujemy, e osoby, ktre zgaszay ten problem bd miay przeduon licencj.

Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen AutoMapa (dk)

#295 suprnowa

suprnowa
  • 664 post贸w
  • Sk膮dRadom/Norway

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:05

Witam W dalszym ci膮gu wstrzymuj臋 si臋 z zakupem tego programu.Czy naprawd臋 nie jest wart swojej ceny?Ca艂y czas s膮 z Nim problemy? Na razie korzystam z Navigona na iP4 korzystaj膮c z uchwytu TomTom i jest ok,nieraz tylko zdarza mu si臋 wytycza膰 dziwne trasy.Czy Automapa jest w tym du偶o lepsza?

#296 masi0

masi0
  • 338 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:07

Witam
W dalszym ci膮gu wstrzymuj臋 si臋 z zakupem tego programu.Czy naprawd臋 nie jest wart swojej ceny?Ca艂y czas s膮 z Nim problemy?
Na razie korzystam z Navigona na iP4 korzystaj膮c z uchwytu TomTom i jest ok,nieraz tylko zdarza mu si臋 wytycza膰 dziwne trasy.Czy Automapa jest w tym du偶o lepsza?

Mnie niestety Navigon z Warszawy do Torunia i w samym Torunia prowadzi艂 r贸偶ne trasy :)

#297 SLaweck

SLaweck
  • 173 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:23

Ja my艣l臋, 偶e 偶adna nawigacja nie przebije Automapy pod wzgl臋dem wyznaczania "ciekawych" tras ;) Co prawda by艂o to na wersji 4, wi臋c mo偶e ju偶 tak nie jest. By艂o tak, 偶e par臋 razy wyznaczaj膮c sobie trasy ponad 150 km, wybra艂em opcj臋 najkr贸tsza, bo mia艂em ochot臋 pojecha膰 inaczej ni偶 zwykle. Dwa z tych przypadk贸w zapami臋ta艂em do dzi艣, raz zosta艂em poprowadzony na most, kt贸ry zosta艂 zerwany w czasie powodzi jakie艣 15 lat wcze艣niej i oczywi艣cie nie odbudowany, drugim razem Automapa pr贸bowa艂a mnie nam贸wi膰 do pojechania przez las drog膮, kt贸rej praktycznie nie by艂o wida膰, tak zaros艂a (a by艂o po 艣rodku 150 km trasy). Pomimo, 偶e na Navigonie te偶 czasem wybieram tras臋 najkr贸tsz膮, to jeszcze takich numer贸w mi nie wyci膮艂... :) Co do iAM, to ch臋tnie j膮 potestuj臋, ale dopiero jak dodadz膮 traffic i poprawi膮 obecnie wy艂apane b艂臋dy w fazie p艂atnych beta test贸w. Oczywi艣cie r贸wnie偶 landscape, bo inaczej nie lubi臋 :) Pozdrawiam

#298 suprnowa

suprnowa
  • 664 post贸w
  • Sk膮dRadom/Norway

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:39

Czyli narazie a iAM nie ma trybu Landscape?To teraz na pewno jej nie kupi臋.

#299 FishBB

FishBB
  • 1聽244 post贸w
  • Sk膮dPOLAND

Napisano 01 kwietnia 2011 - 11:14

ja te偶 czekam. Gdyby licencja by艂a do偶ywotnia to mo偶e bym kupi艂 a tak.. AutoMapa moze zacz膮膰 dzia艂a膰 dobrze dopiero po roku jak wyjdzie kilka aktualizacji. A wtedy ju偶 po licencji..

#300 pooley

pooley
  • 91 post贸w

Napisano 04 kwietnia 2011 - 15:02

No to dzisiaj mi iAM zrobila psikusa 2 razy... za kazdym razem kiedy zjechalem z trasy - zawiesila sie aplikacja, raz zaraz potem sie wywalilo kompletnie :) Musza chlopaki jeszcze troche nad tym popracowac :) Ale poza tym jest calkiem niezle, czekam z utesknieniem na traffic

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych