kto ci takich bzdur naopowiadal?^^ ja mam gevey i mi normalnie smiga na 4.3.2 , no chyba, ze ktos ma te rzekome podroby i mu nie dziala, ale nic o tym nie wiem...
przeczytalam prawie caly ten watek i jeszcze torche innych info w necie , moze mi sie namieszalo...
Ale np. na tej aukcji to jest napisane: [url=http://allegro.pl/iphone-4-unlock-skuteczny-gevey-turbo-sim-warszawa-i1583619326.html]IPHONE 4 UNLOCK SKUTECZNY GEVEY TURBO SIM WARSZAWA (1583619326) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
"UWAGA NA SPRZEDAJĄCYCH twierdzących, że karty współpracują jeszcze z iPhone 4G posiadającymi soft 4.3 (baseband 04.10.01) - świadczy to i ich zupełnym braku orientacji co sprzedają. Owszem według opisu producenta karty współpracują z tymi softami ale wszystkie amerykańskie fora dyskusyjne infromują, iż telefony z tym softem bardzo ciężko współpracują = zacinają się, gubią zasięg itd."
No ale skoro mowisz, ze Ci dziala to super! Tylko zastanawia mnie jeszcze fakt, co sie moze stac kiedy operator/ktos inny zorientuje sie ze w ten sposob korzysta sie z IP.... Jakie moga byc konsekwencje? :|