Kartę kupiłem na Allegro z Gdańska ale rownież sprawdziłem jej legalności na stronie rsim5 kodem pod zdrapka. Na wszystko piszesz ze będzie działać z rsim mini 2 lub r sim mini plus. Jednak na sieci USA czy canada tam gdzie rownież jest cdma niestety nie jest to możliwe. Czytałem na forum rsim5 ze jest jakiś sposób aktywacja nie poprzez cdma lecz karta sim pózniej jb i dopiero obejście simlocka ale ten sposób jest coś słabo opisany.
Normalny sposób obejścia karta rsim w telefonach z tych państw nie działa. Jeśli jest inaczej to proszę podać taki sposób.
Po pierwsze nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, na Mini 2 na dzień dzisiejszy da się uruchomić każdy telefon, łącznie z CDMA a niestety AIR 2 ma oprogramowanie które nie działa prawidłowo stąd brak tej karty w naszej ofercie. Kupiłeś kartę u nieautoryzowanego dystrybutora radź sobie sam, niestety zbyt wiele czasu poświęcam aby sprawdzać wszystko i rozwiązywać problemy.
- - - Połączono posty - - -
Jaka karta r sim potrzebna jest do 100% dzialania na iphone 5 ios 7.1.1 ? (Glownie chodzi o prawidlowe dzialanie internetu 3g itd.) aktualnie posiadam r sim 9 pro i niestety dziala mi tylko edge nawet po patchu z cydii.
W jakiej sieci w PL, ogólnie działanie 3G nie zależy od podkładki tylko od karty SIM operatora.