Kurcze, brakuje mi tylko jednego achievka (waste not wan not). Ktos pomoze?
Mnie też tego brakuje tylko tego i oczywiście 'Level un-capped', ale przyjdzie na niego czas

Czytałem gdzieś, nawet w paru miejscach, że od kiedy jest alternatywna droga przez podziemia, nie jest możliwe znalezienie wszystkiego w jednym przejściu, niestety zawsze zostaną woreczki ze złotem na tej drugiej ścieżce... Oczywiście wcale być tak nie musi.
Worki bywają również u Gortoela, a flaszki u Ealoseum, możliwe że u Kuero też coś bywa, i co wtedy jak tam nie możesz wejść, bo nie masz jeszcze IB? Następne pytanie, jak się ma max flaszek i można wziąć następnej?
Zauważyliście, że te worki bywają w bardzo dziwnych miejscach? Parę razy widziałem na drzewie, zaraz na samym początku bloodline, widać go może ze 2 sekundy? Może trzeba zrobić listę gdzie można się ich spodziewać? Ja przez przypadek znalazłem miejsce, gdzie worek może być i da się go wziąć, a wcale go nie widać

@BiskupPro
Bo jak dla mnie, to nie jest gra do łażenia sobie, tylko do siekania

Tylko czy coś to psuje? W tej grze chodzi o samo wywijanie mieczem, przynajmniej dla mnie i pewnie dla wielu miłośników tej gry

Pozdrawiam