jestem na bloodline 60^2 i zdaje sobie sprawę że moje możliwości sie kończą
60? Nigdy nie bylem na tak wysokim pokoleniu, bo jak to sobie to wszystko policzyc, to w sumie nie ma takiej potrzeby. Wg. mnie najszybszy sposob levelowania jest taki:
1. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^2).
2. Wrocic na sam poczatek gry (Restart Blodline 1) i zabic trzech niesmiertelnych.
3. Zabijac niesmiertelnych tak dlugo, az za zdobyte pieniadze wymasteruje sie wszystkie przemioty.
4. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^2).
5. Kupic i wymasterowac tylko nowe przedmioty ze sklepu.
6. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^3).
7. Wrocic na sam poczatek gry (Restart Blodline 1) i zabic trzech niesmiertelnych.
8. Zabijac niesmiertelnych tak dlugo , az za zdobyte pieniadze wymasteruje sie wszystkie przemioty.
9. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^2).
10. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^3).
11. Kupic i wymasterowac tylko nowe przedmioty ze sklepu.
12. Dojsc do mecha, pokonac go i zaczac New Game+ (^4).
I tak dalej.
Najwazniejsze w planie powyzej jest to, ze Restart Blodline 1 przenosi na sam poczatek gry (^1), a nie na poczatek
obecnej gry (^2, ^3, ...). Dzieki temu mozna szybko zarobic na wymasterowanie najkosztowniejszych przedmiotow, ale przez to trzeba pozniej wracac coraz dluzsza droge przez kolejne New Game+. I tu trzeba zwrocic uwage, ze pozniej ekwipunek nie pelni juz az tak waznej roli jak na poczatku i tak naprawde potrzebny jest tylko IB, a i to przede wszystkim jako klucz w podziemiach.