Było mowione juz wczesniej - telefon nic nie zużywa "na swoje potrzeby" Możemy wyłączyć powiadomienia push oraz automatyczne sprawdzanie poczty i telefon nic bez naszej wiedzy nie pobierze. Co do pakietu - ja mam 100MB miesięcznie i w zupełności mi wystarcza na codzienne pobranie artykulów do programu Gazeta, sprawdzenie poczty, pogody i jeszcze kilku innych rzeczy. Chyba że ktoś zamierza korzystać z YouTube czy słuchać radia intertetowego - bez większego pakietu się nie obejdzie (swoją drogą słuchanie radia przez 3G z jakimkolwiek limitem danych to chyba samobójstwo - wszystko idzie na radio). Moim zdaniem dla opisanych przez Ciebie potrzeb 125 MB w zupełności wystarczy, szczegolnie ze masz tez dostep do WiFi
Drodzy Panowie !
No i o taką odpowiedź mi chodziło od początku

Czyli jest taka opcja ,że wyłączam powiadomienia PUSH , oraz automatyczne sprawdzanie poczty i nic telefon mi nie 'zeżre' bez mojej wiedzy / zgody / pozwolenia / zezwolenia .
Tylko wchodzę do internetu by sprawdzic pocztę jedynie , gdy ja tego chcę
Wnioskuje, ze jesteś pesymista i nie bardzo czytasz co się do Ciebie pisze bo się nastawiles, ze się nie da. W takim razie może rzeczywiście zrezygnuj z zakupu iPhone'a.
Krakers,
z zakupu Iphone'a nie zrezygnuję , chocby nie wiem co
Napisałem tutaj nie,żebyscie mnie oceniali , czy jestem pesymistą/realistą, czy optymistą tylko pomogli mi, jako fachowcy bardziej poznac Iphone'a

.
Tak na przyszłosc - gdzie mogę wyłączyc powiadomienia PUSH , oraz automatyczne pobieranie poczty, ewentualnie jeszcze cos co samo pobiera internet ?
Chciałbym to zrobic juz pierwszego dnia i spokój