Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

GG & Gadu-Gadu HD ~ Gadu Gadu na iOS

• Please log in to reply
324 replies to this topic

#276 sarelco

sarelco
  • 114 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 05 July 2011 - 15:37

Czy GG chodzi na iOS 5dev?

#277 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 July 2011 - 18:00

Sprawdź ;)

#278 pietrov11

pietrov11
  • 10 posts

Posted 25 August 2011 - 12:27

mobilne gg a iphone 2 Witam prosze posiadaczy iphona 2g i zarazem mobilnego gg o opinie jak sprawuje sie mobilne gg na tym tel? \dodam ze moja praca polega na pisaniu na gg, i chcilabym rezygnować z siedzenia przy kompie i pisac sobie na gg w tel. myslalem tez o tablecie ale jest duzy i do samego gg przesada btw mam tez iphona 4, na nim gg chodzi przepieknie, ale jesli wlacze na nim gg i potem chce wykonac np tel albo wyjsc z tego gg to od razu sie wylacza, nie moze byc uspione jak inne aplikacjie i przywolywane do dzialania przez multitasting a iphone 2g lezal bys sobie zawsze gdzies w domu i namim bym pracowal. tylko prosze napisac czy to oby nie zamulalo jakos na starym iphonie

#279 Artek777

Artek777
  • 499 posts
  • SkądSanok, PL

Posted 25 August 2011 - 12:47

Na moim 3G gg chodzi wolno a na 2G wogule nie zainstalujesz bo ostatni soft na niego to 3.1.3 a gg wymaga 4.x Ewentualnie oszukac go programem z cydi fw charger czy jakos tak. Mozesz tez edytowac plik z numerem softu to moze uruchomisz gg. (poszukaj bylo na forum) Ale generalnie to u mnie muli gg wiec nie polecam dla 2G

#280 pietrov11

pietrov11
  • 10 posts

Posted 25 August 2011 - 14:41

a jeszcze zapytam o jedna rzecz
dlaczego w iphonie nie dziala mi internet ? wyskakuje takie cos [url=http://www.wrzuc.to/8CeMchA.wt]IMG_0649[1][/url]

#281 pietrov11

pietrov11
  • 10 posts

Posted 25 August 2011 - 17:13

halo ?

#282 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 25 August 2011 - 20:21

a jeszcze zapytam o jedna rzecz
dlaczego w iphonie nie dziala mi internet ? wyskakuje takie cos IMG_0649[1]

Najlepiej jakbyś wstawił screen-a odrazu na np. imageshack i wrzucił tu bezpośredni link a nie ktoś jeszcze ma specjalnie ściągać to na dysk.

#283 Ali

Ali
  • 5 posts
  • SkądNakło Śl.

Posted 28 May 2012 - 19:48

Gadu Gadu HD No Push Notification Witam Posiadam iPad 2 i od jakiegoś czasu mam problem z gg hd na nim. W ustawieniach odnośnie powiadomien mam zanaczone we wszystkich programach opcje powiadomienia jako baner. Zauważyłem że baner mam z każdej innej aplikacji tylko nie z gg hd. W opcjach mam wszystko ustawione tak jak powinno być. Zawsze gdy mialem gg odpalone w tle dostawałem rozmowy na lock screen i do systemu powiadomien natomiast od paru dni mimo zaznaczonych opcji nic sie nie dzieje. Jest to strasznie denerwując bo nigdy nie wiem czy ktoś pisała. Dopieo po odpaleniu gg widze w górnym prawym rogu liczbe nie odebranych rozmów. Zastanawiam sie czy to wina iPada i systemu powiadomień czy bardziej aplikacji gg. Czy ktoś z użytkowników ma podobny problem ? Pozdrawiam

#284 migg6k

migg6k
  • 1 posts

Posted 29 May 2012 - 21:26

Witam, Mam problem z aplikacja ggHD, otóż zawsze gdy nacisne przycisk home w moim ipadzie pierwszej generacji gg automatycznie zmienia mój status na niedostępny. Jak to zmienić żeby cały czas mógł odbierać wiadomości a nie tylko wtedy gdy gg hd jest akurat na moim ekrani zmaksymalizowany? Pozdrawiam.

#285 robertpatryk

robertpatryk
  • 372 posts
  • SkądŁódź

Posted 31 May 2012 - 16:23

Witam

Posiadam iPad 2 i od jakiegoś czasu mam problem z gg hd na nim. W ustawieniach odnośnie powiadomien mam zanaczone we wszystkich programach opcje powiadomienia jako baner. Zauważyłem że baner mam z każdej innej aplikacji tylko nie z gg hd. W opcjach mam wszystko ustawione tak jak powinno być. Zawsze gdy mialem gg odpalone w tle dostawałem rozmowy na lock screen i do systemu powiadomien natomiast od paru dni mimo zaznaczonych opcji nic sie nie dzieje. Jest to strasznie denerwując bo nigdy nie wiem czy ktoś pisała. Dopieo po odpaleniu gg widze w górnym prawym rogu liczbe nie odebranych rozmów. Zastanawiam sie czy to wina iPada i systemu powiadomień czy bardziej aplikacji gg.

Czy ktoś z użytkowników ma podobny problem ?

Pozdrawiam

U mnie rówież zniknęły powiadomienia.

#286 konio124

konio124
  • 670 posts

Posted 01 June 2012 - 18:58

Witam

Posiadam iPad 2 i od jakiegoś czasu mam problem z gg hd na nim. W ustawieniach odnośnie powiadomien mam zanaczone we wszystkich programach opcje powiadomienia jako baner. Zauważyłem że baner mam z każdej innej aplikacji tylko nie z gg hd. W opcjach mam wszystko ustawione tak jak powinno być. Zawsze gdy mialem gg odpalone w tle dostawałem rozmowy na lock screen i do systemu powiadomien natomiast od paru dni mimo zaznaczonych opcji nic sie nie dzieje. Jest to strasznie denerwując bo nigdy nie wiem czy ktoś pisała. Dopieo po odpaleniu gg widze w górnym prawym rogu liczbe nie odebranych rozmów. Zastanawiam sie czy to wina iPada i systemu powiadomień czy bardziej aplikacji gg.

Czy ktoś z użytkowników ma podobny problem ?

Pozdrawiam

Mam identyczny problem na iPadzie 3

Moje pytanie zadane w innym temacie.

Witam
Mam problem z GG HD na iPada.
Niedawno wymieniłem nowego iPada z powodu zażółcenia ekranu , podpoiłem się pod iTunes i wgrałem całą kopie z poprzedniego modelu , jedyny problem jaki zauważyłem to brak powiadomień push na GG HD , pomimo tego iż w ustawieniach wszystko jest aktywne.
Dodam tylko że na poprzednim iPadzie powiadomienia działały.
Próbowałem ponownej instalacji GG HD ale problem nie ustąpił , z ciekawości zainstalowałem GG z iPhone i na tej wersji powiadomienia push normalnie działają , ale bardziej zależy mi na wersji HD dla iPada.

Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem ?? jeśli tak to proszę o radę.

#287 reaper

reaper
  • 1108 posts

Posted 03 June 2012 - 20:44

Czy ktos moze sprawdzic czy ma problemy z otrzymywanie wiadomosci push na Gadu-Gadu przy sofcie 5.1.1 ? Prosze tez o info czy sa takie problemy na wczesniejszych softach. Ja obecnie mam problem - wiadomosci nie dochodza na sofcie 5.1.1 iPhone 4

#288 Kyniol_73

Kyniol_73
  • 24 posts
  • SkądKatowice

Posted 04 June 2012 - 10:06

U mnie jest problem na ipad 3 i iPhone 4s kolegi. Przestały przychodzić powiadomienia

#289 konio124

konio124
  • 670 posts

Posted 04 June 2012 - 10:58

Sprawdzałem na iPadzie 2 u mojego kumpla ,soft 5.1.1 powiadomienia push w GG HD nie działają , na moim iPadzie 3 z softem 5.1.1 też nie działają . Wysłałem zapytanie do pomocy technicznej GG ale jak na razie nie ma żadnej odpowiedzi.

#290 reaper

reaper
  • 1108 posts

Posted 05 June 2012 - 15:30

O, cos chyba ruszylo-mozecie sprawdzic?

#291 konio124

konio124
  • 670 posts

Posted 05 June 2012 - 16:54

O, cos chyba ruszylo-mozecie sprawdzic?

Rzeczywiście, u mnie też ruszyło
Ale powiem wam szczerze, że wolę korzystać z wersji na iPhone, powiększenie x2 i jest OK , przynajmniej wszystkie plik graficzne itp. dochodzą, czego nie można powiedzieć o wersji HD

Ps. Dostałem odpowiedź z działu technicznego GG.

Witam,
W tej sprawie przewidziana jest aktualizacja, jednakże ciężko wskazać termin kiedy to nastąpi tak
więc jedyne co mogę na chwilę obecną polecić to cierpliwość.

#292 leesiuu

leesiuu
  • 30 posts
  • SkądTychy

Posted 11 June 2012 - 04:04

Pisałem ostatnio do GG w sprawie nowej wersji dla iPada i powiedzieli, że pracują, ale nie moga powiedzieć kiedy nowa wersja dla nas zawita :( Również wolę tą z telefonu - wszystko dochodzi i nie ma problemow jak na iPadzie [akurat ja mam ten problem, ale nie wszyscy go mają], że przychodzą podwójne powiadomienia. Obrazki jak chcę to załączam na telefonie na chwile i dostaję to co chcę ;)

#293 ogjjen

ogjjen
  • 33 posts

Posted 11 August 2012 - 18:31

Tylko mi po najnowszej aktualizacji gg zaczęło niemożliwie mulić na iphonie 3gs? Samo odczytanie nowej wiadomości zajmuje ok. 5 min, razem z kilkoma wysypami do menu.

#294 tomek2855

tomek2855
  • 85 posts

Posted 23 August 2012 - 21:34

Witam, zainstalowalem gg na tel i nie moge sie w ogole zalogowac. Po kliknięciu zaloguj nic sie nie dzieje tylko aplikacja sie zacina.

#295 ixion

ixion
  • 347 posts
  • SkądGdynia

Posted 27 August 2012 - 11:27

Ściągnij nową zaktualizowaną wersje, wyszła dzisiaj i spróbuj.

#296 tomek2855

tomek2855
  • 85 posts

Posted 27 August 2012 - 23:12

No i właśnie na nowej wersji poszło

#297 iHarcerz

iHarcerz
  • 5 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 28 August 2012 - 11:42

W nowej wersji zniknął problem jaki miałem z długimi rozmowami. W pewnym momencie znikała treść wiadomości i nie było widac ani co piszę ja ani co odpisuje kolega. mam za to inny problem: - klawiatura czasem się chowa i później nie chce wjechać. Dopiero restart urządzenia pomaga. Czy też tak macie? Chodzi o iPada 2

#298 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 28 August 2012 - 13:42

Czy nowa wersja wnosi jakieś poprawki w obsłudze wiadomości Push? Nie wiem, czy coś źle robię, czy co, ale już po kilku minutach przestają do mnie dochodzić nowe wiadomości. Taki IM+ działa u mnie przez jakieś 7 godzin.

#299 Pieka

Pieka
  • 647 posts

Posted 28 August 2012 - 15:17

Push włącza się po około 10 minutach i sam w sobie działa dobrze. Niestety od bodajże dwóch wersji nadal otrzymujemy lakoniczny komunikat typu "Masz 1 nową rozmowę", czy coś w tym stylu. I to jest wielki minus obecnego GG.

#300 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 28 August 2012 - 16:21

To trochę głupie. Czyli jeśli wyłączę GG i ktoś napiszę wcześniej, to nic nie dojdzie, czy też będę musiał czekać na wiadomość 10 min.? U mnie, pod względem Push najlepiej działa właśnie IM+. Niestety już kilka razy aplikacja ta mi się wywalała podczas wysyłania wiadomości. Co do GG jeszcze, to mogli by dać możliwość powiększenia czcionki. Jakaś taka mała jest.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users