Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

WhatsApp Messenger - Używa ktoś komunikatora WhatsApp?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
226 odpowiedzi w tym temacie

#101 piotresce

piotresce
  • 1 568 postów
Napisano 01 września 2012 - 18:28

POdejrzewam, ze update wyjdzie szybko, bo cala aplikacja ma powazny blad(po aktualizacji) wiec pewnie userzy bobbarduja forum whatsappa.

Spójrz na opie w appstore,bardzo mało negatywnych opinii się pojawia,więc zastanawiające jest w których modelach występuje problem..

#102 nexus23

nexus23
  • 25 postów
  • SkądCoventry/Gorzów Wlkp

Napisano 01 września 2012 - 18:33

U mnie w 4s wylacza sie po kilkunastu sekundach uzytkowania, zdaze napisac kilka wyrazow i je wyslac.

#103 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 września 2012 - 21:32

Czytałem wasze problemy ale i tak zaktualizowałem, bo 99% nie narzekało....i dupa. Tak mnie to wnerwia, że zmieniłem język w iphonie na angielski i faktycznie aplikacja chodzi lepiej niż kiedykolwiek. W ogóle mam wrażenie jakby cały telefon chodził szybciej, ale to niemożliwe przecież (?). W sumie język mi obojętny ale nie pogardziłbym aktualizacją...... :(

#104 Mirko791

Mirko791
  • 4 558 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 01 września 2012 - 21:38

Napisałem do supportu, opisując problem wywalania apki, otrzymałem taką odpowiedź: 'We are currently experiencing server problems. Our team is workning to restore service as soon as possible'.

#105 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 września 2012 - 21:58

Napisałem do supportu, opisując problem wywalania apki, otrzymałem taką odpowiedź: 'We are currently experiencing server problems. Our team is workning to restore service as soon as possible'.

W imieniu całego forum, dziękujemy :)

#106 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 01 września 2012 - 22:37

W imieniu całego forum, dziękujemy :)

Swoją drogą nie wiem co ma wywalanie się appki do problemów z serwerem O_O, ale spoko.

#107 Bad_Boy

Bad_Boy
  • 549 postów
  • SkądGermany

Napisano 02 września 2012 - 17:04

U mnie faktycznie po zmianie języka w iP na niemiecki zniknęły problemy z WhatsApp-em.

#108 westuaragorn

westuaragorn
  • 8 postów

Napisano 12 września 2012 - 12:32

Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałem się spytać odnośnie tej aplikacji czy działa ona na ipodzie 4g? Niestety jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o produkty apple a rozważam kupno, natomiast brakuję mi kasy do 4s a telefon w sumie mam i nie miałbym takiej potrzeby a z tego co wiem ipody fajnie grają ;p

#109 nicky

nicky
  • 169 postów
  • Skąd3miasto

Napisano 12 września 2012 - 12:36

Dzięki bogu miałam możliwość sprawdzenia na dwóch urządzeniach :) . Zauważyłam , że strasznie długo myśli nad wczytaniem kontaktów oraz favourite i po ok 30 sek wyłącza się . Z tego co wyczytałam ,przy ściąganiu aplikacji powinien być zmieniony język na Angielski a po instalacji można śmiało zmieniać na Polski. Nie wiem czy to działa. Jeżeli działa , proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam . :)

#110 westuaragorn

westuaragorn
  • 8 postów

Napisano 13 września 2012 - 13:02

Czyli jednak nie działa za dobrze?:(

#111 najman

najman
  • 953 postów

Napisano 13 września 2012 - 16:17

Odpisali mi w koncu na maila. Napisali ze przepraszaja za blad i rozumieja rozczarowanie, ale chca zeby jeszcze chwile wytrzymac bo caly czas pracuja nad naprawieniem dzialania aplikacji w jezyku polskim i prosza o cierpliwosc.

#112 pmgc92

pmgc92
  • 65 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 15 września 2012 - 07:06

Działa już :D !

#113 sryman

sryman
  • 76 postów

Napisano 15 września 2012 - 10:31

Ciekawe tylko czemu w opisie aktualizacji nie opisali, że poprawiają bugi, tylko, że zwiększyli ilość grup.

#114 najman

najman
  • 953 postów

Napisano 15 września 2012 - 12:19

No u mnie tez smiga. Ciekawe rzeczywuscie czemu nie napisali o bugach. Jednak wazne ze dziala.

#115 madzia6788

madzia6788
  • 2 postów

Napisano 15 września 2012 - 20:57

Pojawiła się nowa aktualizacja... ktos juz ją sciągnął? Bo boje sie, ze znowu jakis blad bedzie...

---------- Wpis dodano o 21:57 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:50 ----------

Dobra. Ściągnełam. Wersja 2.8.4 działa bez zastrzeżeń... :D

#116 wolek92

wolek92
  • 96 postów

Napisano 17 września 2012 - 17:44

Potwierdzam. Śmiga aż miło. Wreszcie.

#117 westuaragorn

westuaragorn
  • 8 postów

Napisano 17 września 2012 - 21:39

Witam czy istnieje może możliwość aby WhatsApp działał na ipodzie 4g ? Samą aplikacje mam zainstalowaną ale jak włączam wi-fi to po prostu nie działa,gdy nie mam wi-fi mogę wejść w opcje itp. Nie wiem co zrobić czy zainstalować jeszcze raz czy jakiś sposobem dodam że mam JB. Bardzo prosiłbym o pomoc :) Albo chociaż jednoznaczną odpowiedź.

Post z nowego tematu "WhatsApp Messenger na ipod touch 4g" został przeniesiony do istniejącego wątku "WhatsApp Messenger - Używa ktoś komunikatora WhatsApp?". plmax.

#118 Grot

Grot
  • 1 postów

Napisano 19 września 2012 - 01:11

A jak jest z transferem danych? Dużo pobiera? Jakieś przykładowe liczby możecie podać?

#119 najman

najman
  • 953 postów

Napisano 19 września 2012 - 11:42

Bardzo malo. Np zdjecie wyslane z iphona 4 zajmuje kilkadziesiat KB podczas gdy imessage wysyla oryginalna jakosc czyli niecale 2MB. Wiec jak nie chcesz wysylac duzych fotek to dobra alternatywa.

#120 westuaragorn

westuaragorn
  • 8 postów

Napisano 22 września 2012 - 15:42

Chciałem potwierdzić że nowa wersja działa na ipodzie touch 4g :)

#121 marlenasw

marlenasw
  • 2 postów

Napisano 08 października 2012 - 09:43

Whatsapp brak możliwości odsłuchiwania notatek głosowych na iphonie 4s Witam serdecznie , problem mam straszny ponieważ nie mogę na swoim iphonie 4s odsłuchiwać notatek głosowych od znajomych , nie wiem co się dzieje, instalowałam program już z 50 razy i nic, ciągle to samo , swoją nagraną mogę a przesłaną do mnie już nie !!!!! Czy ktoś może mi pomóc ????? Cały internet przegrzebałam w tej sprawie i nic , zero info . Proszę o pomoc jeśli ktoś w ogóle spotkał się z czymś takim , czy tylko ja taki pechozol jestem.

#122 radkovski

radkovski
  • 88 postów

Napisano 08 października 2012 - 11:35

Witam serdecznie , problem mam straszny ponieważ nie mogę na swoim iphonie 4s odsłuchiwać notatek głosowych od znajomych , nie wiem co się dzieje, instalowałam program już z 50 razy i nic, ciągle to samo , swoją nagraną mogę a przesłaną do mnie już nie !!!!! Czy ktoś może mi pomóc ????? Cały internet przegrzebałam w tej sprawie i nic , zero info . Proszę o pomoc jeśli ktoś w ogóle spotkał się z czymś takim , czy tylko ja taki pechozol jestem.

Jaki masz soft i czy masz jailbreak?

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego! Tutaj znajduje się pomocny link. plmax

#123 marlenasw

marlenasw
  • 2 postów

Napisano 08 października 2012 - 12:11

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#124 nicky

nicky
  • 169 postów
  • Skąd3miasto

Napisano 12 października 2012 - 20:14

Każdego kto zastanawia się nad kupnem aplikacji - gorąco polecam ! Świetna alternatywa standardowych wiadomości. Posiadam plan taryfowy w filmie X (nie chce reklamować ponieważ nie ma czego :) ) w której owy plan nastawiony jest na korzystanie z internetu , jednak odbywa się to kosztem sms'ów . Tak więc przy pakiecie który posiadam (zależnie od doładowania -zazwyczaj jest to 25 zł) posiadam ok 2gb transferu , i dzięki temu cały miesiąc użytkuje właśnie tego programu bez wyłączania go. Piszę z osobami z iOS'em jak i również z Androidem i Symbianem . Rewelacja , polecam :)

#125 ianna77

ianna77
  • 78 postów
  • SkądLublin

Napisano 13 października 2012 - 08:43

Mam, używam codziennie. Dostępny na wszystkie platformy, przyjemny w użyciu, intuicyjny. Tylko czasami potrafi się przywiesić niestety.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych