z tym jest trochę podobnie jak z Windowsami - gdybym, powiedzmy miał PC Pentium2 350MHz to nie zainstalowałbym Win98, tylko dodał RAMu i postawił XP - dla własnej wygody użytkowania, bo co by nie mówić, Win98 się nie nadaje kompletnie do niczego, a XP jest w miarę znośny, mimo iż wolniejszy na takiej maszynie... dlatego polecam doładować RAMu i pakować jak najnowszy OS. Może niekoniecznie będzie szybciej, ale z pewnością będzie wygodniej i stabilniej.
MacOS, Classic, X - co i jak w kolejnych systemach Makowych
Rozpoczęty przez
altcomputing
, 19 lut 2007 19:12
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 lipca 2007 - 11:56
Napisano 27 lipca 2007 - 17:33
Mam nadzieje źe nie zachęcasz do przechodzenia z Xp na Viste.
Napisano 27 lipca 2007 - 18:14
Mam nadzieje źe nie zachęcasz do przechodzenia z Xp na Viste.
w swiecie pecetowym Vista jest swietna (duzo lepsza niz XP).
Napisano 27 lipca 2007 - 18:16
w swiecie pecetowym Vista jest swietna (duzo lepsza niz XP).
Jak wchodził XP to też ludziska krzyczeli, że to przesada, za duże wymagania itp. Dziś mamy powtórkę z rozrywki.
Napisano 27 lipca 2007 - 19:24
Jak wchodził XP to też ludziska krzyczeli, że to przesada, za duże wymagania itp. Dziś mamy powtórkę z rozrywki.
Zgadza sie, a za rok juz wszyscy o tym zapomna...
Napisano 13 sierpnia 2007 - 20:12
Zgadza sie, a za rok juz wszyscy o tym zapomna...
no na pewno ci kasiasci co maja dobre kompy lub po roku moga wymienic je ja nie moglem se pozwolic na zainstalowanie xp prze 4 lata co bylo nieznoscie ze wszyscy gadali jak to fajnie miec ta gre a ona zajmowala 600 mega czyli tyle co moj twardziel o grach na dvd to nie wspomne dopiero na tym maku (czyli jakos 4 miechy xP) mam naped dvd to nagrywarke uhuhu nie wiem kiedy bede mial
PS. sory za odskoczenie od głównego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych