Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

W czym nosić iPad'a 1?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
89 odpowiedzi w tym temacie

#51 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 18 kwietnia 2011 - 07:59

BLACK SMART LEATHER CASE COVER FOR APPLE IPAD 2 3G WIFI | eBay to wyglada fajnie prakycznie identyko jak org na ipada 1.

pzdr. Łukasz

#52 prvbox

prvbox
  • 83 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 18 kwietnia 2011 - 13:19

Tylko dzisiaj i jutro jest promocja na przezroczyste skiny (przód i tył) na stronie BestSkinsEver. Promocja dotyczy zniżki 10% na wszystkie produkty oraz bezpłatna przesyłka (Rysunek). Ja właśnie zamówiłem komplet do Ipad 2.

Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam do kupna - myślę, że oferta jest w porządku.

#53 Ultrasonic

Ultrasonic
  • 102 postów

Napisano 06 maja 2011 - 20:49

Ja kupiłem yoobao i jestem bardzo zadowolony; YouTube - Yoobao iPad 2 Case (mam czarną).
Poprzednio miałem o połowę tańszą chińską podróbkę w ipad 1 i też byłem zadowolony, ale trzeba przyznać że prawdziwa skóra bardzo przyjemnie leży w dłoni.

#54 skaMan

skaMan
  • 14 postów

Napisano 06 maja 2011 - 20:52

myślę, że troba czy plecak w zupełności wystarczy;) trzeba tylko być ostrożnym, żeby do jednej "kieszeni" z kluczami czy innymi śrubokrętami wrzucać;) Poza tym sprzęt z widocznymi śladami użytkowania nabiera charakteru;)

#55 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 27 lipca 2011 - 21:50

ktoś może korzysta z tego etui? iSpot Apple Premium Reseller Booq Taipan spacesuit XS - Etui iPad/iPad 2 (czarny) - Etui, pokrowce i torby jak się sprawuje?

#56 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 10 sierpnia 2011 - 15:16

Hey. Potrzebuje etui typu "wsuwka" - cos podobne do tego na gorze - do iPada 1, kupilbym wlasnie to o post wyzej, lecz aktualnie nie ma - dobrze by bylo, by cena nie przekraczala 130zl. Planuje takze zakup etui na tyl (wiecie o co chodzi), dobrze gdyby mialo razem ze soba folie na ekran i nie ksztowalo nue wiadomo ile.

#57 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 sierpnia 2011 - 16:31

Hey.
Potrzebuje etui typu "wsuwka" - cos podobne do tego na gorze - do iPada 1, kupilbym wlasnie to o post wyzej, lecz aktualnie nie ma - dobrze by bylo, by cena nie przekraczala 130zl. Planuje takze zakup etui na tyl (wiecie o co chodzi), dobrze gdyby mialo razem ze soba folie na ekran i nie ksztowalo nue wiadomo ile.

Tu masz dostępne:
Pokrowiec Booq Taipan Spacesuit XS [Black] dla iPada
Albo jeszcze tańsze opcje:
Pokrowiec Belkin Pleated Sleeve dla iPad [Black]
Pokrowiec Tucano Elements SE [Black] dla iPada

Ja mam tego Belkina i sprawuje się nieźle, także polecam.

#58 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 sierpnia 2011 - 16:39

Zakupiłem w weekend torbę:
iSpot Apple Premium Reseller Booq Taipan shadow XS - Torba iPad/iPad 2 - Etui, pokrowce i torby
A ipad jest w gelaskin (National Geographic - The World - iPad 2 | GelaSkins), super rozwiązanie polecam.

#59 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 sierpnia 2011 - 16:51

Zakupiłem w weekend torbę:
iSpot Apple Premium Reseller Booq Taipan shadow XS - Torba iPad/iPad 2 - Etui, pokrowce i torby
A ipad jest w gelaskin (National Geographic - The World - iPad 2 | GelaSkins), super rozwiązanie polecam.

Podoba mi się ten Twój GelaSkin! Torba mi sie nie przyda, ale iPada chyba sobie obkleję ;)

#60 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 sierpnia 2011 - 16:53

Polecam, mam go już prawie rok i wygląda jakbym wczoraj nakleił.

#61 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 10 sierpnia 2011 - 17:01

Vooxie, a ten Belkin - po wlozeniu iPada zajmuje duzo miejsca, powieksza sie znacznie? Chce iPada nosic w plecaku, a ten nie jest za duzy i nie chce, by wiekszosc jego miejsca zajmowal iPad w pokrowcu.

#62 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 sierpnia 2011 - 22:22

No ten Belkin jest taki trochę "napompowany" i faktycznie może zająć więcej miejsca niż jakiś neoprenowy pokrowiec... Musiał byś go na żywo zobaczyć, żeby się przekonać czy jest za duży do plecaka czy nie.

#63 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 10 sierpnia 2011 - 22:25

A mogłabyś zmierzyć jaką ma szerokość, gdy włoży się do niego urządzenie? ;) Na pewno go nie zobaczę na żywo, gdyż ta firma znajduje się blisko Krakowa, ale zobaczę, czy gdzieś indziej są. Bo ładowarkę i kabel mogę do osobnej przegródki w plecaku włożyć, to nie problem.

#64 f0kus

f0kus
  • 186 postów
  • SkądWrocław

Napisano 11 sierpnia 2011 - 19:23

ja nosze w takim czyms Pokrowiec, Etui IPAD 1 i 2 Angry Birds Różne wzory (1736423518) - Aukcje internetowe Allegro
jakosc wykonania wyglad, zdjecia tego nie pokazuja mile zaskoczony materialy z ktorych jest wykonane itd ,polecam czas wysylki tylko dlugi ale do mnie dotarlo po 9 dniach

#65 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 11 sierpnia 2011 - 19:44

F0kus i właśnie kupiłem ten pokrowiec. ;)

#66 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2011 - 08:46

Właśnie zaopatrzyłem się w Apple Case :) Mam nadzieję, że się sprawdzi.

#67 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 29 października 2011 - 15:00

Od kilku dni jestem posiadaczem iSheela. Wcześniej miałem tragicznego Bookstanda od Macally. iSheel jest dobrze wykonany, wygodnie wkłada się i wyjmuje iPada oraz ma dużo możliwości ustawiania kąta.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#68 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 października 2011 - 14:26

Od kilku dni jestem posiadaczem iSheela. Wcześniej miałem tragicznego Bookstanda od Macally. iSheel jest dobrze wykonany, wygodnie wkłada się i wyjmuje iPada oraz ma dużo możliwości ustawiania kąta.

Wygląda ciekawie. Podstawowe pytanie - za ile i gdzie? ;) Oraz jakie są plusy/minusy w porównaniu do Bookstanda, bo posiadam i może też bym zmienił (ma już ponad rok :))?

#69 karooluss

karooluss
  • 108 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 12:08

A ja szukam czegoś niedrogiego, dajmy na to za +/- 50 - 60 zł, czegoś co ochroni przód i tył IPad'a. nie zamierzam nim rzucać, po prostu chce móc go kłaść na każdej powierzchni i wrzucić np do plecaka... bez stressu ;)

---------- Wpis dodano o 12:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:01 ----------

Wygląda ciekawie. Podstawowe pytanie - za ile i gdzie? ;) Oraz jakie są plusy/minusy w porównaniu do Bookstanda, bo posiadam i może też bym zmienił (ma już ponad rok :))?

za 129 widziałem na jednym z popularnych serwisów aukcyjnych, gdzie sprzedaje je pan u którego kiedyś byłem osobiście po folijki do ip4 i nie miałem na nie co narzekać.... tak więc chyba go odwiedze ;)

#70 karooluss

karooluss
  • 108 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 23:46

Potobnie jak Bartek, kupilem Ishella, jestem zadowolony ale okropnie to smierdzi

#71 Kac_r

Kac_r
  • 94 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 13:27

Ja polecam fajny pokrowiec neoprenowy. Na swim iPadzie2 mam smart cover, ale potrzebowale, czegos co mogłoby go chronić na czas transporu ( w plecaku, do tego do pracy jezdze na rowerze). Szukałem na alledrogo, ale było drogo i nic ciekawego za to na ebay znalazłem fajny za 20zl (z przesyłka). Każdemu polecam ! Jest praktyczny i mega tani, do tego to tylko końców na czas transportu, więc jeśli komuś nie zależy na szpanie, a na praktycznym i tanim rozwiązaniu ;). Produkt z Anglii, dla chętnych podam linka bo nie wiem czy mogę tak po prostu w temacie ;].

#72 Adaxut

Adaxut
  • 8 postów

Napisano 22 listopada 2011 - 17:53

Moje pytanie dotyczy nie "w czym" ale "na czym". Ktoś słyszał/widział coś co posłuży to wygodnego trzymania tabletu w jednej ręce ? Chodzi mi o taka łapkę czy coś ?

#73 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 22 listopada 2011 - 18:25

Moje pytanie dotyczy nie "w czym" ale "na czym". Ktoś słyszał/widział coś co posłuży to wygodnego trzymania tabletu w jednej ręce ? Chodzi mi o taka łapkę czy coś ?

ZooGue - przydatne w podróży etui dla iPada. Akcesoria dla Apple iPad | Krystian MacKozer Kozerawski

#74 Paulina55555

Paulina55555
  • 1 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 21:38

Witam mam iPad'a 1 i poszukuję na niego pokrowca silikonowego. Coś proponujecie?

#75 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 05 grudnia 2011 - 07:57

Witam mam iPad'a 1 i poszukuję na niego pokrowca silikonowego. Coś proponujecie?

Dołączam się do pytania:)
Pomoże ktoś?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych