Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zamiana SE Satio na iPhone 3G lub 3GS?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 mazi292

mazi292
  • 7 postów

Napisano 24 września 2010 - 22:31

Tylko 3G ma słabszy procesor i dwa razy mniej ramu niż Satio a na 3GS nie chce bo troche musiałbym dorzucić.... Co do pobawienia się to lichutko u mnie na centrum jedynie gdzie to w erze gdzie jest IP ale 2minuty zabaw i już krzywo patrzą się konsultanci :D Ostatnio sprawdziłem tam tylko jak się pisze smsy, i kurcze małe te klawisze, da się zwiększyć ich rozmiar?

#27 Ragrastin

Ragrastin
  • 73 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 września 2010 - 23:53

Jezu weźcie tego kolesia z forum bo go zaraz pogryzę! Zostań sobie przy tym SE i daj sobie spokój Iphone jest zbyt "skomplikowanym" urządzeniem niestety dla Ciebie!

#28 Grekki

Grekki
  • 262 postów

Napisano 25 września 2010 - 10:51

Tylko 3G ma słabszy procesor i dwa razy mniej ramu niż Satio a na 3GS nie chce bo troche musiałbym dorzucić....

Co do pobawienia się to lichutko u mnie na centrum jedynie gdzie to w erze gdzie jest IP ale 2minuty zabaw i już krzywo patrzą się konsultanci :D

Ostatnio sprawdziłem tam tylko jak się pisze smsy, i kurcze małe te klawisze, da się zwiększyć ich rozmiar?

No da się, obracasz iP o 90 stopni i masz większą klawiaturę.

#29 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 26 września 2010 - 16:58

Na iPhone wykonano rekord świata w szybkim pisaniu. I na 3G nie ma co zamieniać. Jeżeli iPhone to min. 3Gs moim zdaniem. Jak nie masz kasy na razie, to poczekaj, pozbieraj. Nie wiem jak wy, ale ja nie zmieniam telefonu za często i jeżeli już kupować to dobre.

#30 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 26 września 2010 - 22:14

3G nie jest taki zły, nadal ma jeszcze sporo mocy. A kolega nie wygląda na takiego co zrobi JB więc powinno mu wystarczyć, 3g mojego ojca po wgraniu 4.1 chodzi całkiem ładnie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych