Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Orange nie ma już iPhone'ów?

• This topic is locked This topic is locked
909 replies to this topic

#26 Pati007

Pati007
  • 265 posts
  • SkądSuchy Las, PL

Posted 14 September 2010 - 11:57

W Orange w Poznaniu miały byc wczoraj, ale... Dostawa przesunięta na połowę przyszłego tygodnia i to w dodatku ten termin też nie jest pewny...

#27 szczottie

szczottie
  • 285 posts
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Posted 14 September 2010 - 12:06

Jak to dobrze, że nie wstrzymałem się i kupiłem w dzień premiery :) Współczuję tym co muszą teraz czekać :D

#28 kkalin

kkalin
  • 50 posts
  • Skądśląskie

Posted 14 September 2010 - 14:34

relacja z frontu :) Udało mi się złożyć zamówienie przez Internet. Akurat wszedłem na stronę orange.pl i był dostępny (IP4 16). Ciekaw jest co dalej, czy nie okaże się, że zamówienie jest, a telefonu nie ma. Czytając jaki tam mają galimatias to się nie zdziwię. Czekam spokojnie i nie nastawiam się, że będzie szybko :)

#29 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 14 September 2010 - 15:21

juz nie można kupić :/ poza tym u konsultanta mozna wynegocjowac duzo nizsza cene i wiecej prezentow dodatkowych.

#30 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 14 September 2010 - 15:39

przez neta jest korzystniej....ja zamowiłem w niedziele telefon przez neta, ale zamówienie mi odrzucili... :|

#31 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 14 September 2010 - 15:48

Gorszej bzdury nie slyszalem :o wiem z wlasnego doswiadczenia ze jezeli chodzi o cene itp to konsultant daje lepsza oferte,no chyba ze nie umie sie targowac

#32 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 14 September 2010 - 15:53

Gorszej bzdury nie slyszalem :o wiem z wlasnego doswiadczenia ze jezeli chodzi o cene itp to konsultant daje lepsza oferte,no chyba ze nie umie sie targowac

Przeciez to samo napisalem. U konsultanta mam iPhona 4 tanszego o 400zl, darmowe weekendy, darmowe smsy, i jakies minuty jeszcze. A kupujac przez orange.pl tak na prawde nic sie nie dostaje :/

#33 home theatre

home theatre
  • 91 posts

Posted 14 September 2010 - 15:55

normalka, tak samo było rok temu. Lepiej stonować emocje i cirpliwie czekac.

#34 AVALON

AVALON
  • 465 posts
  • SkądUK

Posted 14 September 2010 - 15:56

iPhonów w Orange jest tyle ile przyjdzie i ani jednego więcej. Tak samo jet w Erze - to chyba nic dziwnego. Tak było z 3G i 3GS. Na początku zawsze jest problem z dostępnością ponieważ Polska dla Appla jest tak ważna jak zeszłoroczne ziemniaki w piwnicy, a wynika to z czystej ekonomii. iPhony idą w największej ilości tam gdzie sprzedaje się całego asortymentu Appla czyli kraje anglosaskie. Informacje o tym czy będzie dostawa dociera do wszystkich raptem dzień przed dostawą, a reszta gadania to niespełnione marzenia. Poza tym jak przyjdą do Orange to i tak muszą zostać podzielone na: kluczowych klientów, na dużych klientów, dla firm, dla salonów, dla sklepu internetowego oraz dla tych co przedłużają. Więc trzeba wyrobić sobie dobre kontakty z obsługą aby dostać go jak najwcześniej. Życzę wszystkim czekającym powodzenia.

#35 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 14 September 2010 - 16:17

Przeciez to samo napisalem. U konsultanta mam iPhona 4 tanszego o 400zl, darmowe weekendy, darmowe smsy, i jakies minuty jeszcze. A kupujac przez orange.pl tak na prawde nic sie nie dostaje :/

może jak się przedłuża abonament, bo tak jak się bierze nowy abonamenty to tak nic nie dają....i jak dzwoniłem to bardziej mi się opłacało w orange pl....a targować się potrafie....

#36 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 14 September 2010 - 16:19

może jak się przedłuża abonament, bo tak jak się bierze nowy abonamenty to tak nic nie dają....i jak dzwoniłem to bardziej mi się opłacało w orange pl....a targować się potrafie....

tak, tak- przy przedluzaniu umowy. Jak sie bierze przez orange.pl nowy abonament to nie ma znaczenia, tez bym bral ;P

#37 kkalin

kkalin
  • 50 posts
  • Skądśląskie

Posted 14 September 2010 - 16:26

zamówienie odrzucone z powodu braku telefonów. XXI wiek - można zamówić coś czego nie ma. Takie rzeczy to tylko w .... orange.pl :)

#38 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 14 September 2010 - 16:28

tak, tak- przy przedluzaniu umowy. Jak sie bierze przez orange.pl nowy abonament to nie ma znaczenia, tez bym bral ;P

#39 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 14 September 2010 - 16:43

no tka, tylko ze na orange.pl nie ma iphonow....

#40 magg

magg
  • 180 posts
  • SkądRadom

Posted 15 September 2010 - 07:41

Czy ktoś orientuje się jak jest w Radomiu? Dzwonie już chyba od 2 tygodni do swojego agenta (Orange dla firm) i nic non stop zbywa mnie tym ze nie ma iPhonów i będą może w tym lub przyszłym tygodniu.

#41 bogge

bogge
  • 16 posts

Posted 15 September 2010 - 07:53

Witam, Ja zamówiłem na stronie Orange przed tygodniem w poniedziałek, w piątek był już u kuriera ( w weekend nie jeździ DPD), a w poniedziałek u mnie. Fakt, jest ich niezwykle mało, ale mnie udało się zamówić w ofercie na firmę bez problemu przed tygodniem.

#42 magg

magg
  • 180 posts
  • SkądRadom

Posted 15 September 2010 - 08:22

Jak teraz chce coś zrobić na stronie wyskakuje mi ze oferta będzie przygotowana za 3 dni. Chyba jeszcze do nich zadzwonię.

#43 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 15 September 2010 - 14:31

Kupujcie iPhona 16GB przez neta bo zaraz sie skoncza :P znowu w BOK nie maja iPhona. Mowia ze to rozne magazyny sa podobnoooo

#44 qubuch

qubuch
  • 989 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 September 2010 - 15:00

piep****y Orange...przysługuje mi wymiana na nowy telefon a oni mi mówią,że nie mogą mi dać mimo tego, że jest bo zajmuje się tym dział reklamacji... jakby co to jest 9 iPhonów w orange.pl...

#45 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 15 September 2010 - 15:02

Oj rzucili właśnie parę sztuk. Zamówiłem na stronie www ale i tak pewnie zamówienie zostanie odrzucone.

#46 qubuch

qubuch
  • 989 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 September 2010 - 15:08

mam nadzieję, że w końcu jedną sztukę dostanę...

#47 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 15 September 2010 - 16:22

ja staram sie przejsc z karty na abonament, by miec tego iphona....ale cos mi sie nie udaje zakupić tego telefonu....paranoja...przez telefon tez nie mozna zamowić no jakaś to jest pomyłka...

#48 iEnzo

iEnzo
  • 182 posts
  • SkądPoznań

Posted 15 September 2010 - 16:35

Przedłuż umowę przez internet. Ktoś wie czy jest możliwość w Orange aby zakupić iP 4 poza umową i za ile?

#49 koval047

koval047
  • 40 posts

Posted 15 September 2010 - 16:59

Uffff... Ja zmówiłem sobie w salonie w Bielsku-Białej 9 dni temu i będę mieć 18-20 września

#50 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 15 September 2010 - 17:08

Uffff...
Ja zmówiłem sobie w salonie w Bielsku-Białej 9 dni temu i będę mieć 18-20 września

Powiedzieli Ci kiedy dostaniesz telefon? Ja dzis dzwonilem do salonu orange ktory jest w sarnim stoku i powiedzieli ze sie nie da zamowic, ale zadzwonia jak tylko beda go miec.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users