Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Darmowa nawigacja (NAVIGON select PL) na iOS’a wyłącznie dla klientów PTC T-mobile

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#126 suchy_

suchy_
  • 74 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 16:39

Jestem klientem sieci Heyah. Navigon pobrałem za darmo i wszystko elegancko działa. Niestety planuję zmienić sieć na Orange. Czy jeśli zakupię teraz jakieś dodatkowe opcje do nawigacji aby przedłużyć licencję do bezterminowej i zmienię sieć to Navigon będzie działać w Orange?

#127 AirOne

AirOne
  • 28 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 15:25

Witam, jestem klientem ERY (teraz T-Mobile), czy ta darmowa nawigacja dla klientów tej sieci jest jeszcze aktualna? Szukałem w AppStore pod hasłem "Navigon" jakiejś darmowej wersji ale są same płatne.

#128 rudy211

rudy211
  • 360 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 06 stycznia 2012 - 15:30

Poszukaj Navigon Select, ale program już jest nieaktualny w porównaniu z płatnymi wersjami.

#129 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 06 stycznia 2012 - 15:36

NAVIGON select PL for iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + 3G and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store navigon select w polskim sklepie

#130 AirOne

AirOne
  • 28 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 18:50

Dobra, niestety nie ściągnę, ze względu na konto iTunes UK. Jakie są jeszcze ciekawe nawigacje dla Polski działające poprawnie pod iOS5? (iPhone 4)

#131 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 06 stycznia 2012 - 19:08

navigon jak najbardziej

#132 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 stycznia 2012 - 02:19

Navigon jest zdecydowanie najlepszy.

#133 kajus01

kajus01
  • 897 postów
  • SkądZiemia?

Napisano 08 stycznia 2012 - 19:53

Navigon najlepszy ale zaraz po TomTomie, Automapie i MapieMap ;) Wszystkie oczywiście płatne.

#134 YABBA235

YABBA235
  • 476 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 08:38

Dostępna jest aktualizacja Selecta - teraz całość zajmuje ok 350mb ( Polska ).
Link App Store - NAVIGON select PL.

#135 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 czerwca 2012 - 13:42

Dostępna jest aktualizacja Selecta - teraz całość zajmuje ok 350mb ( Polska ).
Link App Store - NAVIGON select PL.

No nareszcie! Nie będzie trzeba odchudzać aplikacji ;)

#136 miki

miki
  • 327 postów
  • SkądKraków

Napisano 26 czerwca 2012 - 14:56

No nareszcie! Nie będzie trzeba odchudzać aplikacji ;)

Aktualny Navigon zajmuje mi 1,7 GB a ten w AppStore 48,2 MB o co chodzi?
Został okrojony ze wszystkich funkcjonalności? Czy pobiera mapy online?
Dzięki z góry za info

#137 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 26 czerwca 2012 - 15:20

Dobra, niestety nie ściągnę, ze względu na konto iTunes UK. Jakie są jeszcze ciekawe nawigacje dla Polski działające poprawnie pod iOS5? (iPhone 4)

Np: App Store - Sygic Polska: GPS Nawigacja

Aktualny Navigon zajmuje mi 1,7 GB a ten w AppStore 48,2 MB o co chodzi?
Został okrojony ze wszystkich funkcjonalności? Czy pobiera mapy online?
Dzięki z góry za info

Przy pierwszym uruchomieniu mamy możliwość wyboru jakie kraje są nam potrzebne - i instalujemy wybrane (mozna też później w menu)(mniejszy rozmiar).

#138 mcmax9

mcmax9
  • 92 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 25 lipca 2012 - 07:51

Nowy NAVIGON - po aktualizacji wyskakuje pusty ekran MAP MANAGER: co dalej??? Problem dotyczy nawigacji darmowej NAVIGON Select PL. Na Ipadzie po aktualizacji wszystko działa - na iPhonie po zrobieniu aktualizacji wyskakuje pusty ekran MAP MANAGER: kilka razy kasowałem i instalowałem program od nowa - i po wifi, i po kablu przez iTunes - nic to nie daje. Wkurza mnie to, bo mam wykupiony praktycznie cały pakiet opcji dodatkowych i parę złotych w to zainwestowałem. Wiecie może co dalej z tym zrobić? Resetować całego telefonu póki co nie bardzo bym chciał... Dzięki za pomoc.

#139 jmbaranski

jmbaranski
  • 6 postów

Napisano 04 sierpnia 2012 - 13:11

Navigon dla iPhone 4S - problem z dodatkowym pakietem Cześć. Mam taki problem: w nowym iPhone 4S pobrałem z App Store aplikację Navigon select (jest darmowa dla klientów T-Mobile). Wewnątrz aplikacji dokupiłem pakiet Europe XL 44, w iTunes zainstalowanym na komputerze mam potwierdzenie transakcji, z karty kredytowej App Store ściągnęło odpowiednią kwotę, ale mapy europejskie się nie pojawiły, natomiast w zakładce "dodatki" przy pakiecie mam żółtą ikonkę klepsydry i - pod listą pakietów - opcję "Przywróć zakupy". Kiedy uruchamiam tą opcję muszę podać hasło do mojego Apple ID, a potem aplikacja zalicza zwis (jest ikonka oczekiwania, ale przez ponad 30 minut nic się nie wydarzyło). Jestem jeszcze zielony w środowisku IOS, więc proszę bardziej doświadczone osoby o radę co w tej sytuacji zrobić?

#140 michobo

michobo
  • 1 160 postów

Napisano 05 sierpnia 2012 - 06:03

Ten Navigin Select to dziadostwo. Niby darmowy ale przed użyciem wymusza internetowe połączenie z operatorem Nie majac wykupionego abo na net genereuje to ok 1.5zł kosztów przy uruchamianiu Wywaliłem w cholere i kupiłem Sygica Genealnie opcji dodatkowych i tego za co trzeba płacić jest w Navigonie tyle że jak sobie skalkulowałem - jest to najdrozsza navi na iP

#141 wysoki86

wysoki86
  • 229 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 10:23

Mam dość podobny problem, tyle że z pakietem 3d (zakup pakietu Europe XL44 zakończył się sukcesem). Również zakupiłem pakiet, pieniądze z KK pobrało, przyszło potwierdzenie od Apple na mail. Tyle tylko że pakiet się nie aktywował. Była przy nim tylko klepsydra i po każdym uruchomieniu aplikacji wywalało błąd "Transakcja nie załatwiona". Po kilkukrotnej reinstalacji NAVIGONA pakiet nagle się aktywował :D (ale plik EU_terrain.nfs się nie pobrał), jednak po kolejnym włączeniu i wyłączeniu znikł... Teraz gdy wchodzę w dodatki przy pakiecie 3d nie mam nic, tylko cenę. Gdy klikam tak jakbym chciał kupić wywala komunikat, że już to kupiłem i mam kliknąć OK aby pobrać plik. Jednak plik się nie pobiera.... Nie wiem też z jakiego powodu ale po aktywacji pakietu bonusowego i restarcie aplikacji znów jest on nieaktywny.... Nie sądzę aby błąd leżał w moim urządzeniu, bo przecież instalowałem mapę kilkukrotnie i wciąż to samo... Na infolinię NAVIGONA dzwoniłem już dwukrotnie i był to stracony czas i pieniądze. Pan, który ją obsługuje ma fatalny niemiecki akcent i momentami ciężko go zrozumieć. Do tego wymyśla jakieś bajki że to wina serwerów Apple, albo że płatność nie przeszła albo jeszcze inne wymówki. Fakt jest faktem że żałuję że postawiłem na nawigację NAVIGON, ale skoro już kupiłem to chciałbym aby działało....

#142 wysoki86

wysoki86
  • 229 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 22:55

Problem został rozwiązany. Okazało się że pakiety się nie aktywowały nie z winy serwerów Apple albo nawet tych NAVIGONA. Problemem jest badziewność aplikacji. Okazało się że po instalacji trzeba restartować iPhone aby pakiety "zaskoczyły". Po kilkunastu restartach mam już aktywny mój pakiet 3d i pobrany plik Terrain_EU.nfs. Krótko mówiąc aplikacja NAVIGON select to chłam i radzę się trzymać od niej z daleka.

#143 Hubert Lary

Hubert Lary
  • 118 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 sierpnia 2012 - 23:18

Ja mam akurat Navigona z dodatkami i sobie chwalę. Dobrze przewiduje czas jazdy (bardzo realnie z uwzględnieniem przerw i korków).

#144 jarek647

jarek647
  • 7 postów

Napisano 15 października 2012 - 08:39

Witam. Pobrałem Navigon Select PL za darmo z appstote i najpierw dokupiłem sobie pakiet premium. Po niewielkich problemach aktywował się i było OK. Po kilku dniach dokupiłem pakiet "bezpieczeństwo i relaks" po to aby mieć w swojej nawigacji fotoradary i tu zaczeły się problemy. Kasa z konta została oczywiście ściągnięta ale pakiet ten nieaktywował się, jest przy nim mała ikonka klepsydry a przy ponownej próbie kupna pokazuje,że już kupiłem i że trzeba wcosnąć "ok" żeby pbrał plik, lecz nic takiego się nie dzieje. Guzik "przywróć zakupy" równiez nie działa na ten problem. Restarty iphona ajk ktoś pisze wyżej mi równiez nie pomogły. Ktoś wie co z tym można zrobić ????

#145 piotrszysz

piotrszysz
  • 237 postów
  • SkądMazowsze

Napisano 07 listopada 2012 - 21:23

Hmmm, jak wgrać dodatkowe mapy?
Na jutro potrzebuję map Polski, Słowacji oraz Węgier

Pomocy! :???:

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie TO.
eualex

#146 ortal

ortal
  • 140 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 21:34

W select jest tylko polska

#147 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 22:19

Zawsze mozesz kupic wersje na Europe - jest w App Store.

#148 longinus_78

longinus_78
  • 39 postów

Napisano 16 listopada 2012 - 08:55

W applestore nie znajduje już aplikacji NAVIGON select...

#149 inflator

inflator
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 16 listopada 2012 - 09:54

Navigon -brak dźwięku :( Zaktualizowałem sobie Navigona i niestety mam brak dźwięku. W ustawieniach Navigon oczekuje na ściągnięcie pliku i tyle. Natomiast jeżeli język w ustawieniach systemowych telefonu zmienię na Angielski to Navigon automatycznie ściąga pliki dźwiękowe i wszystko działa pięknie. Niestety Pliki te nie zapisują się i po powrocie w ustawieniach telefonu do Polskiego menu, tracę dźwięki w Navigonie. Ktoś to obszedł?

#150 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 16 listopada 2012 - 09:59

Nie rozumiem co znaczy obszedł. Kupiłeś tego Navigona?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych