Dobry news:wymienią mi na nowy:]problem tylko taki że póki co nie mają oczywiście więc muszę czekać:(ale opiekun Orange powiedział że najprawdopodobniej 18-20 będzie dostawa do Orange:]
Gratuluje ! miałeś dobrą siłę przebicia i dobre argumenty ! Gdybym to ja pracowal w orange, nie załatwił byś tego ze mną - Przepraszam za uszczypliwośc - ale jak wczesniej powiedziales trzeba sprawdzac przesylki przy odbiorze ! szczególnie tak wartościowe !
mam nadzieję że ten niefartowny przypadek nauczył Cię czegoś... Tylko szkoda, że to na Twojej skórze...
Ja miałem podobny przypadek, zamawiałem do studia syntezator... pod klawiszami miał pęknięcie - wina nie wiadomo kogo ????
Z tym ze ja to zobaczyłem przy kurierze... kurier ups... nie chciał wziąć winy na siebie, bronił sie przed tym, jak przed ogniem (wiadomo broni swojego chlebodawcę)...
Aż w koncu doszlismy do porozumienia i spisalismy protokół aby mieć podstawę na piśmie dla firmy, która sprzedaje instrumenty...
W efekcie musiałem sięgnąć po najcięższy argument - policję, sprawa sie wyjasniła po 2 ciężkich miesiącach - sklep wymienił mi instrument na nowy...
Gdybym nie otworzył paczki przy kurierze - nie weim czy udało by mi się załatwić cokolwiek !
Teraz, staram się osobiście jezdzić po sklepach i kupować rzeczy które są w takim stanie jak je widze...
daleko mi do kurierów...