iMac G5 - wiatraki, Power Supply i inne
Napisano 05 lutego 2007 - 02:43
Napisano 05 lutego 2007 - 05:17
1) Ale mi sie wydaje, ze jak po 3 razach nie naprawili usterki powinni wymienic komputer :/
2) Troche to smieszne, ze u nich nic sie nie dzieje, a u ciebie tak
3) Sprawdz gniazdko
4) Zrob reset PRAM i SMU Tutaj link jak to zrobic: http://www.myapple.p...ead.php?t=32113
5) Dla mnie wydaje to sie co najwyzej bardzo dziwne. Takie sprawy z glosami zalatwiamy przez resety i tyle.
Jakby co to powiedz im, ze po trzech razach niemoznosci naprawy powinni wymienic! Tym bardziej, ze oni nic w sklepie nie widza i cie ciagaja po serwisie.... A jakby pyskali znowu to wezwij managera i pokaz mu Genius Bar Authorization Form z tylu tam gdzie pisze Notices To California Consumers. Jakby co, to tez moj ID to R056 i powiedz im, ze ja tak powiedzialem.
Napisano 05 lutego 2007 - 15:09
Jak chcesz mozesz skoczyc. 402 OakBrook Center Oak Brook, IL. Jak wejdziesz do mallu od 83rd Street to skrec w lewo i bedziemy za troche po prawej stronie.
1) Ale mi sie wydaje, ze jak po 3 razach nie naprawili usterki powinni wymienic komputer :/
2) Troche to smieszne, ze u nich nic sie nie dzieje, a u ciebie tak
3) Sprawdz gniazdko
4) Zrob reset PRAM i SMU Tutaj link jak to zrobic: http://www.myapple.p...ead.php?t=32113
5) Dla mnie wydaje to sie co najwyzej bardzo dziwne. Takie sprawy z glosami zalatwiamy przez resety i tyle.
Jakby co to powiedz im, ze po trzech razach niemoznosci naprawy powinni wymienic! Tym bardziej, ze oni nic w sklepie nie widza i cie ciagaja po serwisie.... A jakby pyskali znowu to wezwij managera i pokaz mu Genius Bar Authorization Form z tylu tam gdzie pisze Notices To California Consumers. Jakby co, to tez moj ID to R056 i powiedz im, ze ja tak powiedzialem.
To gdzie Ty teraz mieszkasz? California czy Oak Brook?
Napisano 05 lutego 2007 - 16:36
Napisano 05 lutego 2007 - 16:49
Napisano 05 lutego 2007 - 18:55
Albo podłącz do Maca w sklepie wszystkie te urządzenia, które masz podłączone w domu.
Wlasnie chcialem tak zrobic ale oni powiedzieli mi ze to nie ma sensu. Maja swoj program "ktory testuje wsystkiem mozliwe warunki".
Z tym ze w domu jest wireless mouse, keyboard, muzyka leci przez AirTunes i podlaczony jest dodatkowy sprzet grajacy.
Dzisiaj juz znowu chodzil glosno. Wiatraki osiagaje 5800 rpm. To chyba nie jest normalne.
Mimo tego powiedzieli ze wszystko jest OK.
Jezeli iMac sie spali dadza mi nowego?
Napisano 05 lutego 2007 - 18:57
Napisano 05 lutego 2007 - 19:00
Jezeli sie spali dadza Ci spokojnie i jeszcze cos za darmo. Bo nie sluchali Cie. Wtedy to mozesz nabluzgac na Geniusa jak chcesz bo rzeczywiscie gosciu jakis tepy :/
A do West Hollywood przenosze sie za miesiacSprzedalismy dom w Chicago i kupili w CA
Mozesz sie spytac u Ciebie w sklepie co oni by zrobili? Moze bedzie warto pojechac paredziesiat mil do Twojego sklepu. Michigan Ave Store jest swietny, naprawde dbaja o klienta ale cos z iMaciem mam tam problem...
Napisano 05 lutego 2007 - 19:09
Mozesz sie spytac u Ciebie w sklepie co oni by zrobili? Moze bedzie warto pojechac paredziesiat mil do Twojego sklepu. Michigan Ave Store jest swietny, naprawde dbaja o klienta ale cos z iMaciem mam tam problem...
Spytac sie spytam, ale za duzo nie zrobie bo w Chicago Apple Store mniej wiecej ranguja sie tak:
Apple Store Michigan Ave (Najlepszy)
Apple Store Oak Brook
Apple Store Woodfield (Beznadzieja!)
Nasz manager nie jest sklonny do replacement systems w dodatku kiedy masz stara G5-tke, a musza Ci wtedy dac nowy C2D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych