Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wł/wył ipad podczas ładowania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
37 odpowiedzi w tym temacie

#26 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 sierpnia 2010 - 00:19

A co do ilosci postow "kazdy ocenia po sobie", zwlaszcza jesli pisza to osoby wtracajace swoje nic nie wznoszace trzy grosze w kazdy watek. Pozdrawiam

Forum jest przede wszystkim od dyskutowania. Jeśli Tobie nie podoba się krytyka to już Twój własny problem. Dla mnie takie przesadne dbanie i chuchanie na sprzet który powinno sie normalnie użytkować jest najzwyczajniej śmieszne. Tym bardziej że w tym wypadku producent sam nie wymaga aby wyłączać iPada podczas ładowania. Jak pisałem wcześniej. Załączenie wszystkich podzespołów podczas uruchamiania iPada prawdopodobnie zje Tobie tyle samo o ile nie więcej energii co zaoszczędzisz podczas ładowania wyłączonego sprzętu. A jaki komfort gdy zawsze jest on gotowy do działania.

#27 www007

www007
  • 408 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 sierpnia 2010 - 01:14

A co ma mozliwosc wylaczenia ipada podczas ladowania do chuchania i dmuchania na sprzet. Nie mam nic do krytyki jesli ona cos wnosi do tematu i jest na temat, tak jak napisalem, odpowiedz na moje pytanie otrzymalem w kilku pierwszych postach, wiec po co ta dyskusja znacie moja opinie na ten temat, a ja wasza. Mamy inne zdanie i ok.

#28 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 sierpnia 2010 - 01:56

A po co w ogóle wyłączać nie tylko iPada ale i telefon na noc? Ja tam bym się bał, że rano budzik nie zadzwoni ;)

#29 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 sierpnia 2010 - 02:06

A co ma mozliwosc wylaczenia ipada podczas ladowania do chuchania i dmuchania na sprzet.

Czytaj ze zrozumieniem, a dowiesz się co ma do tego ;) Amen.

#30 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 sierpnia 2010 - 20:02

Piszemy te posty, żeby uświadomić Ci, że robisz totalną głupotę. 10h to nie jest "dłuższy okres", więc zostawiaj iPada włączonego i już.

#31 Beck

Beck
  • 237 postów
  • SkądUK

Napisano 23 sierpnia 2010 - 20:28

www007: Ale o co te krzyki? Przecież mamy wolny rynek. Zagłosuj pieniędzmi - kup Ekena czy iPeda, one pewnie ładują się jak są wyłączone.

LOL
Zgadzam się w 100%

Z góry przepraszam za prześmiewczy ton wypowiedzi ale to co www007 wypisuje to juz jakaś paranoja!!!
www007 rób co chcesz, jak szkoda Ci baterii to weź w ciągu dnia wyłączaj iPada i włączaj tylko wtedy jak będziesz chciał coś na nim robić. Tylko pamiętaj, wyłączaj go jak tylko skończysz.

#32 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 sierpnia 2010 - 21:44

W ciągu 3-5 minut, bo później już na pewno stracisz baterię! Musiałem ;)

#33 Balin0

Balin0
  • 1 448 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 sierpnia 2010 - 10:32

www007 wypisuje to juz jakaś paranoja!!!

Może i paranoja, ale paranoją jest też to, że grubo ponad połowa odpowiedzi w tym wątku jest nie na temat. Proponuję zakończyć tę nic niewnoszącą rozmowę, bo robi się śmietnik. Koniec OT.

Pozdr.

#34 ete_mc

ete_mc
  • 2 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 21:17

czy moze mi ktos odpowiedziec: uzywanie ipada w czasie ładowania prądem z gniazdka obniza jakosc baterii czy nie? i czy lepiej ładowac wylaczonego?

#35 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 22:35

Po coś odkopał tak stary temat? Właściwie to wszystko masz w tym wątku napisane...

---------- Wpis dodano o 22:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:28 ----------

1. Nie obniża
2. Po jakiego czorta?

#36 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 stycznia 2011 - 23:16

Czasami czegoś nie rozumiem. Jak ktoś odkopie temat, by zadać pytanie - źle. Jak ktoś założy drugi taki sam temat - źle. Jak ma pytanie to co ma zrobić?

#37 ete_mc

ete_mc
  • 2 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 13:21

SORRY. Przeczytalam caly temat ale myslalam, ze to dotyczy tylko problemu, co zrobic aby sie nie wlaczal. Jakos nie doszukalam sie, czy uzywanie w czasie ladowania skraca dzialanie. Ale dzieki i sorry za zadanie tegoz pytania. P.S te stare tematy to cos zlego czy jak?

#38 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 stycznia 2011 - 14:30

Jak widać dla niektórych tak ;) Co do tematu - iPada ładuj włączonego, nic mu się nie stanie :).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych